از کجا گرفتی ؟:dبه به ! :d بالاخره ما هم داریم طعم لذیذ اینترنت خوب و باکیفیت رو مچشیم :d
همین جا بگم سوال نکنید از کجا گرفتم که نمیگم :d بعضیا میدونن :d پورتا باید خالی بمونه :d
قابل توجه که این سرعت و این مقدار دانلود برای ساعت رایگان هست :d
به پس زمینه دانلود ها دقت کنید ( یه کم تبلیغ کنیم :d )
یک پینگ تست بگیر ببینم.به به ! :d بالاخره ما هم داریم طعم لذیذ اینترنت خوب و باکیفیت رو مچشیم :d
همین جا بگم سوال نکنید از کجا گرفتم که نمیگم :d بعضیا میدونن :d پورتا باید خالی بمونه :d

از کجا گرفتی ؟:d
اسیا رو تخلیه کردی؟ پینگت چنده؟
یک پینگ تست بگیر ببینم.از کجا میگیری؟
![]()
با کجا 300 ؟:dلو نمیدم :d پینگ 300:d
زرنگی :d پورت ها نباید پر بشن :d بعضی بچه ها میدونن :d
کلا فکر نکنم کسی توی این انجمن باشه که از قطع شدن نت تو کیف نکنه
خب عدالت باید رعایت بشه دیگه! چیه؟ مشکلی با این موضوع داری؟![]()
من میدونم از کجا میگیریبه به ! :d بالاخره ما هم داریم طعم لذیذ اینترنت خوب و باکیفیت رو مچشیم :d
من از ISPـم راضی ام، چه تو بگی چه نگی به حالم فرقی نداره!زرنگی :d پورت ها نباید پر بشن :d بعضی بچه ها میدونن :d
من همین سرعت رو دارم، منتها پینگم 1/4ـمِ مالِ تو ـه! :dلو نمیدم :d پینگ 300:d
زرنگی :d پورت ها نباید پر بشن :d بعضی بچه ها میدونن :d
:d:d:d:d:dخوب بالاخره از شاتل لعنتی اومدم بیرون وحالا تازه دارم میفهم اینترنت یعنی چی !
شاتل سرعت لود پیج صفحاتش هم پایین بود ! خداییش از وقتی اومدم اسیاتک لود پیج صفحه ام عالیه ، پینگم حداقل 200 تا از شاتل پایین تره و سرعتم هم تو روز عالیه و تو شب هم خیلی راضیم . نکته مهم برای من اینه که شب هیچ مشکلی تو دانلود رایگان ندارم و از این جور مصخره بازیهایی مثل محدودیت و بن و ... وجود نداره .
اینم سرعت ثابت روزانه :
جالب اینجاست : شاتل مدام منو اذیت میکرد ، چون میخواست پول زور بگیره و شتیبانی فنی بفرسته تا مثلا نویز خط رو کم کنم !!! منم قبول نمیکردم . برای همین هم سرعت آپ خط منو میاوردن پایین . در صورتی که برای همه باید رو 4MB بسته بشه . حالا من با همون نویز تو اسیاتک سرعت زیر رو تو روز دارم :
![]()
بماند اینمورد که چه قدر برای تخلیه خط اذیت کردن .
تا میتونن میخوان پول بکشن از جیب ملتمیره![]()
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه در سال ۹۲ قطعی اینترنت نخواهیم داشت، گفت: تلاش وزارتخانه بر این است که پهنای باند و ظرفیت داخل افزایش یابد.
به گزارش ایتنا محمد حسن نامی در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی دولت تصریح کرد: قصد داریم با استفاده از بستر فیبر نوری و عبور یک خط بینالمللی اینترنت از کشور پهنای باند را افزایش دهیم تا ظرفیت داخل و سرعت اینترنت افزایش یابد.
وی در پاسخ به این سئوال که برخی در رسانهها پایین بودن سرعت و ظرفیت اینترنت را مسائل امنیتی عنوان میکنند گفت: این ادعایی کذب است.
وی در ادامه توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی (USO) توسعه ارتباطات شبکه فیبرنوری کشور، شبکه ملی اطلاعات و حل مشکلات کارگزاران دفاتر مخابراتی را از مهمترین برنامههای این وزارتخانه برشمرد و خاطر نشان کرد: راهاندازی کامل شبکه ملی اطلاعات موجب افزایش خدمت رسانی به هموطنان میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان را از دیگر برنامههای مهم وزارتخانه متبوع خود برشمرد و افزود: به لحاظ اینکه بیشترین افراد هوشمند و توانا جذب دو رشته برق و کامپیوتر میشوند میبایستی برای استفاده کامل از ظرفیت و پتانسیل داخل کشور از این شرکتها حمایت و پشتیبانی کرد.
نامی همچنین پشتیبانی جامع از شرکتهای تولیدکننده تجهیزات را از دیگر اقدامات وزارتخانه عنوان کرد و گفت: با تولیدکنندگان مرتبط با صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات جلسات مستمری داریم و انشاالله قصد داریم تا با پشتیبانی از آنها تمام تجهیزات را در داخل کشور بومی کرده و مازاد آن را به سایر کشورها صادر کنیم و این توانایی و ظرفیت در کشور ما وجود دارد.
وی همچنین در پایان با اشاره به بیاثر بودن تحریمها افزود: تحریمها در کوتاه مدت شاید سختیهایی برای ما داشته اما در درازمدت به نفع ما بوده است.