بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هر روز بد تر از دیروز میشه اینترنت دو مگم شده 128 بیشتر از دو ماه اینطوری شده لعنت به این مخابرات:((

خوبه زیادی از کارت دانشجوییت استفاده کردی :دی

برای من که کوچکترین مشکلی نداره سرعت مثل همیشه روال خودش و طی میکنه !!( مخابرات - استان البرز ) :دی

سلام کسی در سيستم امور مشتريان آسیاتک ثبت نام کرده یانه اگه اره یکم توضیح بده چجوریاست زنگ میزنم بهشون برای اینترنت مخابرات میگن پورت خالی نداریم بعد میگم هزینه هاچطوریه میگن 25000پول راهندازی ونصب کسی نیست یاد بده چطوری نصب کنم خودم تا25000تومن ضررنکنم

شما مخابرات 2 مگ دارین . بدون مدرک خاصی دادن یا نه مدرکی چیزی خواستن . بعد هزینش چقدر 46 تومن ایناست .

داداش ازاد شده ! من با هزار بدبختی 128و256و512 گرفتم ولی درست بعد از من 512 و 1 مگ هم ازاد شد !!! همه میتونن بگیرن بدون مدرک خاصی سر دوندن ! با دوستم رفتیم مخابرات براش adsl بگیریم مادرش صاحاب خط بود خودش نمیتونست بیاد برگه گرفتیم برد داد مادرش امضا کرد دادیم یارو بهمون یوزر نیم پسوورد دد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد فرداش وصل شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پدری از من در اومده بود ولی الان راحته !

خب بلاخره دیروز زنگ زدن. وقتی تلفن رو برداشتم دیدم زنه کلا از زندگی ناامید شدم. :| زن جماعت هیچی حالیشون نیست! بعد گفت بهتون گفتن که پهنای باند مشکل داره فعلا؟ گفتم خب نَفهم عوضی ایدیوت گاو! :| اگه پهنای باند مشکل داره پس چرا مثلا دوستم داره با 150 دانلود میکنه، ولی من با 15؟ گفت خطتون نویز داره! :| گفتم خفه شو! )x:|
ببینین تو چه وضعیتی گیر کردیم!؟ :( دزدای حروم خور. :|

آخرین ویرایش:
سلام برای خرید اینترنت مخابرات از خود مخابرات هم میشه بخرم یا نمایندگی اگه مخابرات کدوم قسمتش برم

---------- نوشته در 01:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:08 PM ارسال شده بود ----------

سلام کسی در سيستم امور مشتريان آسیاتک ثبت نام کرده یانه اگه اره یکم توضیح بده چجوریاست زنگ میزنم بهشون برای اینترنت مخابرات میگن پورت خالی نداریم بعد میگم هزینه هاچطوریه میگن 25000پول راهندازی ونصب کسی نیست یاد بده چطوری نصب کنم خودم تا25000تومن ضررنکنم

چی شد کسی نبود

خیلی وضعم بهتر شده !
فقط نمیدونم چرا سرعتم بالای 20 نمیره ، همین امروز هم 2 باز قطعی داشتم ! پینگمم که در حد تایم اوت ! بقیه ی چیزا درستن !!!!!! :|

خیلی وضعم بهتر شده !
فقط نمیدونم چرا سرعتم بالای 20 نمیره ، همین امروز هم 2 باز قطعی داشتم ! پینگمم که در حد تایم اوت ! بقیه ی چیزا درستن !!!!!! :|

چیزی هم موند که درست باشه ؟ D: اقا اوضاع من هنوزم به امید خدا عالی شده ! بعد از این دوماه لعنتی دوباره دارم کیفیت مخابرات رو حس میکنم :d امیدوارم هر چه زودتر برا شما هم درست شه .. که میدونم میشه

سلام تو کدوم قسمت ازمخابرات برم بگم اینترنت میخام لطفا بگید

---------- نوشته در 02:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:31 PM ارسال شده بود ----------

از مخابرات بخرین. مخابرات رانژه نمیگیره، فقط فک کنم 5-6 تومن برای راه اندازی و تنظیم مودم ازتون میگیرن.
مودم که دارین؟

اره دارم
سلام تو کدوم قسمت ازمخابرات برم بگم اینترنت میخام

خب از امروز برگشتم به سرعت 4 مگابیت دوست داشتنی! :دی :>
تبریز هم یه سرور بسیار بد توی سپید تست زد! :دی

2501014912.png

http://www.speedtest.net/result/2501014912.png

دوستان من شاتل دارم 128 محدود 6گیگ 3ماه سرعتش تو روز 250-300ه شبا هم از 1-3 9کیلوبایت در ثانیه ولی از 3 به بعد 60-70 میشه خواستم ببینم عوض کنم یا نه همین باشه
اخه ترافیک مثل چی تموم میکنم همش هم باید بخرم مشهد هم هستم کسی شرکت بهتر سراغ نداره سرعت بهتر و کیفیت و..........

دوستان من شاتل دارم 128 محدود 6گیگ 3ماه سرعتش تو روز 250-300ه شبا هم از 1-3 9کیلوبایت در ثانیه ولی از 3 به بعد 60-70 میشه خواستم ببینم عوض کنم یا نه همین باشه
اخه ترافیک مثل چی تموم میکنم همش هم باید بخرم مشهد هم هستم کسی شرکت بهتر سراغ نداره سرعت بهتر و کیفیت و..........
منم درست تا آخرین لحظاتی که شاتل داشتم همین حالت تو بود که حدود 1 گیگ دانلود میشد
من که عوض کردم حالا میفهمم نت چیه:|
شاتل شبی 1 گیگ با کلی ترس و وحشت میگرفتم بعدشم Share میشد و شب بعدش دیگه نمیشد دانلود کنی:دی

الان مخابرات 128 دارم کم تر از نصف پول شاتل رو بهش میدم و با 15 گیگ ترافیک و شبی هم 2-3 گیگ هر شب دانلود میکنم:دی اخ نگفته تا حالا:دی
درسته سرعت روزانش 140 ـه و شاتل خیلی بیشتر بود ولی مهم سرعت ساعات رایگانه که این خیلی بهتره تا صبح 140 تا میرسه و من همین دیشب 2.5 گیگ دانلود کردم:دی

کلا شاتل داشتن یعنی پول مفت دادن به یک شرکت عوضی دزد:دی فکر کن 6 گیگ 30 تومن کجا و 15 گیگ 37 تومن کجا:|
بنظر من همین الان بلند شو برو تخلیه کن بیا مخابرات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or