بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من حدود 1 سال هست که از مخابرات 256 نامحدود سرویس میگیرم ، قبلا صبانت بودم که از بس دزدی میکرد اومدم مخابرات گرفتم چون محدودیت حجمی نداشت
چند روز هست اکانتم تموم شده و باید دوباره شارژ کنم ولی تعرفه نامحدود تو مخابرات مشهد دیگه ارائه نمیشه ، فقط یک طرح نامحدود ارائه میشه که ماهی 170-180 تومن باید بدم که خیلی زیاد هست و برای داشتن شبانه 1-7 رایگان حداقل باید 6 ماهه شارژ کنم
به نظرتون چکار کنم؟
بازم از مخابرات سرویس بگیرم؟
اگه ISP تو مشهد هست که نامحدود بده یا هر کاری که میشه کرد لطفا راهنمایی کنید
مرسی

اگر دوست یا اشنایی داره که می دونه سرویس " نامحدود " بهتر از مخابرات هست دیگه نگیر مخابرات رو اگر تعرفه هاش کمه ( فقط با چشم خودت ببین یا تست کن از سمت اون دوست یا اشنا یا بچه های همین سایت )

مورد بعدی اگر با ISPت تماس نگرفتی باهاشون تماس بگیر یا با همین شماره 2020 که فکر کنم مربوط به منطقه مخابراتی هر استان هست بگو وضعیتت رو ( چون که ممکن تعرفه های جدید اومده باشه اما لیست رو برات اپدیت نکرده باشن اتفاقی که برای خودم افتاد و تا زنگ و تماس نباشه اینا حواسشون نیست خیری برسونن! )

:| یکی به ما نگفت آخر :(

باء مخابرات تهران محدودیت میذاره یا نه ؟ از کی ؟

کسی اطلاعی داره ؟

باء من الان نامحدود دارم می خواستم بدونم طرح برداشتن نامحدود که توی اکثرشهر های ایران از مخابرات انجام شده، چرا توی تهران هنوز انچام نشده ؟؟؟

کسی میدونه ؟

باء سرعت دانلود 128ــمون 18 kb/s هست خو :d :| :|

و فردا صبح اگه شرکت خصوصی تعطیل نباشه نت 2 مگ نامحدود من وصل میشه و رستگار میشویم... :دی
الکی دلتو صابون نزن. منم از آسیاتک گرفتم امروز خطمو فرستادن مخابرات تا برام راه اندازی کنن. میدونی بهم چی گفتن؟!!!/:) گفتن پنج شنبه و جمعه روز کاری نیست و مخابرات براتون وصل نمیکنه رفت واسه شنبه یا یک شنبه.!:((

---------- نوشته در 03:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:42 PM ارسال شده بود ----------

باء من الان نامحدود دارم می خواستم بدونم طرح برداشتن نامحدود که توی اکثرشهر های ایران از مخابرات انجام شده، چرا توی تهران هنوز انچام نشده ؟؟؟

کسی میدونه ؟

باء سرعت دانلود 128ــمون 18 kb/s هست خو :d :| :|
به نظر من شما با 2020 تماس بگیر ازشون سوال کن.!

الکی دلتو صابون نزن. منم از آسیاتک گرفتم امروز خطمو فرستادن مخابرات تا برام راه اندازی کنن. میدونی بهم چی گفتن؟!!!/:) گفتن پنج شنبه و جمعه روز کاری نیست و مخابرات براتون وصل نمیکنه رفت واسه شنبه یا یک شنبه.!:((

پس الان چجوری اومدم؟ :)
توی دهات ما زود وصل میکنن.

..........

نوید جان همونه داداش دارن آپدیت میکنن فکر کنم.

یک فروند سرویس خوب میخوام که جایگزین چیز پی ان باشه ! جدیدا چی تو بورسه ؟:-/ فکر کنم kerio و اوپن وی پ*ی *ان مثل همون چیز پی ان های قبلی هستن ! فقط سرور آمریکا ندید ! البته سرویس پولی ( کیفیت داشته باشه حتما ، پایداری بالا ) میخوام ! حتما سرور اروپا باشه و خودتون هم استفاد کرده باشید ! یکی دارم رو مخه ! دائم قطع و وصل میشه بی صاحاب ! پ . خ بدید ! هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! b-)
خیلی باحاله این جا تاپیک بحث در مورد ISP های ایرانی هست ولی ملت در مورد چیز پی ان و ژیلتر شکن بحث میکنن:دی
دغدغه ما ایرانیا چیه خدااییش:دی

خب منم تصمیم گرفتم پارس آفلاین رو قطع کنم آسیاتک بگیرم
چند روز طول میکشه خطو قطع کنن ؟!
کسی ۱ مگ نامحدود آسیاتک داره بدونم چجوریاس ؟!

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

اشتباه کردی پارس آنلاین گرفتی . اصلاح کنم که پارس آنلاین نیست و " دزد آنلاینه " . مورد بعدی اینکه بیاد بیای پیش خودم تو باشگاه ، یه دست کتک مفصل بخوری تا دیگه از این دزدا سرویس نگیری :d اینو هم بهت بگم تا ابد تعطیلی ! :d بزن بیرون :d
من راضي بودم ازش،‌مشكلي نداشتم باش هيچوقت. چند روزيه سرعتم خيلي كم شده . 10 روز اول سرويس 150 kb دانلود ميكردم سرويسمم 128 ـه. من شنيدم همه سرعتاشون خراب شده.

کسی توی این سایت هست؟ عایا؟ :دی

تعطیلات به این سایت هم وارد شد رفت استراحت یا خوشگذرونی :d
برای اینکه اسپم نباشه به این تست داغ نامحدود توجه کنید :d

2624092783.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or