بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان همین الان 2 مگ مخابرات ثبت کردم با 2020 از طزیق سایت که مشکل داشت طرف زد واسم گفت چه پهنای باندی می خوای اصلا هم نگفت مدرک و از این چرندیات ...
می خوام بدونم دوستانی که دارن نامحدودش چه قدر به معنای واقعی این کلمه نزدیکه ؟
نامحدود ـه ...
اگر گند به خوره به نت کشور مخابرات هم داغون میشه
سرعت 2 میگ 220 اینا باید باشه
البته 80 تومن ماهی

دوستان همین الان 2 مگ مخابرات ثبت کردم با 2020 از طزیق سایت که مشکل داشت طرف زد واسم گفت چه پهنای باندی می خوای اصلا هم نگفت مدرک و از این چرندیات ...
می خوام بدونم دوستانی که دارن نامحدودش چه قدر به معنای واقعی این کلمه نزدیکه ؟

شما از کدوم قسمت سایت ثبت ن نام کردی لینکش رو میزاری

گفتم که من از طریق سایت می خواستم ثبت کنم که نشد بعد زنگ زدم تلفنی و به صورت اتوماتیک و با ظبط Voice اما بهم شماره پیگیری نداد بعد با اپراتور حرف زدم گفتم همی الان ثبت کردم که البته تو سیستم ثبت نشده بود بعد خودش مشخصاتمو گرفت ثبت کرد ....
جالبیش این بود می گفت هرسرعتی بخوای میدیم فقطم بزار رو دانلود ....
داستان دیگه مثل قبل نیست کلی مسخره بازی راه بندازن سره یه سرعت ....
مخابرات استان تهران - صفحه اصلي

زنگ زدم شرکت، گفتم پروفایل رو حالت گیم بذارین، طرف هنگ کرد. :| گفت چیچی ؟!؟ گفتم یعنی پینگو بیارین پایین تر. گفت اوکی. بعد اومده میگه درست کردم، پینگتو نگاه. نگاه کردم؛ 320. :| گفت چنده ؟ گفتم 320! گفت مشکلی نداری، پینگ زیر 500 مشکلی نداره. ( دختر بود. ) خلاصه گفتم به قرآن مجید 320 پینگ خوبی نیست، یا درست میکنی یا خطو خالی میکنی! الان زنگ زدن میگن مشکل فنی داریم تا چند روز دیگه درست میشه. گفتم به خدا اگه تا 1 هفته دیگه درست نشه خطو خالی میکنم میرم مخابرات. دیوونه کردن مارو! :| دختره اسکول بود اصلا نمیدونست پینگ چیه فک کنم! :-؟
دوستان تحت هیچ شرایطی پارس آنلاین نگیرین که جدیدا ریده. :|

دوستان من نوین نت دارم و ازش راضیم بدجور!!پینگ با 4.2.2.4 110-120 هست.تو بتلفیلدم پینگم110 هستش تو مپ 64 نفره بدون لگ و مگ راحت بازی میکنم!سرعت دانلودمم با این که پایین اومده 220 و اونوراس.گفتم اگه پینگ خوب میخواید بگیرید!

شما کدوم بسته رو میگیرید ؟ یکی از دوستام داره 256 نامحدودش حداکثر با 40 دانلود میکنه !

زنگ زدم شرکت، گفتم پروفایل رو حالت گیم بذارین، طرف هنگ کرد. :| گفت چیچی ؟!؟ گفتم یعنی پینگو بیارین پایین تر. گفت اوکی. بعد اومده میگه درست کردم، پینگتو نگاه. نگاه کردم؛ 320. :| گفت چنده ؟ گفتم 320! گفت مشکلی نداری، پینگ زیر 500 مشکلی نداره. ( دختر بود. ) خلاصه گفتم به قرآن مجید 320 پینگ خوبی نیست، یا درست میکنی یا خطو خالی میکنی! الان زنگ زدن میگن مشکل فنی داریم تا چند روز دیگه درست میشه. گفتم به خدا اگه تا 1 هفته دیگه درست نشه خطو خالی میکنم میرم مخابرات. دیوونه کردن مارو! :| دختره اسکول بود اصلا نمیدونست پینگ چیه فک کنم! :-؟
دوستان تحت هیچ شرایطی پارس آنلاین نگیرین که جدیدا ریده. :|

شما حتی اگر میگفتی ping ات رو هم پایین بیاره باز هم نمی فهمید دیگه چه برسه بخوای اینجوری بهش بگی

داداش حتی پینگت خراب شد نیا مخابرات ما هم اوضاع چندان خوبی نداریم :| قبلا سرویس فوق العاده با کیفیتی بود ولی الان :| نمیدونم چی بگم واقعا ! اصلا راضی نیستم چاره ای دیگه ای هم ندارم !

داداش حتی پینگت خراب شد نیا مخابرات ما هم اوضاع چندان خوبی نداریم :| قبلا سرویس فوق العاده با کیفیتی بود ولی الان :| نمیدونم چی بگم واقعا ! اصلا راضی نیستم چاره ای دیگه ای هم ندارم !

آره قبلا خیلی خوب بود اما حالا ... مرتیکه میگه به خاطر حملات سایبری هست. یعنی اون ها الان 2 ماه شبانه روز دارن حمله میکنن ؟:| هر چی عقده دارن رو این نت خالی کردن تا حالا. هر وقت زورشون به هیچی نمیرسه و یه جا کم میارن رو نت عقده گشایی میکنن ! :|

---------- نوشته در 02:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:15 AM ارسال شده بود ----------

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: ما قیمت اینترنت را افزایش نمی‎دهیم
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران وعده داد: شرکت مخابرات تعرفه‎های دسترسی به اینترنت را افزایش نخواهد داد بلکه افزایش در کیفیت سرویس و خدمات خواهد بود.

مهندس "مظفر پوررنجبر" در گفت‎وگو با خبرنگار سیتنا (citna.ir) تاکید کرد: تلاش ما بر این است که یک مسیر استاندارد را در پیش بگیریم که همه‏‎ی مردم بتوانند از پهنای باند خوب استفاده کنند و در این راستا تلاش می‎کنیم کیفیت سرویس و خدمات ارائه شده توسط این شرکت در جای جای کشور را افزایش دهیم.

وی در پایان تاکید کرد: شرکت مخابرات ایران قیمت دسترسی به اینترنت را افزایش نخواهد داد.

آره ارواح عمش ! کیفیت !!! :|

بابا اصلا پینگ که دست اونا نیس . من خودم ، خودمو برای 100MS پایینتر جر دادم ولی اتفاقی نیوفتاد

---------- نوشته در 09:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 AM ارسال شده بود ----------

آقا این برداشتن محدودیت پهنای باند راسته ؟
به نظرتون همچین کاری میکنن ؟
من که چشمم آب نمیخوره ولی اگه بشه شبا اینقدر دانلود میکنیم تا بترکیم:))

دوستان رفتم تو فروم نوین نت دیدم همه دارن مینالن الان نمی دونم از کجا بگیرم بین شاتل ، مخابرات و نوین نت موندم
من بخاطر کاری که دارم اکثر اینترنت ها را تست می کنم اما خودم برای خانه مخابرات دارم .مخابرات متاسفانه ثبات نداره یعنی توی چند هفته گذشته مدام سرعت و پینگ متغیر بوده.

شاتل هم منطقه به منطقه فرق می کنه یعنی بستگی به مرکز مخابرات داره .اما شاتل خیلی از جاها سرویس هاش سرعتش به شدت اومده پایین یا حداقل من این چند جا که در تهران دیدم این طوری بود.
توی بین ISP های بالا بهترین گزینه بنظر من نوین نت است.

چه شانس تخیلی دارم من تا اومدم از مخابرات نامحدود بگیرم خورد به تاریخ شروع محاسبه حجم مصرفی با این روش احمقانه شون ...
ولی فکر نمی کنم همه بتونن اجرا کنن چون یکی شون گفته بود با این که مخابرات نامحدود میده ولی فعلا ممکن نیست بتونه حجم رو به این صورت مسخره محاسبه کنه و اعمالش طول میکشه ...
سیستم ثبتشون هم مثل کارای دیگه شون احمقانه ست و باید برای یه ثبت با یه مشت یابو علفی سرکله بزنی ...
دیشب ثبت کرده امروز زنگ زدم گفت ثبت نشده و تا وقتی از یه isp دیگه ( صبانت) داری نمی تونیم به درخواستت رسیدگی کنیم ...
آخه من نمی دونم ثبت چه ربطی به وضعیت فعلی استفاده من داره ....
برم قطع کنم بعد بگن پورت خالی نداریم ...
دوستان که از کمپانی خصوصی رفتن مخابرات چقدر طول کشید و این که چون مال خود مخابرات زود وصل می کنن به اسپلیتر خودشون (رانژه ) ؟

دوستان رفتم تو فروم نوین نت دیدم همه دارن مینالن الان نمی دونم از کجا بگیرم بین شاتل ، مخابرات و نوین نت موندم
شاتل که ...
نمیتونم چیزی بگم از بس وضعش خرابه:دی توی مشهد که وضعیش نسبت به جاهای دیگه بهتر بود بازم گند بود حالا شهرای دیگه رو فکر کن چجوریه:|
پس شاتل

نوین نت
من اطلاعات زیادی ندارم ولی اگه میگی مینالن پس ولش کن دیگه:دی

مخابرات:
خودم مخابرات دارم خیلی راضیم
پینگش که خیلی خوبه
محدودش که شبی میتونم با 128 ـش 2-3 گیگ دانلود کنم بدون افت سرعت
و خودمم خیلی راضیم

پیشنهاد من مخابرات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن