بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

[h=1]پهنای باند بین الملل به ۷۲ گیگابیت برثانیه توسعه یافت[/h]

مدیرکل برنامه ریزی، بودجه و کنترل برنامه های شرکت ارتباطات زیرساخت از توسعه پهنای باند بین الملل به بیش از ۷۲ گیگابیت برثانیه خبر داد.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از سینا، از شرکت ارتباطات زیرساخت، مدیرکل برنامه ریزی، بودجه وکنترل برنامه های شرکت ارتباطات زیرساخت از توسعه پهنای باند بین الملل به بیش از ۷۲ گیگابیت برثانیه خبرداد و گفت: این روند توسعه نسبت به ابتدای سال جاری، قریب ۹گیگابیت بر ثانیه افزایش نشان می دهد.
مصطفی شاهجویی بابیان این مطلب افزود: ظرفیت تجهیزات E1تا پایان دی ماه سال جاری به ۴۵۰ هزار لینک E1رسیده است که میزان ۱۵۸ هزار E1 رشد را در ۱۰ ماه گذشته داشته است.
وی همچنین از افزایش ظرفیت مسافت شبکه انتقال خبرداد و گفت: افزایش ظرفیت در مسافت شبکه انتقال با احتساب ۶۷۰ هزار گیگابایت بر ثانیه در ده ماه گذشته به دو میلیون و ۵۰۰ هزار گیگابایت بر ثانیه رسیده است.

سلام مسعود جان، حال شما چطوره؟
مدت زیادیه که حضورم در انجمن‌ها و شبکه‌های اجتماعی کمرنگ شده... به قول اون دوستی که توی یکی از صفحات پیش گفت "وارد قسمت جدّی زندگیم شدم" من هم تقریباً همین‌طور هستم... :)

سرور Isfahan که در سایت speedtest.net هم‌اکنون مشاهده می‌کنید را بنده اسپانسر (حامی) اون هستم. هرگونه مشکل احتمالی مشاهده شده در مورد این سرور توسط بنده قابل پیگیری و برطرف شدن در اسرع وقت هست.

در مورد راه‌اندازی سرور در سایت pingtest.net هم اگر انشاالله همه چیز درست پیش بره، این سرور نیز که اولین سرور اندازه‌گیری کیفیت ارتباط در کشور نیز هست هم به زودی راه‌اندازی خواهد‌شد تا مرجع معتبری در رابطه با اندازه‌گیری کیفیت ارتباط در کشور نیز وجود داشته باشه...

در آخر اینکه شما گفتید چند روز پیش این سرور (سرور جدید Isfahan) را در سایت speedtest.net مشاهده کردید، در حالی که مسئول مربوطه دیروز بعدازظهر توسط یک ایمیل این موضوع رو به بنده اطلاع داد وگرنه زودتر اطلاع‌رسانی می‌شد.

ما که خوشحایم ..بازم اصفهان یه طوری شد

من 2مگ مخابرات دارم دوماه قبل با246 kb دانلود میکردم الان به زور به 100 میرسه بعضی وقتها به صفر هم میرسه!:((

تو مونیخ :d ? کجایی داش تهران ؟

سطح انتظارت تو حلقم حاج مهدی!:d

خدایی تو بودی چیکار می کردی، البته یه خبرایی رو داداشم می گفت، که قراره محدودیت تهران هم برداشته بشه

اگر برداشته بشه سرعت دانلود مثلا 256 چقدر هست ؟

اقا ما اینترنت مخابرات تهران داریم می دونید که نامحدود هست، سرعت دانلودش خیلی خیلی افتضاح هست هر چند میسوزیمو و میسازیم :d

کسی راهی نداره یخورده بشه سرعت رو بیشتر کرد مثلا الن سرعتش 18 Kb/s هست بکنیم مثلا 20 تا 25 که ثابت بمونه

کسی راه خوبی میشناسه؟ لطفا بگید، نرم افزاری، دست کاری ای و ....

کسی نبود :d ?

الان زنگ زدم پشتیبانی یک زنه برداشت .. گفتم ببخشید میشه این پروفایل مارو رو حالت گیم بذارین ؟ میگه پروفایل شما رو رو حالت گیم بذاریم ؟ یعنی چی ؟!
905.gif
در این لحظه .. من :
gaah.gif
اون زنه :
1436.gif
گفتم یعنی پینگ رو بیارین پایین تر ! گفت آهــــاو !
4chsmu1.gif
بعد اومده میگه با 8.8.8.8 پینگ بگیر .. منم گرفتم ( 300 ) گفت چنده ؟ گفتم 300 ! میگه عالیه که !!!
291.gif
گفتم جــــان ؟ عالیه ؟ زنکه نفهم این الان رو حالت گیم ـه ؟!
swear1.gif
گفت ما گیم ساپورت نمیکنیم، قطع کردم. :|
ببینین تو چه مملکتی گیر افتادیم !
shame.gif

من 2مگ مخابرات دارم دوماه قبل با246 kb دانلود میکردم الان به زور به 100 میرسه بعضی وقتها به صفر هم میرسه!:((

خدایی تو بودی چیکار می کردی، البته یه خبرایی رو داداشم می گفت، که قراره محدودیت تهران هم برداشته بشه

اگر برداشته بشه سرعت دانلو

اقا ما اینترنت مخابرات تهران داریم می دونید که نامحدود هست، سرعت دانلودش خیلی خیلی افتضاح هست هر چند میسوزیمو و میسازیم :d

کسی راهی نداره یخورده بشه سرعت رو بیشتر کرد مثلا الن سرعتش 18 Kb/s هست بکنیم مثلا 20 تا 25 که ثابت بمونه

نیســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت راهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

اگر برداشته بشه سرعت دانلو

نیســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت راهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or