بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

محسن جان من مخابرات دارم 1مگ نامحدود سرعتش اغلب بین 120 تا 140 هست جدیدا جو گرفتتش تا 170-160 هم بالا میره اما همیشه همون اندازست، خب افت سرعت که یه امر عادیه تو ایران بعضی وقتها زیره 100 هم میاد اما نه خیلی و دوباره همون سرعت عادی میشه، با چیزپی ان و اینا هم مشکلی نداره نگران نباش

------

دوستان من یه ماهی میشه که چیز پی ان نگرفتم و از برنامه استفاده میکردم چون کاره زیادی نداشتم اما چون این برنامه ها تو یوتیوب اذیت میکردن رفتم یه اکانت یک ماهه گرفتم ولی وصل نمیشه هر کارمیکنم پشتیبانی هم که :|

مشکلی پیدا کردن یا مشکل از این جاییه که من گرفتم ؟! واسه شما وصل میشه ؟!

چند هفته ای هست تقریبا اکثر V P N ها بهصورت مستقیم وصل نمی شن و غیر فعال اند !

از روش های دیگه باید استفاده کنید مثل ****** فایر و غیره ( البته این مورد سر You Tube مشکل داره ! ( دوستان بهتر می دونند موارد دیگر هست)

پارس آنلاین یک مگابایت اینجوریاست، 512 هم فکر کنم همینجور باشه:
2598261282.png

خودتون قضاوت کنید:d

سرویس 1 مگ پیشباگان :|

باز یکشنبه شد و 1 گیگ اضافه شد :d . بیخودی 5 گیگ خریدم :|
76199311702610788619.png

--------------------------
سرعت آپلود رایتل بیشتره :| این سرعت آپلود ها رو برچه حسابی میبندن ؟

پارس آنلاین یک مگابایت اینجوریاست، 512 هم فکر کنم همینجور باشه:
2598261282.png

خودتون قضاوت کنید:d

حالا مبین نت 1MB اینجوریه

حالا این هیچی
از ساعت 2 تا 8 صبح رایگان داره البته فقط هفته ای دو روز میتونی از این ساعات رایگان استفاده کنی بقیه روزا از ساعت 12 1 قطع میشه بشون که زنگ میزنی میگه مشکل فنی بوجود اومده ایشالا تا 8 صبح مشکل بر طرف میشه:|

دوستان رفتم سایت مخابرات ثبت نام کنم لیست شماره های ساپورت شده رو نوشته
از 6401000 تا 6407999 هم هست توش. شماره ی منم 6405*** هست. وقتی درخواست میزنم اررور میده میگه : تلفن بر روی Wll است
چشه؟:(

دوستان رفتم سایت مخابرات ثبت نام کنم لیست شماره های ساپورت شده رو نوشته
از 6401000 تا 6407999 هم هست توش. شماره ی منم 6405*** هست. وقتی درخواست میزنم اررور میده میگه : تلفن بر روی Wll است
چشه؟:(

هیشکی بلد نی؟ :|

به به واقعا زحمت کشیدن پارس آنلاین ۱ گیگ ترافیک عیدی بهمون داد دست مریضا ! :|:d
1 گیگ زیادم هست! به من یه دسته بیلم ندادن:d
برای همین تصمیم گرفتم عوضش کنم که ظاهرا نمیشه:|

این پورت 23 چیه؟
پورت 23 باز باشه یعنی از طریق Telnet میتونی به مودمِ یکی وصل بشی (اگه پسورد مودم رو عوض نکرده باشه!) و مودمش رو کنترل کنی. :دی یعنی به عبارتی هکش کنی و پسوردش رو به دست بیاری. آیپی ها و پورت هارَم با Angry IP Scanner اسکن میکنی و.. :دی
اینجا جاش نیست و الاّ کامل واست توضیح میدادم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or