بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینترنت لبنان؛ کاهش ۸۰ درصدی قیمت، افزایش ۴ تا ۸ برابری سرعت!

شورای وزیران لبنان در جلسه اخیر خود با طرح کاهش قیمت اینترنت تا هشتاد درصد موافقت کرد.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایتنا، این طرح توسط وزارت مخابرات لبنان و با هدف تقویت حوزه IT این کشور ارائه شده است.در این طرح تعرفه خطوط ای وان حدود ۲۰۰ SDR معادل ۳۲۲ دلار تعیین شده که این میزان، میانگین نرخ‌های مصوب صندوق بین‌المللی پول است.این رقم قبلاً بیش از ۲۰۰۰ دلار بوده است.نقولا صحناوی وزیر ارتباطات لبنان با اعلام این خبر گفت در این طرح تعرفه‌های اینترنت ۸۰ درصد کاهش می‌یابد و سرعت آن ۴ تا ۸ برابر بیشتر می‌شود.وی همچنین از دستیابی به پیشرفت‌های بیشتر در این حوزه در آینده خبر داد.وزیر ارتباطات لبنان گفت دید ما نسبت به بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات شفاف است و آن اینکه لبنان می‌تواند در این خصوص پیشرو بوده و به برتری‌هایی در سطح کشورهای عربی، منطقه و جهان دست یابد.وی نیل به این هدف را مستلزم برنامه‌ریزی برای توسعه شبکه‌های تلفنی و به‌روزرسانی آنها دانست.بر اساس این گزارش، فناوری نسل چهارم شبکه تلفن همراه موسوم به 4 جی در ماه آینده در لبنان راه‌اندازی خواهد شد و طی آن شهروندان جبل لبنان و بیروت می‌توانند از این خدمات استفاده کنند.استفاده از این فناوری به تدریج به دیگر نقاط این کشور تسری خواهد یافت.فناوری 4 جی سرعت انتقال داده‌ها را به چندین برابر افزایش می‌دهد.

آخرین ویرایش:
فیلم ببینی؟!:|/:)#:-s
نکنه فکر کردی اروپا زندگی میکنیم ، بعید میدونم بتونی اینکارو بکنی ، دانلود کنی راحت تره
هرجا میگیری شاتل و مبین نت بیخیال شو
من فن اوا دارم 256 12گیگ ، تو ساعت غیر رایگان سرعتم رو 300-400 هست ، شبانه از 2-7 حدود 700 مگ دانلود میکنم ، قیمتشم ماهی 34 تومن
اوه من فکر کردم فقط شاتل سرعت ساعات رایگانو اینقدر میاره پایین نگو شرکتی دیگه هم بدجور این کارو میکنن
شبی 700 مگ بیشتر نمیتونی بگیری؟ خیلی زوره که؟:دی من 128 مخابرات دارم شبی پایین 2 گیگ بگیرم تمام روز توی افسردگی به سر میبرم:دی من تا 2700 تا هم دانلود کردم با 128 محدود مخابرات

---------- نوشته در 04:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:35 PM ارسال شده بود ----------

شورای وزیران لبنان در جلسه اخیر خود با طرح کاهش قیمت اینترنت تا هشتاد درصد موافقت کرد.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایتنا، این طرح توسط وزارت مخابرات لبنان و با هدف تقویت حوزه IT این کشور ارائه شده است.در این طرح تعرفه خطوط ای وان حدود ۲۰۰ SDR معادل ۳۲۲ دلار تعیین شده که این میزان، میانگین نرخ‌های مصوب صندوق بین‌المللی پول است.این رقم قبلاً بیش از ۲۰۰۰ دلار بوده است.نقولا صحناوی وزیر ارتباطات لبنان با اعلام این خبر گفت در این طرح تعرفه‌های اینترنت ۸۰ درصد کاهش می‌یابد و سرعت آن ۴ تا ۸ برابر بیشتر می‌شود.وی همچنین از دستیابی به پیشرفت‌های بیشتر در این حوزه در آینده خبر داد.وزیر ارتباطات لبنان گفت دید ما نسبت به بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات شفاف است و آن اینکه لبنان می‌تواند در این خصوص پیشرو بوده و به برتری‌هایی در سطح کشورهای عربی، منطقه و جهان دست یابد.وی نیل به این هدف را مستلزم برنامه‌ریزی برای توسعه شبکه‌های تلفنی و به‌روزرسانی آنها دانست.بر اساس این گزارش، فناوری نسل سوم شبکه تلفن همراه موسوم به 4 جی در ماه آینده در لبنان راه‌اندازی خواهد شد و طی آن شهروندان جبل لبنان و بیروت می‌توانند از این خدمات استفاده کنند.استفاده از این فناوری به تدریج به دیگر نقاط این کشور تسری خواهد یافت.فناوری 4 جی سرعت انتقال داده‌ها را به چندین برابر افزایش می‌دهد.
هی...
اینم وضع ماست دیگه

همین لبنان با این وضعیتش برای تقویت IT کشورش 80 درصد تخفیف میده حالا ما که ایرانیم با این عظمتمون میان سرعتمونو بخاطر اینکه یک وقت حمله سایبری نشه پایین میارن:| عجبا:|

:-o عظمت :-/ کدوم عظمت :| منظورت همون دلار 4 تومه دیگه نه /:) تکب....:|
منظورم وضعیت کشور توی جهان بود
ما یکی مهمترین کشورای جهانیم بعد افغانستان باید نتش پر سرعت تر از ما باشه:|

خداییش اگه الان مردم آمریکا میبودن حمله میکردن کل سیستم اینا رو میاوردن پایین
حالا ما ایرانیا از بس که اطلاعات بعضیامون زیاده :
نتشون سرعتش به 100 کیلوبایت میرسه فکر میکنن پر سرعت ترین نت جهان رو دارن و دلشون خوشه با همین نت و راضین به رضای خدا:دی:))

منظورم وضعیت کشور توی جهان بود
ما یکی مهمترین کشورای جهانیم بعد افغانستان باید نتش پر سرعت تر از ما باشه:|

خداییش اگه الان مردم آمریکا میبودن حمله میکردن کل سیستم اینا رو میاوردن پایین
حالا ما ایرانیا از بس که اطلاعات بعضیامون زیاده :
نتشون سرعتش به 100 کیلوبایت میرسه فکر میکنن پر سرعت ترین نت جهان رو دارن و دلشون خوشه با همین نت و راضین به رضای خدا:دی:))
کشور مهمی بودیم.الان خیلی از کشور ها اصلا فرق بین عرب ها و ایرانی ها را نمی دونند فکر می کنند همشون یکی هستند.
ایران فقط از نظر موقعیت جغرافیایی برای چند تا کشور مهم دارای اهمیت است.
خیالت راحت دست رو هرچی بزاری اون ته جدول ایران را پیدا می کنی.بگذریم که اگر اصلا توی اون لیست باشیم.
یادم رفت راست می گی تو یک چیز خیلی عظمت داریم .ادعامون میشه شدید.یک ادعا کاذب (اگر شک داری توی همین فروم بچرخی پیدا میشه.

کشور مهمی بودیم.الان خیلی از کشور ها اصلا فرق بین عرب ها و ایرانی ها را نمی دونند فکر می کنند همشون یکی هستند.
ایران فقط از نظر موقعیت جغرافیایی برای چند تا کشور مهم دارای اهمیت است.
خیالت راحت دست رو هرچی بزاری اون ته جدول ایران را پیدا می کنی.بگذریم که اگر اصلا توی اون لیست باشیم.
یادم رفت راست می گی تو یک چیز خیلی عظمت داریم .ادعامون میشه شدید.یک ادعا کاذب (اگر شک داری توی همین فروم بچرخی پیدا میشه.
خیلی خوب بابا شما هم کافیه یک بهونه گیر بیارین تا بحثو به اینجاها بکشید :دی
بالاخره اصلا ما بی ارزش ترین کشور هم باشیم دیگه یعنی از افغانستانم کمتریم خو؟؟:دی

اوه من فکر کردم فقط شاتل سرعت ساعات رایگانو اینقدر میاره پایین نگو شرکتی دیگه هم بدجور این کارو میکنن
شبی 700 مگ بیشتر نمیتونی بگیری؟ خیلی زوره که؟:دی من 128 مخابرات دارم شبی پایین 2 گیگ بگیرم تمام روز توی افسردگی به سر میبرم:دی من تا 2700 تا هم دانلود کردم با 128 محدود مخابرات

اره بابا افتضاحه ،البته چون یکی از دوستام مسئول IT یه دانشگاهی هست دانلودامو میدم اون انجام میده وگرنه یه خاکی تو سرم میریختم

خیلی خوب بابا شما هم کافیه یک بهونه گیر بیارین تا بحثو به اینجاها بکشید :دی
بالاخره اصلا ما بی ارزش ترین کشور هم باشیم دیگه یعنی از افغانستانم کمتریم خو؟؟:دی

افغانستان ؟؟؟!!! مرد حسابی سرت گیج میره ها ! اگر تا 30 سال دیگه یک سره پیشرفت کنیم شاید بشیم مثل سال 2010 افغانستان ! مثل این که متوجه نیستی الان داری روی جهنم کره زمین زندگی میکنی !

شورای وزیران لبنان در جلسه اخیر خود با طرح کاهش قیمت اینترنت تا هشتاد درصد موافقت کرد.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایتنا، این طرح توسط وزارت مخابرات لبنان و با هدف تقویت حوزه IT این کشور ارائه شده است.در این طرح تعرفه خطوط ای وان حدود ۲۰۰ SDR معادل ۳۲۲ دلار تعیین شده که این میزان، میانگین نرخ‌های مصوب صندوق بین‌المللی پول است.این رقم قبلاً بیش از ۲۰۰۰ دلار بوده است.نقولا صحناوی وزیر ارتباطات لبنان با اعلام این خبر گفت در این طرح تعرفه‌های اینترنت ۸۰ درصد کاهش می‌یابد و سرعت آن ۴ تا ۸ برابر بیشتر می‌شود.وی همچنین از دستیابی به پیشرفت‌های بیشتر در این حوزه در آینده خبر داد.وزیر ارتباطات لبنان گفت دید ما نسبت به بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات شفاف است و آن اینکه لبنان می‌تواند در این خصوص پیشرو بوده و به برتری‌هایی در سطح کشورهای عربی، منطقه و جهان دست یابد.وی نیل به این هدف را مستلزم برنامه‌ریزی برای توسعه شبکه‌های تلفنی و به‌روزرسانی آنها دانست.بر اساس این گزارش، فناوری نسل چهارم شبکه تلفن همراه موسوم به 4 جی در ماه آینده در لبنان راه‌اندازی خواهد شد و طی آن شهروندان جبل لبنان و بیروت می‌توانند از این خدمات استفاده کنند.استفاده از این فناوری به تدریج به دیگر نقاط این کشور تسری خواهد یافت.فناوری 4 جی سرعت انتقال داده‌ها را به چندین برابر افزایش می‌دهد.
لبنانی که جنگ با اسرائیل یه جورایی وایرانش کرده ...

این سه چهار جمله آخر در مورد علت کندی سرعت اینترنت به همون اندازه «کوسه ها» و «لنگر کشتی ها» بی آبرو و بی اعتبار هستن.
از حالا تا بینهایت دلیل کندی سرعت اینترنت ، حملات سایبری بینهایت پرتعداد و دنباله دار و شبانه روزی دشمنان سرعت اینترنت در ایران خواهد بود !

فقط میخواستم یه مطلب بگم و اون هم اینه:

فهرست مصادیق محتوای مجرمانه – لینک: پیوندها | فهرست مصاديق محتوای مجرمانه قانون جرایم رایانه ای
حالا این قسمت رو بخونید:
۵٫ انتشار *****شکن ها و آموزش روشهای عبور از سامانه های *****ینگ. ( بند ج ماده ۲۵ قانون ج.ر )
با ذکر اینکه اگر چه *** صرفاً *****شکن نیست ولی به هر حال….
و حالا این رو بخونید:
دبیر شورای عالی فضای مجازی از ارایه *** قانونی در آینده نزدیک خبر داد.
به نظر بنده که واقعاً……..
خیلی متاسفم که ………… هیچ چی ولش کن…
موفق و دلخوش باشید.

وعده‌‌هاي بر باد رفته وزیر عزل شده چه می شود؟

تابناک:در ميان اخبار آي‌تي به مصاحبه‌اي برخوردم که خبرنگار پارلماني ايسنا با دکتر سليماني، وزير سابق ارتباطات در دولت نهم و رئيس فعلي کميته فناوري‌هاي نو مجلس انجام داده بود.

وي که در دوران وزارت خود بسيار کم مصاحبه بود، اين بار سير تا پياز سوال‌هاي کليدي را جواب داده بود و با بيان مشکلات کليدي آي‌تي در ايران، براي بيشتر آن‌ها نيز راه‌حل‌هايي منطقي ارائه کرده بود.

اما موضوع صحبت ما موضوعات مطرح شده در اين گفت‌وگو که انصافا هم قابل تامل و کليدي هستند، نيست. نکات مطرح شده در اين گفت‌وگو از آن نظر جالب است که از زبان وزير سابق ارتباطات بيان شده است. وزيري که دوره وزارتش از دوره‌هايي بود که وضعيت رو به‌رشد اينترنت کشور با توقفي جدي رو‌به‌رو شد و وي در پاسخ به اعتراض‌هاي فراوان در قيمت بالاي اينترنت و پهناي باند پايين عنوان کرد که با اينترنت ۵۶ کيلوبيت هم مي‌توان کتاب ۵۰۰ صفحه‌اي دانلود کرد. اگر نظرات اخير وي را با دقت بخوانيد، درخواهيد يافت که نگاه وي به فضاي مخابرات، اينترنت و آي‌تي در کشور نگاهي جامع و پخته است.

اين جاست که ذهن خواننده با يک تناقض بزرگ رو‌به‌رو مي‌شود و از خود مي‌پرسد که چگونه ممکن است نظرات يا حداقل بيانات يک نفر در دوره مسئوليت و بعد از آن تا به اين حد متفاوت باشد. وي در نظرات اخير خود عنوان مي‌کند که براي بالا بردن سطح فناوري بايد مشتريان عمومي داشت و تعداد مشتري‌ها را افزايش داد. وي در جاي ديگري عنوان مي‌کند که در سال ۸۴ در حالي که ۳۰ ميليون متقاضي سيم‌کارت وجود داشت، ۸ ميليون سيم‌کارت به قيمت ۳۹۰ هزار تومان فروخته شده است! قيمتي کاذب که خود وزارت ارتباطات از کذب بودن آن با خبر بود و بعدها که مخابرات خصوصي شد، نام گران فروشي را تغيير دادند و عنوان وديعه را روي آن چسباندند و هنوز هم سرنوشت وديعه‌ها مشخص نشده است.

اين روزها خبر عزل وزير ارتباطات و سرپرستي وزير شهرسازي و مسکن بر صدر اين وزارتخانه مهم‌ترين موضوع آي‌تي کشور است.

در اين ميان همه مي‌پرسند که چگونه ممکن است يک مهندس عمران مسئوليت وزارتخانه‌اي را در دست گيرد که سررشته‌اي از امور جاري در آن ندارد؟ البته خود مهندس نيکزاد هم گفته است «به کمک دوستان امور را پيش مي‌برد»! اما باز هم سوال اين جاست که چرا يکي از همان دوستان سرپرست نشده است؟ صرف نظر از همه اين مسائل هيچ کس نمي‌پرسد که وعده‌هاي آقاي وزير عزل شده چه شد؟ مگر روزي که وي به راي اعتماد نمايندگان نياز داشت، وعده افزايش ۷۵ تا ۱۰۰ برابري اينترنت خانگي را نداده بود؟ مگر به قول خود وي همه چيز آماده نبود؟ مگر قرار نبود قانون محدوديت ۱۲۸ کيلوبيت براي کاربر خانگي رفع شود؟ مگر وي وعده نداده بود با استفاده از فناوري‌هاي نوين اقتصاد کشور را توسعه خواهد داد؟ وي ورشکستگي چندين ISP و شرکت ارائه‌دهنده تلفن اينترنتي در دوره وزارت خود را چگونه توضيح مي‌دهد؟

گويا وزارت ارتباطات از آن دسته مسئوليت‌هايي است که اگر کسي بر مسند آن تکيه زند، تغييرات شگفت‌انگيزي در گفته‌هايش ايجاد مي‌شود و اين تاثير تا زمان برکناري وي ادامه خواهد داشت.

البته جاي شکرش باقي است که سرپرست فعلي وزارتخانه و دوستان وي که قرار است امور را پيش ببرند وعده‌اي براي دلخوش کردن بيهوده مردم نداده‌اند.

افغانستان ؟؟؟!!! مرد حسابی سرت گیج میره ها ! اگر تا 30 سال دیگه یک سره پیشرفت کنیم شاید بشیم مثل سال 2010 افغانستان ! مثل این که متوجه نیستی الان داری روی جهنم کره زمین زندگی میکنی !
بابا یک جوری با من حرف میزنین انگار که من یکی از اون آدماییم که دارم حمایت میکنم از اینا:|

بابا از نظر موقعیت کشور تو جهان دارم میگم نه وضع مردم
اگه وضع مردم باشه بعله ما جهنمم رد کردیم:دی:دی

چیکارش میشه کرد غیر از حصرت خوردن:( مگه اینکه هممون جمع شیم حمله کنیم سازمانشو بیاریم پایین
:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or