اوهیک چیزی جدیدا اومده اسمش OpenV-PN هست. باهاش به ی-وتیوب هم میشه رقت.
من خیلی وقت پیش اینو استفاده کردم
زیاد جالب نبود
سرعتش خوب نیست
اوهیک چیزی جدیدا اومده اسمش OpenV-PN هست. باهاش به ی-وتیوب هم میشه رقت.
اوه
زیاد جالب نبود
سرعتش خوب نیست
چرا میزنین خب خواستم یک اطلاعی چیزی بدم.زحت کشیدید(شوخی) من گرفتم 5 تومن دارم چند روزه دارم استفاده میکنم:d
kerio ***/ open *** /pm9
سرعت از قبل بستن پورت ها بهتر هم شده تازه این *** ها

شما با 2020 تماس بگیر و خطو بگو. ببین برات رایگان هست یا نه!؟سلام رفقا یتا سوال داشتم اونم اینکه مخابراط شب ها ترافیک رایگان داره آیا؟؟
من طرحم از 6 ماه پیش فعاله و میخواستم بدونم که الآن شبا رایگانه یه نه؟؟
Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

اوه
زیاد جالب نبود
سرعتش خوب نیست

همون پروک-سی خودمون، منتها باید پروک-سیش خوب باشه. خواستی پ.خ بده یک چندتا پروک-سی خوب معرفی کنم بهت.من هم دارم سرعتش آشغاله ! کسی میتونه بگه با چی میشه یه سرعت خوب گرفت بعد بازی انلاین هم مثل وارکرافت رو باهاش انجام داد !![]()

من هم دارم سرعتش آشغاله ! کسی میتونه بگه با چی میشه یه سرعت خوب گرفت بعد بازی انلاین هم مثل وارکرافت رو باهاش انجام داد !![]()

من که استفاده میکنم خیلی سرعتش خوبه از proxifier هم بهتره !![]()

راست میگه مال منم همینطوره بستگی داره از کجا بگیری من دادشم گرفته نمیدونم از کجا ولی خیلی خفنه هیچ تغییری تو سرعت ایجاد نمیکنهare you kiding me ? !![]()
دوستان آیا امکانش هست در کنار پارس انلاین ، مخابرات رو هم استفاده کنم ؟ چون ما 2 خط تلفن داریم . مخابرات برای بازی ، پارس انلاین مختص دانلود .
چون نیاز من به اینترنت 1 مگ نا محدود مخابرات مبرمه ، اما میخوام در کنار مخابرات ، از پارس انلاین هم استفاده کنم .