بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اتفاقا اینه: :-s
:دی
نه 80 تومن.
ببخشید الان وضعیتش نسبت به تو اینه:
=))=))=))
دسته جمعی میخندن :d
خداییش نت ایران ارزش نداره ادم 80 تومن بده حالا تو بگو صبح تا شب شب تا صبح دانلود باشی وحشتناک گرونه دزد های بی .............
الان اگه اونور بودی فک کنم با این پول میتونسی یه 120 مگ بگیری:d
اقا بسه نزنیم تو ذوقت مبارک باشه تا میتونی دانلود کن 7 8 تا فایل بزن دانلود:d
اگه نیاز هم نداشتی باز هم یچیزی بزن دانلود شه:d

ای دهن مخابرات مشهد:|
تا همین قبل عید یک طرح 256 ماهانه 4 گیگ شبانه 12 تا 7 صبح داشت حالا رفته 1 تا 7 کرده عوضی!:|

من الان طرح بعثت دارم ولی گیگش گرون شده مجبورم یک طرح دیگه بگیرم بنظرتون این بالایه خوبه؟
بنظرتون بگیرم؟
میانگین سرعت دانلود 256 محدود مخابرات چقدر میشه؟

طرح برنزی
هر ماه 5 گیگ
ماهانه 15500 تومان (+6% مالیات)
6 ماهه پیشنهاد میشه که شبانه رایگان هم داشته باشه ، کمتر از 6 ماه شبانه رایگان نداره

ای دهن مخابرات مشهد:|
تا همین قبل عید یک طرح 256 ماهانه 4 گیگ شبانه 12 تا 7 صبح داشت حالا رفته 1 تا 7 کرده عوضی!:|

من الان طرح بعثت دارم ولی گیگش گرون شده مجبورم یک طرح دیگه بگیرم بنظرتون این بالایه خوبه؟
بنظرتون بگیرم؟
میانگین سرعت دانلود 256 محدود مخابرات چقدر میشه؟
تو خیلی خری خو. :| دلیلشم میدونی. :دی باو از ضعف مخابرات استفاده کن دیگه. :|

سلام دوستان من یه سرویس نامحدود مخابرات 128 گرفته بودم باسرعت 60KB رفتم به 256 KBنامحدود تغییر تعرفه دادم اما سرعت دانلودم به 30KBرسید حالا شما بگید من الان چکار کنم

سلام دوستان من یه سرویس نامحدود مخابرات 128 گرفته بودم باسرعت 60KB رفتم به 256 KBنامحدود تغییر تعرفه دادم اما سرعت دانلودم به 30KBرسید حالا شما بگید من الان چکار کنم
lol! قبلا با 128 سرعتت 60 بودِ؟ :)) الان 512 60ـه خو! :| سرعتت الان عادیه. :دی کاریش نمیشه کرد. :| ظاهرا یک باگی چیزی بوده خو. :|

هیچی ! زنگ بزنی پشتیبانی اینو بگی بهت میگه شما 256 رو تقسیم بر 8 کن میشه 32 که درسته. کاری دیگه از دستت برنمیاد. 128 رو واست 60 بسته بودن اینو 30. متاسفانه هیچ چی روی روال و برنامه نیست..

عزیزان گرام ! :d کیرو سرو آلمان و انگلستان ( مخصوصا آلمان ) و یا فرانسه و کلا اروپا نبود ! سری قبل هر چی دادین یا usa بود یا کیفیت نداشت ! یه سرور خوب بدید اگه germany باشه که عالیه . پولش هم ماهی هر چه قدر باشه مهم نیست ! فقط خودتون مطمئن باشید کیفیتش خوبه ! راستی این sstp هنوز بازه ! :-o یه چند جا تست کردم سرعتش خیلی بد بود ! اگه از این هم جایی سراغ دارین که سرعتش خوب باشه و سرور اروپا باشه که دیگه درجه 1 میشه ! :d بشتابید ! :boxing:

عزیزان گرام ! :d کیرو سرو آلمان و انگلستان ( مخصوصا آلمان ) و یا فرانسه و کلا اروپا نبود ! سری قبل هر چی دادین یا usa بود یا کیفیت نداشت ! یه سرور خوب بدید اگه germany باشه که عالیه . پولش هم ماهی هر چه قدر باشه مهم نیست ! فقط خودتون مطمئن باشید کیفیتش خوبه ! راستی این sstp هنوز بازه ! :-o یه چند جا تست کردم سرعتش خیلی بد بود ! اگه از این هم جایی سراغ دارین که سرعتش خوب باشه و سرور اروپا باشه که دیگه درجه 1 میشه ! :d بشتابید ! :boxing:

اسم تاپیک رو خوندی و این رو نوشتی؟؟؟
بابا بحث یه چیز دیگست داداش...

طرح برنزی
هر ماه 5 گیگ
ماهانه 15500 تومان (+6% مالیات)
6 ماهه پیشنهاد میشه که شبانه رایگان هم داشته باشه ، کمتر از 6 ماه شبانه رایگان نداره
بابا مشهد با جاهای دیگه فرق داره

الان زنگ میزنم طرحاشو میگه
یک ماهشم ساعات رایگان داره
جوریم نیست که مثلا طرحایی که توی 2020 میگه قدیمی باشه
هر دفعه آپدیت میشه

میگم دیگه قبل از عید طرحش 12 تا 7 صبح رایگان بود ولی الان شده 1 تا 7 صبح رایگان پس نتیجه میگیریم هر دفعه آپدیت میشه طرحاش

الان فقط همینو بگین: 256 محدود مخابرات سرعت دانلودش چقدر میشه!؟؟!؟!

---------- نوشته در 04:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:04 PM ارسال شده بود ----------

تو خیلی خری خو. :| دلیلشم میدونی. :دی باو از ضعف مخابرات استفاده کن دیگه. :|
آدم خر باشه بهتر از این که دزد باشه بره اکانت ملتو ... کنه:دی

کسی اینجا دو مگ ایرانسل استفاده میکنه ؟ برای من دو ماه اول سرعتش از 250 تا پایین تر نمیومد اما الان چند روزه از 100 تا بالاتر نمیره زنگ هم که زدم میگه تا زیر 32 نیاد عادیه :|

من فقط یک نکته رو می خواستم بگم چون می دونم همتون هیتلر شکن استفاده می کنید جدیدا یک کوفتی می فروشن به اسم kerio که حالا کار نداریم کار اصلی اش firewall اه اما باهاش چیز پی ان هم می دن، عزیزانی که kerio می فروشند به شما خیلی راحت از طریق پنلش می تونن ببین شما توی چه سایت هایی می رید پس حواستون باشه

البته این به این معنی نیست که روی چیز پی ان های pptp.l2tp,... یا مثلا socks4,5,https pr0xy و ... نمی شد دید می شد اما طرف باید دانش داشت و sniffer نصب می کرد و کانفیگ می کرد که از دانایی 99.99% صاحبانش خارج بود اما kerio خیلی راحت توی پلنش به شما نشون می ده کی با چه یوزری کجا می ره

از ما گفتن بود :-??

من فقط یک نکته رو می خواستم بگم چون می دونم همتون هیتلر شکن استفاده می کنید جدیدا یک کوفتی می فروشن به اسم kerio که حالا کار نداریم کار اصلی اش firewall اه اما باهاش چیز پی ان هم می دن، عزیزانی که kerio می فروشند به شما خیلی راحت از طریق پنلش می تونن ببین شما توی چه سایت هایی می رید پس حواستون باشه

البته این به این معنی نیست که روی چیز پی ان های pptp.l2tp,... یا مثلا socks4,5,https pr0xy و ... نمی شد دید می شد اما طرف باید دانش داشت و sniffer نصب می کرد و کانفیگ می کرد که از دانایی 99.99% صاحبانش خارج بود اما kerio خیلی راحت توی پلنش به شما نشون می ده کی با چه یوزری کجا می ره

از ما گفتن بود :-??

پس چاره چیه ؟ با سوسک pm9 تانل + که پینگ تغییر نمیکنه ونمیشه بازی انلاین کرد! ؟ من هم یه چیزای درباره نا امن بودنش شنیدم ولی خوب چه خاکی تو سر کنیم باو ! من شنیدم اصلا استفاده تجاری نداره و واسه همین زیاد هم دیتا سنتر های خارجی روی امنیتش کار نمیکنن مثل چیز پی ان ! خوب وقتی چیز پی ان بسته هست باید چی کرد ؟ ! ؟ :-/:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or