Batman Revenge
کاربر سایت
اوضاع من چه قدر خوب شده ! سرعت و همه چیزم ردیف شده ! یعنی همه ی این بدبختیا فقط به خاطر این روز لعنتی بود ؟! من دارم کیفیت قبل از خرابی نت رو تجربه میکنم >:d
داداش منم مخابرات دارم اگر اینطوری بشه میرم قطع میکنم ! اگر جای دیگه هم نامحدود نده سعی میکنم بازی انلاین و فیلم و دانلود گیم رو ترک کنم بعد یه مدت که همممون این کار رو بکنیم ! از اساس به گه خوردن میافتن ! منو دوستام هممون به دانلود بسته ایم اگر اینطوری بشه راحت 11 و 12 تا رفیق دارم از مخابرات نت دارن گفتن از دم قطع میکنن , منم قطع میکنم ! من با شما کار ندارم کار خودم رو میکنم ! ولی اگر شماها هم قطع کنید (بر فرض این که این اتفاق بیافته ) بعد کمتر از 1 سال همه چی با کیفیت تر برمیگرده !! وگرنه باید تا اخر فلاکت بکشیم ! بدتر میشه که بهتر نمیشهیعنی مخابرات دیگه نامحدود نمیده؟ یعنی منی که الان مخابرات نامحدود دارم از ماه دیگه سرویسم قطع میشه و باید محدود بگیرم؟
البته مشکل بیشترشون بی سوادیشون بود ولی چند نفرو دیدم که واقعا خوب جواب می دادننوین نت
من اطلاعات زیادی ندارم ولی اگه میگی مینالن پس ولش کن دیگه:biggrin1:

داداش منم مخابرات دارم اگر اینطوری بشه میرم قطع میکنم ! اگر جای دیگه هم نامحدود نده سعی میکنم بازی انلاین و فیلم و دانلود گیم رو ترک کنم بعد یه مدت که همممون این کار رو بکنیم ! از اساس به گه خوردن میافتن ! منو دوستام هممون به دانلود بسته ایم اگر اینطوری بشه راحت 11 و 12 تا رفیق دارم از مخابرات نت دارن گفتن از دم قطع میکنن , منم قطع میکنم ! من با شما کار ندارم کار خودم رو میکنم ! ولی اگر شماها هم قطع کنید (بر فرض این که این اتفاق بیافته ) بعد کمتر از 1 سال همه چی با کیفیت تر برمیگرده !! وگرنه باید تا اخر فلاکت بکشیم ! بدتر میشه که بهتر نمیشه
الان هم همین امروز بایک نفر صحبت کردم طرف گفت مشکل فردا سراسری حل میشه. من هم بهش گفتم چقدر مطمئنی گفت توکل با خدا احتمالا لینک های از کار افتاد درست بشن فردا دوباره عادی شه وضعیت. تا ببینیم ... تا فردا...

فکر نکنم به همین راحتیا بگن دیگه نامحدود نمیدیم!مگه میشه اصن؟!من که 1 دقیقه هم نمیتونم با محدود سر کنم.اگه دیگه نامحدود ندن قید نت رو به کلی میزنم.
در مورد شرکتای دیگه هم بگم که من اکثر شرکتا رو امتحان کردم و همگی یکی از یکی مزخرف تر بودن (چه محدود چه نامحدود) همشون تو سرویس نامحدود بعد از چند روز سرعت رو تا حد Dial Up میارن پایین.تنها شرکتی که من نت نامحدود ازش گرفتم و تا حالا کاهش سرعت نداشته و ثابت بوده همین مخابراته.
داداش من میگم دو ماهه تو عذابم الان میبینم همه چیزم (گوش شیطون کر ) عالی شده ! دانلودم که رو 65 میره هیچ رو 70 و 80 نوسان میکنه !!!! رادیو انلاین قطعو وصل میشد ولی الان وب گردی هم میکنم رادیو امریکا رو زدم در حالی که باسرعت میچرخم رادیو هم میخونه ! درست مثل روزهای قبل خرابی !! یعنی همون کیفیت سابق که به خاطرش برا مخابرات جوون میدادم :d>:d< اونم چی تو ساعت شلوغی مثلا !!الان همه چی خوبه پینگم هم تو بازی mw3 میره رو 35 (سرورهای ایرانی ) یعنی همه ی این همه مشکل به خاطر این روزه لعنتی و منحوس بود ؟! مردم هم عید دارن ما هم عید داریم مثلا !!! بدتر بدبختی باید بکشیم !
---------- نوشته در 10:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------
داداش قبول دارم تا الان من سرویس به خوبی مخابرات ندیدم ! یعنی بقیه شرکتا به کنار مخابرات به کنار ! این اواخر اذیت کرد ببینیم چه طور میشه ! باز مثل سابق میشه یا نه ..
تهران -مخابرات- 512تهرانی ؟؟؟؟ کدوم سرویس رو گرفتی؟ 256؟؟
داداش شما از همشهريها يا هم محلهاتون بپرس در مورد isp چون كلا هرجا يه isp خوبهدوستان رفتم تو فروم نوین نت دیدم همه دارن مینالن الان نمی دونم از کجا بگیرم بین شاتل ، مخابرات و نوین نت موندم
اوضاع من همچنان مثل سگ خراب.![]()

الان هم همین امروز بایک نفر صحبت کردم طرف گفت مشکل فردا سراسری حل میشه. من هم بهش گفتم چقدر مطمئنی گفت توکل با خدا احتمالا لینک های از کار افتاد درست بشن فردا دوباره عادی شه وضعیت. تا ببینیم ... تا فردا...

منم که فعلا دارم افسوس گذشته رو میخورم
ای کاش همین طوری که میگه باشه ، ولی از امروز صبح تا الان پینگم رفته بالاتر سرعتم هم اومده پایین تر![]()