من حدود 1 سال هست که از مخابرات 256 نامحدود سرویس میگیرم ، قبلا صبانت بودم که از بس دزدی میکرد اومدم مخابرات گرفتم چون محدودیت حجمی نداشت
چند روز هست اکانتم تموم شده و باید دوباره شارژ کنم ولی تعرفه نامحدود تو مخابرات مشهد دیگه ارائه نمیشه ، فقط یک طرح نامحدود ارائه میشه که ماهی 170-180 تومن باید بدم که خیلی زیاد هست و برای داشتن شبانه 1-7 رایگان حداقل باید 6 ماهه شارژ کنم
به نظرتون چکار کنم؟
بازم از مخابرات سرویس بگیرم؟
اگه ISP تو مشهد هست که نامحدود بده یا هر کاری که میشه کرد لطفا راهنمایی کنید
مرسی
یکی به ما نگفت آخر
![]()
باء مخابرات تهران محدودیت میذاره یا نه ؟ از کی ؟
کسی اطلاعی داره ؟

الکی دلتو صابون نزن. منم از آسیاتک گرفتم امروز خطمو فرستادن مخابرات تا برام راه اندازی کنن. میدونی بهم چی گفتن؟!!!و فردا صبح اگه شرکت خصوصی تعطیل نباشه نت 2 مگ نامحدود من وصل میشه و رستگار میشویم...![]()
گفتن پنج شنبه و جمعه روز کاری نیست و مخابرات براتون وصل نمیکنه رفت واسه شنبه یا یک شنبه.!
به نظر من شما با 2020 تماس بگیر ازشون سوال کن.!باء من الان نامحدود دارم می خواستم بدونم طرح برداشتن نامحدود که توی اکثرشهر های ایران از مخابرات انجام شده، چرا توی تهران هنوز انچام نشده ؟؟؟
کسی میدونه ؟
باء سرعت دانلود 128ــمون 18 kb/s هست خو :d![]()
![]()
الکی دلتو صابون نزن. منم از آسیاتک گرفتم امروز خطمو فرستادن مخابرات تا برام راه اندازی کنن. میدونی بهم چی گفتن؟!!!گفتن پنج شنبه و جمعه روز کاری نیست و مخابرات براتون وصل نمیکنه رفت واسه شنبه یا یک شنبه.!
اقا یکی منو راهنمایی کنه بابادوستان لطفا کمک کنید
من میخوام isp خودمو عوض کنم چی بگیرم به نظر شما؟
الان نوین نت دارم که خوب بود اما از اسفند قیمت هاش تقریبا 1.5 برابر رفته بالا
اسیاتک خوبه؟
من مازندرانم

خیلی باحاله این جا تاپیک بحث در مورد ISP های ایرانی هست ولی ملت در مورد چیز پی ان و ژیلتر شکن بحث میکننیک فروند سرویس خوب میخوام که جایگزین چیز پی ان باشه ! جدیدا چی تو بورسه ؟فکر کنم kerio و اوپن وی پ*ی *ان مثل همون چیز پی ان های قبلی هستن ! فقط سرور آمریکا ندید ! البته سرویس پولی ( کیفیت داشته باشه حتما ، پایداری بالا ) میخوام ! حتما سرور اروپا باشه و خودتون هم استفاد کرده باشید ! یکی دارم رو مخه ! دائم قطع و وصل میشه بی صاحاب ! پ . خ بدید ! هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! b-)
من راضي بودم ازش،مشكلي نداشتم باش هيچوقت. چند روزيه سرعتم خيلي كم شده . 10 روز اول سرويس 150 kb دانلود ميكردم سرويسمم 128 ـه. من شنيدم همه سرعتاشون خراب شده.اشتباه کردی پارس آنلاین گرفتی . اصلاح کنم که پارس آنلاین نیست و " دزد آنلاینه " . مورد بعدی اینکه بیاد بیای پیش خودم تو باشگاه ، یه دست کتک مفصل بخوری تا دیگه از این دزدا سرویس نگیری :d اینو هم بهت بگم تا ابد تعطیلی ! :d بزن بیرون :d
کسی توی این سایت هست؟ عایا؟![]()
تعطیلات به این سایت هم وارد شد رفت استراحت یا خوشگذرونی :d
برای اینکه اسپم نباشه به این تست داغ نامحدود توجه کنید :d
![]()

نامحدود؟ واقعا؟ من برای 2 مگ نامحدود دارم ماهی 80 تا پیاده میشم!