بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

n00025764-b.jpg

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه در سال ۹۲ قطعی اینترنت نخواهیم داشت، گفت: تلاش وزارتخانه بر این است که پهنای باند و ظرفیت داخل افزایش یابد.

به گزارش ایتنا محمد حسن نامی در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی دولت تصریح کرد: قصد داریم با استفاده از بستر فیبر نوری و عبور یک خط بین‌المللی اینترنت از کشور پهنای باند را افزایش دهیم تا ظرفیت داخل و سرعت اینترنت افزایش یابد.

وی در پاسخ به این سئوال که برخی در رسانه‌ها پایین بودن سرعت و ظرفیت اینترنت را مسائل امنیتی عنوان می‌کنند گفت: این ادعایی کذب است.

وی در ادامه توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی (USO) توسعه ارتباطات شبکه فیبرنوری کشور، شبکه ملی اطلاعات و حل مشکلات کارگزاران دفاتر مخابراتی را از مهم‌ترین برنامه‌های این وزارتخانه برشمرد و خاطر نشان کرد: راه‌اندازی کامل شبکه ملی اطلاعات موجب افزایش خدمت رسانی به هموطنان می‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان را از دیگر برنامه‌های مهم وزارتخانه متبوع خود برشمرد و افزود: به لحاظ اینکه بیشترین افراد هوشمند و توانا جذب دو رشته برق و کامپیوتر می‌شوند می‌بایستی برای استفاده کامل از ظرفیت و پتانسیل داخل کشور از این شرکت‌ها حمایت و پشتیبانی کرد.

نامی همچنین پشتیبانی جامع از شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات را از دیگر اقدامات وزارتخانه عنوان کرد و گفت: با تولیدکنندگان مرتبط با صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات جلسات مستمری داریم و انشاالله قصد داریم تا با پشتیبانی از آنها تمام تجهیزات را در داخل کشور بومی کرده و مازاد آن را به سایر کشورها صادر کنیم و این توانایی و ظرفیت در کشور ما وجود دارد.

وی همچنین در پایان با اشاره به بی‌اثر بودن تحریم‌ها افزود: تحریم‌ها در کوتاه مدت شاید سختی‌هایی برای ما داشته اما در درازمدت به نفع ما بوده است.
تا اینجا تمامیه پست هایی که درباره بهبود اینترنت این خراب شده زدی به جای اینکه به نفع کاربرا باشه برعکس فقط برای گول زدن و خوشحالیه الکی بوده
حداقل یه شایعه اولش اضافه کن ملت فهیییییم بدونن اینا همش حرفی بیش نیست
پرابلم!

تا اینجا تمامیه پست هایی که درباره بهبود اینترنت این خراب شده زدی به جای اینکه به نفع کاربرا باشه برعکس فقط برای گول زدن و خوشحالیه الکی بوده
حداقل یه شایعه اولش اضافه کن ملت فهیییییم بدونن اینا همش حرفی بیش نیست
پرابلم!
البته اینو هم بگم مهدی که نتنها این طرف حرف مفت زده بلکه مثل اینکه خبر نداره وزارت خونه تا 3 ماه دیگه بیشتر دستش نیست چطور میگه در سال 92 قطعی نداریم ؟! مگه قرار بازم اقای ایکس بشه که این بمونه سر وزارت ارتباطات ؟!
در ضمن عدم قطعی یعنی اماده باشید برای قطعی های 1 ماهه...!!!!

مخابرات که همین الانش قطعی داره

همین امروز حداقل 5 بار قطع شد بعد از 4-5 دقیقه وصل شد، از 12 فروردین روز به روز داره بدتر می شه

الانم بیشتر سایت ها رو بالا نمیاره به جز چند تا!!!!

با کجا 300 ؟:d
اگه با ایران که همون مبارک باشه اگه با اونور که لو بده:d

با اروپا . با DNS های اصلی اینترنت بین 250 تا 350 .

کلا فکر نکنم کسی توی این انجمن باشه که از قطع شدن نت تو کیف نکنه:دی

---------- نوشته در 02:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:03 PM ارسال شده بود ----------

من میدونم از کجا میگیری:دی
زحمت کشیدی :دی
اون پولو به هر آی اس پی بدی همچین سرعت شاخی بهت میدن:دی

:d خدا لعنتت کنه مجید :d یعنی فکر کن سرعت من مثلا تو شبانه رایگانم به اندازه سرعت روزانه مسعوده :d حتی بیشتر :d

من از ISPـم راضی ام، چه تو بگی چه نگی به حالم فرقی نداره! :دی سرعتت هم آنچنان زیاد نبود که، سر جمع 250 میشد. :| من همین سرعت رو دارم، منتها پینگم 1/4ـمِ مالِ تو ـه! :d

دمت گرم . من فعلا دانلود برام مهمه که عالیه . کلی لیست دانلود دارم که دارم تمومش میکنم :d شاتل که بودم پینگم 400 بود و اینجابین 200 تا 350 میچرخه واسه خودش ( با خارج ):d

:d:d:d:d:d

ای ناقلا از کجا پیداش کردی :d

:|
آسیا رو فکر کنم تخلیه کرد ـه. :|

نه بابا :d هستم هنوز :d خوش میگذره :d

هووه گفتم حالا از کجا گرفتی حسین کدوم طرحشه؟
بابا اسیا که پینگش له له
برا من MB1 هم 100KB بیشتر سرعت نمیده چطوری برا تو MB سرعت میده؟

این یکی رو تو بمیری لو نمیدم :d:)) مشکل 1 مگ تو از خط خونه هست . کابل 2 فاز بگیر برای خونه ، نویزت بره بالا ( یعنی بهتر بشه ) ، مشکلت حله :d:d

تازه خودم گفتم اپ خط منو رو 2048 بذارن . وگرنه اول 6000 بود که با اون شبی 8 گیگ زدم و بعد به خاطر زیر ساخت داغون این اینجا ( فعلا شمالم ، دانشجویی و ... ) گفتم بیارنش پایین که رو 2048 SNR خط شده 24 که خیلی خوبه . :d

============

در مورد پینگ فقط میتونم بهت بگم که خیلی به بستر های مخابراتی منطقه و شهرتون ربط داره . همینطور به فاصله خونه شما تا مخابرات و ISP + نوع کابل کشی برق خونه ، داشتن نویز یا نداشتن نویز و .... کلا پینگ به خیلی چیزا ربط داره . ( البته تو اینترنت های کابلی ) . بیسیم ها قضیه اشون فرق میکنه .

1 مگ تو باید روزی ( با توجه به آگ خط ) 450 تا 600 تا رو بهت بده و شب هم باید حداقل 150 تا رو داشته باشی . برای منم اول مثل تو مشکل افت سرعت و ... وجود داشت . رفتم بچه های مخابرات و اورم کلا سیم از پست تا خونه عوض کردن و خط وبررسی نویز کردن و .... الانم که راضیم
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif

با اروپا . با DNS های اصلی اینترنت بین 250 تا 350 .

:d خدا لعنتت کنه مجید :d یعنی فکر کن سرعت من مثلا تو شبانه رایگانم به اندازه سرعت روزانه مسعوده :d حتی بیشتر :d
باو کلی پول دادی

همینقدر به مخابرات میدادی هم مثل این میبود ولی تنها فرقش این بود که پینگش خیلی بهتر میشد:دی

باو کلی پول دادی

همینقدر به مخابرات میدادی هم مثل این میبود ولی تنها فرقش این بود که پینگش خیلی بهتر میشد:دی

دقیقا مقدار " گیگ " + سرعت خط مورد نظر و ... رو حساب کردم ، دیدم از مخابرات هم ارزونتر درمیاد :d اسیا یه جورایی خود مخابراته :d نمیدونستی ! حالا بدون :d

دقیقا مقدار " گیگ " + سرعت خط مورد نظر و ... رو حساب کردم ، دیدم از مخابرات هم ارزونتر درمیاد :d اسیا یه جورایی خود مخابراته :d نمیدونستی ! حالا بدون :d
راستی توی توی پیام خصوصی که میگفتی شبانش 70-100 تا میره:دی یک دفعه شد اینقدر؟
آخه شبانه مخابرات هم با روزانش فرق نداره خو

ظاهرا آسیا تک هم قراره بره قاطی باقالیا . الان 6 روزه پینگ رو 380 قفل شده . زنگ زدم گفتم یارو گفت هیچ مشکلی نداره طبق سازمان مقررات پینگ 800 باید باشه . گفتم عزیز من خودم ماهی 80 تومن دارم میدم + 4 تا از دوستام , ماه بعد هممون قطع میکنیم داشت میگفت نه آقا شما آیدیتون رو بدید که تلفن رو قطع کردم :دی
سرعت دانلودش خیلی خوبه ولی پینگ 380 ؟ Hell No :دی

درود

دوستان من الان 512 مخابرات دارم ولی چون دیگه نمیشه باهاش بازی کرد می خوام تغیرش بدم شما چه isp پیشنهاد میکنید ؟؟ (تهران)

ممنون

درود

دوستان من الان 512 مخابرات دارم ولی چون دیگه نمیشه باهاش بازی کرد می خوام تغیرش بدم شما چه isp پیشنهاد میکنید ؟؟ (تهران)

ممنون

ببین می تونید پهنای باند رو افزایش بدی به یک مگابایت یا دو ( افزایش کیفیت کاملا در ping که درد و دوای بازی هست حس می شه با افزایش پهنای باند ) - isp های دیگه رو دوستان بهتر می دونن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or