بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یکی بیاد منو توجیه کنه:من از اندیشه سبز خزر نت میگیرم،بعد اون "عصر انتقال داده" توی قسمت ISP چیه؟:|
پ.ن:128 نامحدود.بگریید به حال ما مستضعفان:دی

یکی بیاد منو توجیه کنه:من از اندیشه سبز خزر نت میگیرم،بعد اون "عصر انتقال داده" توی قسمت ISP چیه؟:|
پ.ن:128 نامحدود.بگریید به حال ما مستضعفان:دی

الان توجیه ات میکنم :d تو هر شهری که هستی ، اندیشه سبز خزر همون "عصر انتقال داده" هست . بهتره اینطوری بهت بگم که نماینده اون شرکته ، اما با اسم مختص خودش . دقت کن نماینده اون شرکت PAP اصلی هست نه ISP زیر مجموعه PAP اصلی . برای همینه که اسمش فرق میکنه . اما بستر مخابراتیش روی شبکه "عصر انتقال داده" پیاده سازی شده .

توجیه شدی ؟ :d

شما چند وقته از این روش استفاده می کنی؟
برای فسخ قرارداد چه مبلغی بهت برگشت داده می شه؟

باتوجه به روزهای استفاده شده بهت برگشت داده میشه!من 1 ماهه و ازش راضیم.!سرعت دانلودم دقیقا رو 128 تاس تا 140 هم میره بعضی اوقات!

قبل از این 512 داشتم یه speed test میزارم دیگه خودت قضاوت کن!

21619233561702061780.png

آخرین ویرایش:
من حدود 1 سال هست که از مخابرات 256 نامحدود سرویس میگیرم ، قبلا صبانت بودم که از بس دزدی میکرد اومدم مخابرات گرفتم چون محدودیت حجمی نداشت
چند روز هست اکانتم تموم شده و باید دوباره شارژ کنم ولی تعرفه نامحدود تو مخابرات مشهد دیگه ارائه نمیشه ، فقط یک طرح نامحدود ارائه میشه که ماهی 170-180 تومن باید بدم که خیلی زیاد هست و برای داشتن شبانه 1-7 رایگان حداقل باید 6 ماهه شارژ کنم
به نظرتون چکار کنم؟
بازم از مخابرات سرویس بگیرم؟
اگه ISP تو مشهد هست که نامحدود بده یا هر کاری که میشه کرد لطفا راهنمایی کنید
مرسی

QUOTE=maxkill;2555805]]
HMOG ! /:)
17 kb/s ؟؟؟ :( :(( مگه نتت سرعتش چنده ؟ :| :d[/QUOTE]

اینترنت مخابرات نامحدود 128 تهران :d آیا می دانید با همین سرعت تا الان 20 گیگ بازی دانلود کرده ام :d به قول بروبچ پیرم در اومد

کسی نبود ؟

اینترنت مخابرات نامحدود 128 تهران :d آیا می دانید با همین سرعت تا الان 20 گیگ بازی دانلود کرده ام :d به قول بروبچ پیرم در اومد

کسی نبود ؟

روزانه 22گیگ دانلود! یه صف دانلود طویل داشتم که چند روز اول تموم شد الان چیزی برای دانلود ندارم مگه اینکه بازی یا فیلم جدیدی بخام!
اگه همه ispـها اینکارو بکنن دیگه اتش دانلود فروکش میکنه و صفهای طولانی بوجود نمیاد.

2619224239.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or