بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من نمیدونم چه طور شده که با اسپیدتست پینگم 55 (بدون دستکاری DNS ) ، سرعت دانلودم هم 30 kb هست ( 256 نامحدود مخابرات ) اما از psiph که استفاده می کنم حتی نمیتونم یک ترک فقط موسیقی رو تو یوتوب لود کنم.

کریو وی پی ان بگیر یا اگه نمیخوای پول خرج کنی فری گیت بگیر

پینگت با تهران 80ـه اونوقت راضی ـی؟ :| من بعضی موقعها تو DotA با سرورای EU پینگم 80 هست! :دی
من فعلا سرعت دانلودشو منظورم بوده. هنوز باهاش Dota یا garena نرفتم ولی فکر نکن پینگش با EU خیلی خوب باشه. به نظرم شاید بشه 300 یا 350.!
الان با US یه تست گرفتم پینگم بار اول 381 بار دوم 400.
ISP قبلی درسته که سرعت دانلود مزخرفی داشت ولی انصافا پینگ عالی داشت هیچ وقت از 130 بالاتر نرفته بود برام.
نامحدود سرویس شما؟
خیر دوست عزیز محدوده 1مگ 10گیگ در ماه.

آخرین ویرایش:
من سرعتم با شاتل برای دانلود رسیده به 430 کیلوبایت ثابت روی این سرعته و سرویسم هم art 3 هستش

این ترفند برای به دام انداختن دشمنه :d تو روز های خاصی ازسال به صورت ناگهانی پهنای باند تمام مشترکین تو ساعات حتی شبانه به 450 و حتی بیشتر هم میرسه و حداقل تا 1 هفته ادامه داره . اما بعدش مثل گوسفند سرتون و میبرن :d و تا 20 روز سرویس محدود و تا 10 الی 15 روز سرویس های ناحدود به سرعتی معادل 50 تا 8 کیلوبیت میرسن :))=))

من که از شاتل اومدم بیرون راحت شدم :d

نه همیشه اینطوری نیست ! بهترین انتخابات برای نت تو تهران همین مخابرات هست ! امروز اینطوریه !! سرعتت دو رو ور 67 تا 62 کیلو هست , هر چی هم دانلود کردی کردی

تویه اهواز همشهری های عزیز چه ISP رو پیشنهاد میکنند؟
میخوام که پینگ بالا نباشه یعنی تویه سرور های خارجی حد اکثر 250 اینا باشه ...

امروز کرمانشاه , پارس آنلاین
پینگ افتضاح بود . و با اینکه سرویس 512 دارم و سرعت دانلود معمولیم 400 ـه , امروز سرعت دانلود زیر 100 بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or