بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینو بخونین .

لینک 1

بعد همش به کنار این کابره یه حرف خیلی نازی زده .

400.png

خداییش معنی زندگی رو اینا میفهمن.اون موقع خیلی جالبه که تو مدرسه و دانشگاه یه سره بهمون میگن از 10 نفر ژاپنی 11تاشون خنگ و عقب افتاده هستن ولی ایرانی ها همگی نابغه تشریف دارن ولی به اندازه ملت ژاپن تلاش نمیکنن و اگر تلاش کنن همه دنیا رو تو جیبشون میزارن.:dخدایی نمیدونم تا کی قراره شعار تو مخمون فرو کنن:(کی قراره یه اینترنت درست حسابی تو این مملکت ببینیم.:(

یه ویدئویی چند وقت پیش تو اپارات دیدم با عنوان سرعت دانلود در ایتالیا. تا یه ماه دپرس بودم.الان این خبر خوندم پوکیدم کلا.

خداییش معنی زندگی رو اینا میفهمن.اون موقع خیلی جالبه که تو مدرسه و دانشگاه یه سره بهمون میگن از 10 نفر ژاپنی 11تاشون خنگ و عقب افتاده هستن ولی ایرانی ها همگی نابغه تشریف دارن ولی به اندازه ملت ژاپن تلاش نمیکنن و اگر تلاش کنن همه دنیا رو تو جیبشون میزارن.:dخدایی نمیدونم تا کی قراره شعار تو مخمون فرو کنن:(کی قراره یه اینترنت درست حسابی تو این مملکت ببینیم.:(

یه ویدئویی چند وقت پیش تو اپارات دیدم با عنوان سرعت دانلود در ایتالیا. تا یه ماه دپرس بودم.الان این خبر خوندم پوکیدم کلا.

کاش فقط همین نت بود

هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد.!!!
اگر اینترنت 2 گیگابیت می خواید برین ژاپن یا آمریکا اگر می خواین بلانسبت تشریف ببرید حوضه علمیه QOM هم ایران براتون کافیه.
من خودم با هیمن 2 مگابیت شاتل دارم دنیارو فتح میکنم انشال...در زمانی نزدیک از کل تورنت های دنیا یه بک اپ می گیرم !(طنز)
ولی اگر جدی باشیم من الان اینجا یک ویدیو از اختلالات اواخر اسفند ماه گرفتم مشابه همین اختلالاتی که الان پیش اومده هست بد نیست نگاهی بندازید.
اختلال بسیار شدید در سرویس های پربازدید اینترنتی در هفته ی اخیر
این رو هم از یوت لوب گرفتم بد نیست نگاهش کنید !!!
اینترنت با سرعت 200 مگابیت بر ثانیه !
حالا با دیدن اون دوتا اینطوری میشین:
عصبانیت شدید از کار با رایانه !
Have Fun :D

ایا میدونی اینی که داره با فایرفاکس میگیره تک کانکشن هست تازه ؟؟؟!
فکر کن 8 و 16ش چه میکنه !!!!!!!! :((((((
این ویدئو رو ببین !
Downloading a ~700 MB file using 1Gbps speed!
چه طوری داره پارت به پارت دانلود میکنه انگار کیلوبایت ماست :((((((
لعنت به ظالمینی که ما رو از این اسپیدا محروم کردند ! :((

ایا میدونی اینی که داره با فایرفاکس میگیره تک کانکشن هست تازه ؟؟؟!
فکر کن 8 و 16ش چه میکنه !!!!!!!! :((((((
این ویدئو رو ببین !
Downloading a ~700 MB file using 1Gbps speed!
چه طوری داره پارت به پارت دانلود میکنه انگار کیلوبایت ماست :((((((
لعنت به ظالمینی که ما رو از این اسپیدا محروم کردند ! :((
یک راه برای لذت بردن از این سرعت هست !!! این نرم افزار رو دانلود کنید.
بعد از طریق تب Disk Monitor گزینه ی استارت رو کلیک کنید !

b6tuleq5lpn59596g.jpg

اینقدر فایل اینور اونور کنید که حال کنید از سرعتش :D :D :D :D
بعدش می فهمید نت سرعت بالا همچین چیزه خاصی هم نیست و به همین Dial UP 2+ قانع خواهید شد ! البته این پیشنهاد رو به زودی به عنوان طرح می دم خدمت وزیر محترم ارطباتات(:D) تا به طور رسمی معرفی بشود.

این تست یکی از دوستان من توی ونکوور کانادا هست همین الان گفتم بگیره برام. این شرکتی که گرفته ازش ماهی 80$ هزینه میگیره ازش که چند تا کانال تلویزیون و البته تلفن رایگان هم تا یه مقداری از مزایای دیگه اش هست. این شرکت Shaw به گفته دوستم جزو بهترین ISP ها و سرعت هاست توی ونکوور.
2650184310.png

این تست یکی از دوستان من توی ونکوور کانادا هست همین الان گفتم بگیره برام. این شرکتی که گرفته ازش ماهی 80$ هزینه میگیره ازش که چند تا کانال تلویزیون و البته تلفن رایگان هم تا یه مقداری از مزایای دیگه اش هست. این شرکت Shaw به گفته دوستم جزو بهترین ISP ها و سرعت هاست توی ونکوور.
2650184310.png

خوشا به سعادت دوست شما ولی 51% ملت غیور کانادا سرعتی بیشتر ازین دارن فکککن o:-)

خوشا به سعادت دوست شما ولی 51% ملت غیور کانادا سرعتی بیشتر ازین دارن فکککن o:-)
آره درسته حرف شما ولی دیگه آخه از 25 مگابیت بیشتر به چه دردی میخوره؟ به نظرم همین سرعت 25Mbps ُسرعت کافی برای انجام همه کاری هست.

یه چیزی رو که من اشتباه فکر میکردم امشب متوجه شدم و اون اینکه محدودیت حجم دانلود فقط مختص ایران نیست و دوست من که ساکن ونکوور کانادا هم هست محدودیت حجمی داره ولی البته 100 گیگابایت در ماه!! که خودش کلی هست. برای سرویس با سرعت 100 مگابیت و بدون محدودیت حجمی باید ماهی 200 دلار بده که رقم قابل توجهی هست.

یه چیزی رو که من اشتباه فکر میکردم امشب متوجه شدم و اون اینکه محدودیت حجم دانلود فقط مختص ایران نیست و دوست من که ساکن ونکوور کانادا هم هست محدودیت حجمی داره ولی البته 100 گیگابایت در ماه!! که خودش کلی هست. برای سرویس با سرعت 100 مگابیت و بدون محدودیت حجمی باید ماهی 200 دلار بده که رقم قابل توجهی هست.

والا این ISP دوستتون رو نمیدونم ولی مثلن تو آلمان محدودیت حجم اینجوریه که بعد از تموم شدن حجم سرعت میاد پایین تر ولی نامحدود میشه مثه سرویس نامحدود پارس آنلاین ولی سرعت پایین اونام شرف داره به ما :|

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• N!ma
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or