بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تعرفه های مخابرات هم اکنون در تمام نقاط کشور.....

d0bv1nkdn0ff6trr1689.jpg

مخابرات اصلا در مورد ضریب اشتراکش چیزی نمیگه.الان قشنگ سرعت 256 از 32 بالاتر نمیره و همیشه تو این ثابته.البته میره بالا ولی یه دفعه میاد پایین ولی دوباره بر میگرده که 1 بایت هم بیشر کم تر استفاده نشه.البته منم هر شب یه گیگ و روز 500 مگ دانلود میکنم ولی افت سرعت نداره.راستی من دارم برای 256 مخابرات دو ماه 25 تومن میدم.هنوز 30 تومن نشده

آدرسش ؟
برای تهران هم میشه ؟

سرویسها برای کل کشور یکی شده
شما کجا اطلاعات مربوط به سرویستو میبینی؟ مثلا ترافیک مصرفی یا زمان باقی مونده؟!
برای تهران فکر میکنم این باشه : صفحه اصلي سيستم
اگه این لینک نبود از 2020 بپرس ادرسشو

تعرفه های مخابرات هم اکنون در تمام نقاط کشور.....

d0bv1nkdn0ff6trr1689.jpg

ارزش داره 2 مگ نامحدود از مخابرات بگیرم؟(برای دانلود بازیای دیجیتالی و آنلاین بازی کردن)

من 128 نامحدود دارم 20 گیگ اول دقیقا رو 120-130 بعد میاد رو 20 اینطورا ولی زنگ بزنی باز ردیف میکنن تاخیر منظورت چیه؟
همون ثبات سرعت و قطع نشدن دم به دقیقه ی اینترنت!

دوستان بعد احیاناً سرعت دانلود مخابرات ( 1 مگ نا محدود ) به چه صورته ؟ ارزش داره ؟ ( با توجه به دانلود بالای من )

عموما بسته به منطقه ات داره من سرویس 1m نامحدود دارم در تمام مدت 24 سرعت کاملا استیبل 128k رو میده و به راحتی میتونم در عرض 24 ساعت 9G دان کنم
واقعا به صرفه اصلا یه چیز عجیب و غریبیه

ارزش داره 2 مگ نامحدود از مخابرات بگیرم؟(برای دانلود بازیای دیجیتالی و آنلاین بازی کردن)

همون ثبات سرعت و قطع نشدن دم به دقیقه ی اینترنت!

بازی دیجیتالی؟!؟! :-/
من خودم همینو میگیرم تا چند روزدیگه.

مخابرات با این کاری که کرده دهن ISP های دیگه رو سرویس کرده !!!
از اینجا(روستایی در شمال غرب کشور) زنگ زدم 2020 گفت تا 2 میگ هم سرویس میدیم فردا هم وصل میشه !!!

از اینجا(روستایی در شمال غرب کشور) زنگ زدم 2020 گفت تا 2 میگ هم سرویس میدیم فردا هم وصل میشه !!!

بهتر! چند ساله اونها مارو سرویس کردن حالا بذار یکی اونهارو...

سلام
من اینترنت نامحدود شاتل 128 دارم. یک ماه اول دانلودش 100 بود ولی در ماه دوم دانلودش شد 50 حالا هم شده 12.
لطفا میشه راهنماییم کنید که از کدوم شرکت اینترنت نامحدود بگیرم.(به جز مخابرات)
چون یکی از دوستام اینترنت مخابرات نامحدود 512 داره سرعت دانلودش خوبه ولی سرعت باز کردن وبش خیلی پایینه.

مخابرات سرویسهای ارزونتری میخاست بده که بخاطر شکایت یا بهتره بگیم نفوذ شرکتهای دیگه مثله شازتل این سرویسهارو گذاشته!

سرویس 3مگ با 22گیگ دانلود روزانه

2586359483.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or