بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اوه
من خیلی وقت پیش اینو استفاده کردم
زیاد جالب نبود
سرعتش خوب نیست

زحت کشیدید(شوخی) من گرفتم 5 تومن دارم چند روزه دارم استفاده میکنم:d
kerio ***/ open *** /pm9
سرعت از قبل بستن پورت ها بهتر هم شده تازه این *** ها
چرا میزنین خب خواستم یک اطلاعی چیزی بدم. :|:دی

سلام رفقا یتا سوال داشتم اونم اینکه مخابراط شب ها ترافیک رایگان داره آیا؟؟
من طرحم از 6 ماه پیش فعاله و میخواستم بدونم که الآن شبا رایگانه یه نه؟؟:D
Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2
شما با 2020 تماس بگیر و خطو بگو. ببین برات رایگان هست یا نه!؟

جواب سوال قبلی رو که کسی نداد یک سوال دیگه :

دوستان الان اکثرا چطور از F I L T R I N G عبور می کنین ؟

با این P R O X Y F I R E سر YouTube مشکل دارم چه کنم ؟ YOU TUBE و فیس نمی تونه باز کنه و ارور می ده!

کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه - تشکر

اه گند بزنن به این مخابرات. شنبه به ISP گفتم خطو تخلیه کنن میگن مخابرات تعطیله میره واسه 15 بعدشم 3 روز طول میکشه تا تخلیه بشه.! حالا الان منم آسیاتک ثبت نام کردم پولم دادم فقط منتظرم این مخابرات خط مارو خالی کنه.! آسیاتک هم نصبش کنه.:|

من هم دارم سرعتش آشغاله ! کسی میتونه بگه با چی میشه یه سرعت خوب گرفت بعد بازی انلاین هم مثل وارکرافت رو باهاش انجام داد ! :-/
همون پروک-سی خودمون، منتها باید پروک-سیش خوب باشه. خواستی پ.خ بده یک چندتا پروک-سی خوب معرفی کنم بهت. ;)

دوستان آیا امکانش هست در کنار پارس انلاین ، مخابرات رو هم استفاده کنم ؟ چون ما 2 خط تلفن داریم . مخابرات برای بازی ، پارس انلاین مختص دانلود .
چون نیاز من به اینترنت 1 مگ نا محدود مخابرات مبرمه ، اما میخوام در کنار مخابرات ، از پارس انلاین هم استفاده کنم .

دوستان آیا امکانش هست در کنار پارس انلاین ، مخابرات رو هم استفاده کنم ؟ چون ما 2 خط تلفن داریم . مخابرات برای بازی ، پارس انلاین مختص دانلود .
چون نیاز من به اینترنت 1 مگ نا محدود مخابرات مبرمه ، اما میخوام در کنار مخابرات ، از پارس انلاین هم استفاده کنم .

اگه 2 تا خط داری که مشکلی نیست !

سلام
من اینترنت نامحدود شاتل 128 دارم. یک ماه اول دانلودش 100 بود ولی در ماه دوم دانلودش شد 50 حالا هم شده 12.
لطفا میشه راهنماییم کنید که از کدوم شرکت اینترنت نامحدود بگیرم.(به جز مخابرات)
چون یکی از دوستام اینترنت مخابرات نامحدود 512 داره سرعت دانلودش خوبه ولی سرعت باز کردن وبش خیلی پایینه.

دوستان الان این تعرفه های جدیدی که مخابرات داده برای همه آزاده؟(قبلا تا512 میدادن و بالاتر باید نامه ای چیزی از شرکتی کوفتی میداشتی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or