بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سرعت دانلود مثلا سرویس 128 دقیقا رو 128 هستش.بعد از اینکه 20gb مصرف کنی سرعتت میاد روی 16تا بعدش می تونی بری فسخ کنی که یه مبلغی بهت برگشت داده میشه و بری دوباره اون سرویسو برداری.من خودم همین کارو می کنم.پینگشم عالیه.
شما چند وقته از این روش استفاده می کنی؟
برای فسخ قرارداد چه مبلغی بهت برگشت داده می شه؟

79264328.png

مخابرات! :دی
پ.ن: آقا من یک مشکلی دارم اونم اینه که هردفعه مودم رو خاموش روشن میکنم پینگ تغییر میکنه. :| 1000 بار خاموش روشن کردم که انقد اومد پایین. :| مثلا دفعه قبل پینگم 450 بود با فرانکفورت. :دی کسی از شما ها چنین مشکلی نداره؟ :-/ یا اصلا این مشکل عادیه؟
پس من که مدمو فقط موقع کانکت شدن روشن میکنم باید پینگم با فرانکفورت 10 باشه:دی:دی:دی چون تاحالا شاید 60 میلیون بار خاموش روشن شده باشه:|

IQ شانسیه. :| یکبار خوب میشه یکبار بد. :دی
بله یک بار خراب میشه:دی
نمونش خودت :p:p:p
فکر کردی همه مدمشونو مثل تو همیشه روشن میزارن؟:|
من الان هر کی رو میشناسم مدمشو وقتی لازم نداره خاموش میکنه:|
پس اون دکمه پشتش واسه چیه دقیقا؟:|

دوستانی که خوراکشون تست سرعت و ... هست این سایت فوق العاده حرفه ای رو حتما ببینن .

باسایت زیر میتونید دل و روده isp تون رو بکشید بیر ون .میتونید بفهمید سرعت واقعیتون چه قدره . رو چند بسته شده . کیفتش چه طوریه . MTU ISP تون چنده . TLL اش چنده ، مشخصات سیستمتون ، اسکن سیستمون ، مکان یابی های IP ، مشخصات کامل ISP مورد استفادتون ابزارهایی مخصوص برای شبکه ، بهینه سازی TCP/IP ، ابزارهای تست پهنای باند
و ......

حتی سایت بخشی داره که میتونید برید پورت هایی که در اختیار ISP تون هست رو تست کنید !!!!!!!!!!!!!

مثل پورت های زیر : میتونید مشخصات و کارایی هر کدوم روبا کلیک روی هر کدومشون ببینید :

314 313

315 316

318 317

خلاصه از اگه سایت و از دست دادی نصف عمرتون بر فناست :d

ذلیل بشی اگه بری تو سایت بالا ، اما لایک ندی :d

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم. 512. توی ساری زندگی میکنم کسی هست اطلاعات بده راجع به وضیت مخابرات ساری ؟ پینگ و سرعت دانلودش چطوره ؟

دوستان من میخوام اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم. 512. توی ساری زندگی میکنم کسی هست اطلاعات بده راجع به وضیت مخابرات ساری ؟ پینگ و سرعت دانلودش چطوره ؟

برو بگیر . یه چیزی بهت بگم :

هر ISP ای به غیر از پارس انلاین و شاتل ، یعنی خوب !!! اگه مطلب و گرفتی ، برو مخابرات . اگه نه که بازم سوال کن !

آقا کسی میدونه کی مخابرات تهران محدودیت رو برمی داره ؟ اصلا نکنه بیخیال شدند ؟

کل شهر ها محدود شدند غیر از تهران، ما باید با سرعت 17 Kb/s دانلود کنیم :|

بله یک بار خراب میشه:دی
نمونش خودت :p:p:p
فکر کردی همه مدمشونو مثل تو همیشه روشن میزارن؟:|
من الان هر کی رو میشناسم مدمشو وقتی لازم نداره خاموش میکنه:|
پس اون دکمه پشتش واسه چیه دقیقا؟:|

واسه اینه که روشنش کنی ! خاموش نباید بکنی بده ! :| >:)
حالا اینجوری برای من بیشتر توی شب میشه از 12 تا 3 ! سرعت دانلود و پینگ رو بخوام ثابت کنم باید 10 باری قطع و وصل کنم نتو ولی مودمو خاموش روشن نمیکنم فقط DC بعد RE C ! :>

---------- نوشته در 11:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:19 PM ارسال شده بود ----------

آقا کسی میدونه کی مخابرات تهران محدودیت رو برمی داره ؟ اصلا نکنه بیخیال شدند ؟

کل شهر ها محدود شدند غیر از تهران، ما باید با سرعت 17 Kb/s دانلود کنیم :|

HMOG ! /:)
17 kb/s ؟؟؟ :( :(( مگه نتت سرعتش چنده ؟ :| :d

میگما این KB/s با kb/s چه فرقی داره؟! الان تو این سایتی که حسین گفته به من 2تا عدد با 2تا از این واحد هارو نشون داده یعنی چند به چنده؟! چه طوریاست؟!

http://

یه نکته رو بگم : اونم اینه که پینگ به بستر مخابراتی منطقه و کشور مورد نظر خیلی ربط داره :

من پینگم با پایتخت آمریکا تو عکس بالا 300 هست ، با تهران 75 و با کویت که کشور بغل دستمونه 900 !!!! پس همیشه برای بازی بهترین سرور رو با توجه به منطقه ای که ساکن هستید انتخاب کنید .

پینک زیر هم با ترکیه هست که نشون میده چه قدر بستر ارتباطی ومخابراتی بین 2 کشور ومسیر های ارتباطی اونا میتونه مهم و تاثیر گذار باشه . تمامی این موارد هم در صورتی هست که آپ خط من رو 6000 هزار بسته شده .

میگما این KB/s با kb/s چه فرقی داره؟! الان تو این سایتی که حسین گفته به من 2تا عدد با 2تا از این واحد هارو نشون داده یعنی چند به چنده؟! چه طوریاست؟!

KB/s = کیلوبایت . مبنای شمار PC
kb/s = کیلوبیت . مبنا یا واحد محاسبه پهنای باند اینترنت .

هر 1000 KB/s میشه 100 kb/s . مثلا سرعت خط شما 512 KB/s هست که تقسیم بر 8 میشه و میشه 52 تا 60 kb/s ( کیلوبایت ) . در واقع بهتره اینطوری بگم که سیستم عامل ویندوز ، این واحد ها رو بر اساس KB/s حساب میکنه و اونم به خاطر اعداد باینری هست ( اگر درست گفته باشم ) . تو ویندوز همه چی به صورت KB یا GB تعریف شده . با ( ب ) بزرگ .

---------- نوشته در 11:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 PM ارسال شده بود ----------

آقا حسین به سرورش هم دقت کنین.
Slower Than 90% OF IR
Faster Than 51% OF IR

راستش من هنوز متوجه این نکته نشدم که معانی اینا چی میتونه باشه : منظور از این درصد ها میزان UP TIME سرور هست یا پهنای باند یا کیفیت سرور ؟

Slower Than 90% OF IR
Faster Than 51% OF IR

آخرین ویرایش:
KB/s = کیلوبایت . مبنای شمار PC
kb/s = کیلوبیت . مبنا یا واحد محاسبه پهنای باند اینترنت .

هر 1000 KB/s میشه 100 kb/s . مثلا سرعت خط شما 512 KB/s هست که تقسیم بر 8 میشه و میشه 52 تا 60 kb/s ( کیلوبیت ) . در واقع بهتره اینطوری بگم که سیستم عامل ویندوز ، این واحد ها رو بر اساس KB/s حساب میکنه و اونم به خاطر اعداد باینری هست ( اگر درست گفته باشم ) . تو ویمدوز همه چی به صورت KB یا GB تعریف شده . با ( ب ) بزرگ .

---------- نوشته در 11:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 PM ارسال شده بود ----------

راستش من هنوز متوجه این نکته نشدم که معانی اینا چی میتونه باشه : منظور از این درصد ها میزان UP TIME سرور هست یا پهنای باند یا کیفیت سرور ؟

Slower Than 90% OF IR
Faster Than 51% OF IR
Up Time هست به نظرم. :دی نمیدونم ولی اینا که میزنن Slower کلا خیلی وضعشون خرابه. :|
پ.ن: حسین
مثلا سرعت خط شما 512 KB/s هست که تقسیم بر 8 میشه و میشه 52 تا 60 kb/s ( کیلوبیت )
درستش کن، باید اینطوری باشه: :دی
مثلا سرعت خط شما 512 KB/s هست که تقسیم بر 8 میشه و میشه 52 تا 60 kb/s ( کیلوبایت )
پ.ن2:
2618136051.png

Up Time هست به نظرم. :دی نمیدونم ولی اینا که میزنن Slower کلا خیلی وضعشون خرابه. :|
پ.ن: حسین

درستش کن، باید اینطوری باشه: :دی

پ.ن2:
2618136051.png

:d درسته باید بشه کیلوبایت . کلا بایت مقدارش بیشتره و بیت ریزتر و کمتر . خودمونیما عجب پینگی بافرانکفورت داریا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or