arsenalmom
کاربر سایت
از كدوم شركت گرفتي و با چه قيمتي؟و فردا صبح اگه شرکت خصوصی تعطیل نباشه نت 2 مگ نامحدود من وصل میشه و رستگار میشویم...![]()
از كدوم شركت گرفتي و با چه قيمتي؟و فردا صبح اگه شرکت خصوصی تعطیل نباشه نت 2 مگ نامحدود من وصل میشه و رستگار میشویم...![]()
روزانه 22گیگ دانلود! یه صف دانلود طویل داشتم که چند روز اول تموم شد الان چیزی برای دانلود ندارم مگه اینکه بازی یا فیلم جدیدی بخام!
اگه همه ispـها اینکارو بکنن دیگه اتش دانلود فروکش میکنه و صفهای طولانی بوجود نمیاد.
![]()
از كدوم شركت گرفتي و با چه قيمتي؟

من حدود 1 سال هست که از مخابرات 256 نامحدود سرویس میگیرم ، قبلا صبانت بودم که از بس دزدی میکرد اومدم مخابرات گرفتم چون محدودیت حجمی نداشت
چند روز هست اکانتم تموم شده و باید دوباره شارژ کنم ولی تعرفه نامحدود تو مخابرات مشهد دیگه ارائه نمیشه ، فقط یک طرح نامحدود ارائه میشه که ماهی 170-180 تومن باید بدم که خیلی زیاد هست و برای داشتن شبانه 1-7 رایگان حداقل باید 6 ماهه شارژ کنم
به نظرتون چکار کنم؟
بازم از مخابرات سرویس بگیرم؟
اگه ISP تو مشهد هست که نامحدود بده یا هر کاری که میشه کرد لطفا راهنمایی کنید
مرسی
فکر کنم kerio و اوپن وی پ*ی *ان مثل همون چیز پی ان های قبلی هستن ! فقط سرور آمریکا ندید ! البته سرویس پولی ( کیفیت داشته باشه حتما ، پایداری بالا ) میخوام ! حتما سرور اروپا باشه و خودتون هم استفاد کرده باشید ! یکی دارم رو مخه ! دائم قطع و وصل میشه بی صاحاب ! پ . خ بدید ! هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! b-)یک فروند سرویس خوب میخوام که جایگزین چیز پی ان باشه ! جدیدا چی تو بورسه ؟فکر کنم kerio و اوپن وی پ*ی *ان مثل همون چیز پی ان های قبلی هستن ! فقط سرور آمریکا ندید ! البته سرویس پولی ( کیفیت داشته باشه حتما ، پایداری بالا ) میخوام ! حتما سرور اروپا باشه و خودتون هم استفاد کرده باشید ! یکی دارم رو مخه ! دائم قطع و وصل میشه بی صاحاب ! پ . خ بدید ! هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! b-)
من k*e*r*i*o استفاده میکنم و راضیم.... و پایداریش عالیه.
خوب بفرست دیگه از کجا خریدی ! افت سرعت نداره ! پ. خ کن واسم ا ز کجا خریدی ! 
من این یارو کریو رو گرفتم و واقعا راضی هستم! افت سرعت نداره.
خو این دوتا دارن میگن خوبه ! فایدش چیه که فقط میگید خوبه
! از کجا گرفتین خو ! آدرسشو هم پ . خ کنید ! کسی دیگه ای نبود بگه خوبه یا بده !
باو خو حداقل پ.خ کنید از کجا گرفتین دیگه !
unish:یکی به ما نگفت آخر
![]()
باء مخابرات تهران محدودیت میذاره یا نه ؟ از کی ؟
کسی اطلاعی داره ؟
آقا ما يه 20-30 روزيه نامحدود پارس آنلاين گرفتيم، 10 روز اول خيلي خوب بود. الان سرعت شده 17 تا![]()
مشكل كُليه؟ از همون وقتي كه چيز پي ان ها تعطيل شدن يا 4-5 روز بعد خيلي خراب شد سرعت.
:wallbash: منو ترول کردین دیگه !خو این دوتا دارن میگن خوبه ! فایدش چیه که فقط میگید خوبه
! از کجا گرفتین خو ! آدرسشو هم پ . خ کنید ! کسی دیگه ای نبود بگه خوبه یا بده !
باو خو حداقل پ.خ کنید از کجا گرفتین دیگه !
unish: