بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

محسن جان من مخابرات دارم 1مگ نامحدود سرعتش اغلب بین 120 تا 140 هست جدیدا جو گرفتتش تا 170-160 هم بالا میره اما همیشه همون اندازست، خب افت سرعت که یه امر عادیه تو ایران بعضی وقتها زیره 100 هم میاد اما نه خیلی و دوباره همون سرعت عادی میشه، با چیزپی ان و اینا هم مشکلی نداره نگران نباش

------

دوستان من یه ماهی میشه که چیز پی ان نگرفتم و از برنامه استفاده میکردم چون کاره زیادی نداشتم اما چون این برنامه ها تو یوتیوب اذیت میکردن رفتم یه اکانت یک ماهه گرفتم ولی وصل نمیشه هر کارمیکنم پشتیبانی هم که :|

مشکلی پیدا کردن یا مشکل از این جاییه که من گرفتم ؟! واسه شما وصل میشه ؟!

چند هفته ای هست تقریبا اکثر V P N ها بهصورت مستقیم وصل نمی شن و غیر فعال اند !

از روش های دیگه باید استفاده کنید مثل ****** فایر و غیره ( البته این مورد سر You Tube مشکل داره ! ( دوستان بهتر می دونند موارد دیگر هست)

پارس آنلاین یک مگابایت اینجوریاست، 512 هم فکر کنم همینجور باشه:
2598261282.png

خودتون قضاوت کنید:d

سرویس 1 مگ پیشباگان :|

باز یکشنبه شد و 1 گیگ اضافه شد :d . بیخودی 5 گیگ خریدم :|
76199311702610788619.png

--------------------------
سرعت آپلود رایتل بیشتره :| این سرعت آپلود ها رو برچه حسابی میبندن ؟

پارس آنلاین یک مگابایت اینجوریاست، 512 هم فکر کنم همینجور باشه:
2598261282.png

خودتون قضاوت کنید:d

حالا مبین نت 1MB اینجوریه

حالا این هیچی
از ساعت 2 تا 8 صبح رایگان داره البته فقط هفته ای دو روز میتونی از این ساعات رایگان استفاده کنی بقیه روزا از ساعت 12 1 قطع میشه بشون که زنگ میزنی میگه مشکل فنی بوجود اومده ایشالا تا 8 صبح مشکل بر طرف میشه:|

دوستان رفتم سایت مخابرات ثبت نام کنم لیست شماره های ساپورت شده رو نوشته
از 6401000 تا 6407999 هم هست توش. شماره ی منم 6405*** هست. وقتی درخواست میزنم اررور میده میگه : تلفن بر روی Wll است
چشه؟:(

دوستان رفتم سایت مخابرات ثبت نام کنم لیست شماره های ساپورت شده رو نوشته
از 6401000 تا 6407999 هم هست توش. شماره ی منم 6405*** هست. وقتی درخواست میزنم اررور میده میگه : تلفن بر روی Wll است
چشه؟:(

هیشکی بلد نی؟ :|

به به واقعا زحمت کشیدن پارس آنلاین ۱ گیگ ترافیک عیدی بهمون داد دست مریضا ! :|:d
1 گیگ زیادم هست! به من یه دسته بیلم ندادن:d
برای همین تصمیم گرفتم عوضش کنم که ظاهرا نمیشه:|

این پورت 23 چیه؟
پورت 23 باز باشه یعنی از طریق Telnet میتونی به مودمِ یکی وصل بشی (اگه پسورد مودم رو عوض نکرده باشه!) و مودمش رو کنترل کنی. :دی یعنی به عبارتی هکش کنی و پسوردش رو به دست بیاری. آیپی ها و پورت هارَم با Angry IP Scanner اسکن میکنی و.. :دی
اینجا جاش نیست و الاّ کامل واست توضیح میدادم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or