هر روز بد تر از دیروز میشه اینترنت دو مگم شده 128 بیشتر از دو ماه اینطوری شده لعنت به این مخابرات![]()
شما مخابرات 2 مگ دارین . بدون مدرک خاصی دادن یا نه مدرکی چیزی خواستن . بعد هزینش چقدر 46 تومن ایناست .هر روز بد تر از دیروز میشه اینترنت دو مگم شده 128 بیشتر از دو ماه اینطوری شده لعنت به این مخابرات![]()
شما مخابرات 2 مگ دارین . بدون مدرک خاصی دادن یا نه مدرکی چیزی خواستن . بعد هزینش چقدر 46 تومن ایناست .
زن جماعت هیچی حالیشون نیست! بعد گفت بهتون گفتن که پهنای باند مشکل داره فعلا؟ گفتم خب نَفهم عوضی ایدیوت گاو!
اگه پهنای باند مشکل داره پس چرا مثلا دوستم داره با 150 دانلود میکنه، ولی من با 15؟ گفت خطتون نویز داره!
گفتم خفه شو! )x
دزدای حروم خور. 
خیلی وضعم بهتر شده !
فقط نمیدونم چرا سرعتم بالای 20 نمیره ، همین امروز هم 2 باز قطعی داشتم ! پینگمم که در حد تایم اوت ! بقیه ی چیزا درستن !!!!!!![]()
از مخابرات بخرین. مخابرات رانژه نمیگیره، فقط فک کنم 5-6 تومن برای راه اندازی و تنظیم مودم ازتون میگیرن.
مودم که دارین؟

منم درست تا آخرین لحظاتی که شاتل داشتم همین حالت تو بود که حدود 1 گیگ دانلود میشددوستان من شاتل دارم 128 محدود 6گیگ 3ماه سرعتش تو روز 250-300ه شبا هم از 1-3 9کیلوبایت در ثانیه ولی از 3 به بعد 60-70 میشه خواستم ببینم عوض کنم یا نه همین باشه
اخه ترافیک مثل چی تموم میکنم همش هم باید بخرم مشهد هم هستم کسی شرکت بهتر سراغ نداره سرعت بهتر و کیفیت و..........