بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

به به ! :d بالاخره ما هم داریم طعم لذیذ اینترنت خوب و باکیفیت رو مچشیم :d

همین جا بگم سوال نکنید از کجا گرفتم که نمیگم :d بعضیا میدونن :d پورتا باید خالی بمونه :d

قابل توجه که این سرعت و این مقدار دانلود برای ساعت رایگان هست :d

به پس زمینه دانلود ها دقت کنید ( یه کم تبلیغ کنیم :d )

b5634_2222.jpg

آخرین ویرایش:

همین جا بگم سوال نکنید از کجا گرفتم که نمیگم :d بعضیا میدونن :d پورتا باید خالی بمونه :d

از کجا گرفتی ؟:d
اسیا رو تخلیه کردی؟ پینگت چنده؟

یک پینگ تست بگیر ببینم. :دی از کجا میگیری؟ :|

این اسیاشت هم سرویس 2mb 5gb با شبانه رایگانش رو برداشت کرده 10GB !:|
از ماه بعد اگه مخابرات این محل خراب شده سرویس بده میرم سمت مخابرات !

خب عدالت باید رعایت بشه دیگه! چیه؟ مشکلی با این موضوع داری؟ :|
کلا فکر نکنم کسی توی این انجمن باشه که از قطع شدن نت تو کیف نکنه:دی

---------- نوشته در 02:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:03 PM ارسال شده بود ----------

من میدونم از کجا میگیری:دی
زحمت کشیدی :دی
اون پولو به هر آی اس پی بدی همچین سرعت شاخی بهت میدن:دی

وزیر جدید ارتباطات: امسال اصلا قطعی اینترنت نخواهیم داشت

n00025764-b.jpg

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه در سال ۹۲ قطعی اینترنت نخواهیم داشت، گفت: تلاش وزارتخانه بر این است که پهنای باند و ظرفیت داخل افزایش یابد.

به گزارش ایتنا محمد حسن نامی در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی دولت تصریح کرد: قصد داریم با استفاده از بستر فیبر نوری و عبور یک خط بین‌المللی اینترنت از کشور پهنای باند را افزایش دهیم تا ظرفیت داخل و سرعت اینترنت افزایش یابد.

وی در پاسخ به این سئوال که برخی در رسانه‌ها پایین بودن سرعت و ظرفیت اینترنت را مسائل امنیتی عنوان می‌کنند گفت: این ادعایی کذب است.

وی در ادامه توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی (USO) توسعه ارتباطات شبکه فیبرنوری کشور، شبکه ملی اطلاعات و حل مشکلات کارگزاران دفاتر مخابراتی را از مهم‌ترین برنامه‌های این وزارتخانه برشمرد و خاطر نشان کرد: راه‌اندازی کامل شبکه ملی اطلاعات موجب افزایش خدمت رسانی به هموطنان می‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان را از دیگر برنامه‌های مهم وزارتخانه متبوع خود برشمرد و افزود: به لحاظ اینکه بیشترین افراد هوشمند و توانا جذب دو رشته برق و کامپیوتر می‌شوند می‌بایستی برای استفاده کامل از ظرفیت و پتانسیل داخل کشور از این شرکت‌ها حمایت و پشتیبانی کرد.

نامی همچنین پشتیبانی جامع از شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات را از دیگر اقدامات وزارتخانه عنوان کرد و گفت: با تولیدکنندگان مرتبط با صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات جلسات مستمری داریم و انشاالله قصد داریم تا با پشتیبانی از آنها تمام تجهیزات را در داخل کشور بومی کرده و مازاد آن را به سایر کشورها صادر کنیم و این توانایی و ظرفیت در کشور ما وجود دارد.

وی همچنین در پایان با اشاره به بی‌اثر بودن تحریم‌ها افزود: تحریم‌ها در کوتاه مدت شاید سختی‌هایی برای ما داشته اما در درازمدت به نفع ما بوده است.

زرنگی :d پورت ها نباید پر بشن :d بعضی بچه ها میدونن :d
من از ISPـم راضی ام، چه تو بگی چه نگی به حالم فرقی نداره! :دی سرعتت هم آنچنان زیاد نبود که، سر جمع 250 میشد. :| من همین سرعت رو دارم، منتها پینگم 1/4ـمِ مالِ تو ـه! :d

لو نمیدم :d پینگ 300:d

زرنگی :d پورت ها نباید پر بشن :d بعضی بچه ها میدونن :d
خوب بالاخره از شاتل لعنتی اومدم بیرون وحالا تازه دارم میفهم اینترنت یعنی چی !

شاتل سرعت لود پیج صفحاتش هم پایین بود ! خداییش از وقتی اومدم اسیاتک لود پیج صفحه ام عالیه ، پینگم حداقل 200 تا از شاتل پایین تره و سرعتم هم تو روز عالیه و تو شب هم خیلی راضیم . نکته مهم برای من اینه که شب هیچ مشکلی تو دانلود رایگان ندارم و از این جور مصخره بازیهایی مثل محدودیت و بن و ... وجود نداره .

اینم سرعت ثابت روزانه :

جالب اینجاست : شاتل مدام منو اذیت میکرد ، چون میخواست پول زور بگیره و شتیبانی فنی بفرسته تا مثلا نویز خط رو کم کنم !!! منم قبول نمیکردم . برای همین هم سرعت آپ خط منو میاوردن پایین . در صورتی که برای همه باید رو 4MB بسته بشه .
حالا من با همون نویز تو اسیاتک سرعت زیر رو تو روز دارم :

y3457_111.jpg

بماند اینمورد که چه قدر برای تخلیه خط اذیت کردن .
:d:d:d:d:d

هووه گفتم حالا از کجا گرفتی حسین کدوم طرحشه؟
بابا اسیا که پینگش له له
برا من MB1 هم 100KB بیشتر سرعت نمیده چطوری برا تو MB سرعت میده؟

من هنوز نفهمیدم این مخابرات کوفتی رو چیکار کنم:دی

شما ها که میگین برا داشتن ساعات رایگان حتما باید 6 ماهه یا 1 ساله گرفت ولی باز توی 2020 طرح یک ماهشم ساعات رایگان داره
الانم میترسم برم بگیرم سرعتش از طرح بعثت کمتر باشه!

اگه گزاشتن زندگیمونو بکنیم:| تا میتونن میخوان پول بکشن از جیب ملت:دی

کسی توی مشهد هست این طرح 256 ماهانه 4 گیگ رو داشته باشه؟

n00025764-b.jpg

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه در سال ۹۲ قطعی اینترنت نخواهیم داشت، گفت: تلاش وزارتخانه بر این است که پهنای باند و ظرفیت داخل افزایش یابد.

به گزارش ایتنا محمد حسن نامی در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی دولت تصریح کرد: قصد داریم با استفاده از بستر فیبر نوری و عبور یک خط بین‌المللی اینترنت از کشور پهنای باند را افزایش دهیم تا ظرفیت داخل و سرعت اینترنت افزایش یابد.

وی در پاسخ به این سئوال که برخی در رسانه‌ها پایین بودن سرعت و ظرفیت اینترنت را مسائل امنیتی عنوان می‌کنند گفت: این ادعایی کذب است.

وی در ادامه توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی (USO) توسعه ارتباطات شبکه فیبرنوری کشور، شبکه ملی اطلاعات و حل مشکلات کارگزاران دفاتر مخابراتی را از مهم‌ترین برنامه‌های این وزارتخانه برشمرد و خاطر نشان کرد: راه‌اندازی کامل شبکه ملی اطلاعات موجب افزایش خدمت رسانی به هموطنان می‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان را از دیگر برنامه‌های مهم وزارتخانه متبوع خود برشمرد و افزود: به لحاظ اینکه بیشترین افراد هوشمند و توانا جذب دو رشته برق و کامپیوتر می‌شوند می‌بایستی برای استفاده کامل از ظرفیت و پتانسیل داخل کشور از این شرکت‌ها حمایت و پشتیبانی کرد.

نامی همچنین پشتیبانی جامع از شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات را از دیگر اقدامات وزارتخانه عنوان کرد و گفت: با تولیدکنندگان مرتبط با صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات جلسات مستمری داریم و انشاالله قصد داریم تا با پشتیبانی از آنها تمام تجهیزات را در داخل کشور بومی کرده و مازاد آن را به سایر کشورها صادر کنیم و این توانایی و ظرفیت در کشور ما وجود دارد.

وی همچنین در پایان با اشاره به بی‌اثر بودن تحریم‌ها افزود: تحریم‌ها در کوتاه مدت شاید سختی‌هایی برای ما داشته اما در درازمدت به نفع ما بوده است.
میره :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or