بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام چه اینترنتی برای دانلود نامحدود و چه اینترنتی برای دانلود محدود بهتر ازهمه هست که بخرم لطفا جواب بدین مرسی
برای استان کهگیلویه وبویر احمد شهر گچساران(دوگنبدان) هستم خوبه

دوستان این مصاحبه رو بخونین چیزای جالبی گفته شده :|

یه نقل قول از این گفت و گو :

ادامه...

با این اوضاع نت قطع باشه بهتره فک کنم...
:)
آخه من بدبخت که از این راه نون میخورم چه کار کنم یعنی به من هم چیزپی ان قانونی با ip آمریکا میدن!
حساب های بانکی بین المللی و سرویس گوگل ادز و بسیاری از منابع کد باز ایران رو تحریم کردن با این وضع من یکی به مشکل جدی بر میخورم!

آخه من بدبخت که از این راه نون میخورم چه کار کنم یعنی به من هم چیزپی ان قانونی با ip آمریکا میدن!
حساب های بانکی بین المللی و سرویس گوگل ادز و بسیاری از منابع کد باز ایران رو تحریم کردن با این وضع من یکی به مشکل جدی بر میخورم!

نقل قول از همین مصاحبه :

کاربران حقیقی و معمولی الان اجازه ثبت نام دارند؟
فعلا نه. مراحل را پیش بینی کرده ایم ولی در حال حاضر در مرحله اول خیر. چون ظرفیت آنقدر وجود ندارد.سیاست ایجابی این است که *****ینگ کشور را سبک کنیم. یعنی برخی سایتهایی که ***** هستند باز شوند. برای خبرنگاران نیز بعدا دسترسی جدیدی تعریف می شود تا به همه سایتها دسترسی پیدا کنند.

فک کنم حالا,حالاها باید تو صف باشی :دی :|

آخرین ویرایش:
بررسی راه اندازی اینترنت بی سیم مجانی در سراسر آمریکا

دولت آمریکا طرحی را برای راه اندازی اینترنت بی سیم گسترده و قوی در سراسر این کشور بررسی می کند.

به گزارش
عصر ایران، روزنامه واشنگتن پست نوشت: دولت فدرال آمریکا می خواهد شبکه های اینترنت بی سیم (وای فای) عظیمی را در سراسر این کشور راه اندازی کند؛ شبکه ای که بسیار قوی و با پوشش گسترده باشد تا مصرف کنندگان اینترنت بتوانند از آن برای مکالمات تلفنی و ورود به اینترنت بدون پرداخت هزینه های موبایل ماهانه استفاده کنند.

این روزنامه اضافه کرد: پیشنهاد ارائه شده از سوی کمیته فدرال ارتباطات، صنایع مخابراتی آمریکا را به لرزه درآورد. هزینه اجرای این طرح 178 میلیارد دلار پیش بینی شده است. همچنین فعالیت های گسترده ای برای اقناع تصمیم گیران برای بررسی این پیشنهاد آغاز شده است.

البته طرف های زیادی هم در مخالفت با این پیشنهاد، صف آرایی کرده اند که می توان به شرکت های بزرگی چون گوگل، مایکروسافت و دیگر شرکت های فعال در بخش فناوری اشاره کرد.

حامیان این پروژه می گویند که خدمات وای فای مجانی برای همه، ابتکارات و تجهیزات جدیدی را به وجود خواهد آورد که می تواند برای اکثر آمریکایی ها و به ویژه فقرا سودمند باشند.

براساس این گزارش، این امواج وای فای نسبت به اینترنت وای فای فعلی که در منازل و ادارات استفاده می شود، بسیار قوی تر است. این اینترنت جدید می تواند از دیوارهای ضخیم بتن عبور کند و در مناطق جنگی و کوهستانی نیز دریافت شود.

امواج این اینترنت همچنین در همه مناطق شهری و بسیاری از مناطق روستایی و کم توسعه قابل دسترسی است.

امواج وای فای جدید همچنین باعث می شود خودروهای بدون راننده بتوانند با دیگر خودروها در فاصله یک مایلی ارتباط برقرار کنند یا اینکه این امکان فراهم می شود که بتوان با دستگاه نظارت بر قلب مریض از بیمارستانی با بیمارستان دیگر تماس برقرار کرد.

در صورت موافقت کمیته مخابرات فدرال، راه اندازی این شبکه های مجانی وای فای، چند سال آینده طول خواهد کشید.

کل کشور رو کاری ندارم ولی بخش IT و اینترنت افتاده دست یه مشت نوب و آدم هایی که از دنیا پرت هستند و از همه چیز اینترنت بیزارن (فقط هم یه یک دلیل که میدونید) و میخوان با این کار اینترنت رو عملا از دست بیش از 30 میلیون کاربر اینترنت خارج کنن . یعنی حدودا 35 میلیون نفری که از اینترنت استفاده میکنید شما بووووووق هستید برید پی کارتون (طبق معمول) . یعنی ایرانی اینقدر توسری خور شده که یه تعداد انگشت شمار حق 35 میلیون رو میخورن یه لیوان آب هم روش و ما هم نباید چیزی بگیم ؟!!

دلتون رو صابون نزنید که مثلا 2 سال دیگه بهتون 2 3 میگ با قیمت خوب بدن ...
10 میگی که برای ما آرزو و برای دیگران خاطره هم همچنان آرزو میمونه .... بالای 30 میگ هم افسانه و 1 گیگابیت هم که ... :d
پ.ن:شدیدا ابراز تاسف برای این همه عقب ماندگی فرهنگی

خب خوشحالم يه عده تا ديروز با ما دعوا ميكردن و ميگفتن نظر تو درست نيست الان به اشتباهشون پي بردن
با اين وجود هم بيخيال كنسولهاي نسل بعد ميشيم و كلا از گيمينگ خداحافظي ميكنيم :|
اينا اگه يه دفعه نت خارج رو قطع كنن كه بد ميشه اول سرعتشو كم ميكنن بعدم كه پدر ادم درومد يه دفعه قطعش ميكنن

البته بگم برای گیمینگ هیچ اتفاق بدی نمیوفته! فقط دیگه نمیتونین سایت های هیتلر شده رو باز کنید! به هیچ وجه! درضمن خیلی از جاهایی که هیتلر شدن باز میشن! مثل یوتوب! فیسبوق رو شخصا امیدوارم هیچ وقت باز نکنن چون بهم ثابت شد برای ایرانی جماعت فقط جنبه های منفیش کاربرد داره! :|
وقتي نتونيم بريم سايتهاي خارجي اونوقت چجوري با كنسول انلاين بزنيم؟

در ضمن زیاد ناشکری نکنین شاید همین آفلاین رو هم ازمون گرفتن آخه میگن بابا برقی رو میخان بفرستن خونتنون(خونتون رو به ترکی ترنسلیت کنید)

چند وقته وارد قسمت جدی زندگی شدم
اصلا دیگه به نت و اینا فکر نمیکنم ... اینقدر مشکلات جور واجور جلوم سبز شده که دیگه نت برام مهم نیست ...
همش هم برمیگرده به ... :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or