بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم درست تا آخرین لحظاتی که شاتل داشتم همین حالت تو بود که حدود 1 گیگ دانلود میشد
من که عوض کردم حالا میفهمم نت چیه:|
شاتل شبی 1 گیگ با کلی ترس و وحشت میگرفتم بعدشم Share میشد و شب بعدش دیگه نمیشد دانلود کنی:دی

الان مخابرات 128 دارم کم تر از نصف پول شاتل رو بهش میدم و با 15 گیگ ترافیک و شبی هم 2-3 گیگ هر شب دانلود میکنم:دی اخ نگفته تا حالا:دی
درسته سرعت روزانش 140 ـه و شاتل خیلی بیشتر بود ولی مهم سرعت ساعات رایگانه که این خیلی بهتره تا صبح 140 تا میرسه و من همین دیشب 2.5 گیگ دانلود کردم:دی

کلا شاتل داشتن یعنی پول مفت دادن به یک شرکت عوضی دزد:دی فکر کن 6 گیگ 30 تومن کجا و 15 گیگ 37 تومن کجا:|
بنظر من همین الان بلند شو برو تخلیه کن بیا مخابرات
پس شما که سرعت دانلودت با شاتل نزدیک 200 بوده مینالی و ناراحتی و باز هم سرعت دانلودت با مخابرات 140 بوده بازم مینالی و عصبانی هستی ما که با صبانت 128 سرعت دانلودمون به 50 هم نمیرسه چی باید بگیم؟

پس شما که سرعت دانلودت با شاتل نزدیک 200 بوده مینالی و ناراحتی و باز هم سرعت دانلودت با مخابرات 140 بوده بازم مینالی و عصبانی هستی ما که با صبانت 128 سرعت دانلودمون به 50 هم نمیرسه چی باید بگیم؟
من اونقدر مشکلی با سرعت روز ندارم چون بیکار نیستم با این ترافیکای گرون بشینم توی روز دانلود کنم:|
ولی شبانش که راضیم خدا رو شکر:دی

پینگشم که بزنم به تخته خوبه:دی فعلا...

هدیه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و نیز جهت جلب رضایت مشتریان محترم ، به اطلاع می رساند به کلیه مشترکین ای دی اس ال این شرکت 10 روز به همراه 2 گیگابایت حجم اضافی به عنوان هدیه تقدیم می گردد.
شرکت مخابرات استان مازندران

باز خوبه این دهه فجر یه فایده ای داشت:d

هدیه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و نیز جهت جلب رضایت مشتریان محترم ، به اطلاع می رساند به کلیه مشترکین ای دی اس ال این شرکت 10 روز به همراه 2 گیگابایت حجم اضافی به عنوان هدیه تقدیم می گردد.
شرکت مخابرات استان مازندران

باز خوبه این دهه فجر یه فایده ای داشت:d
ا نامردا به ما مشهدیا نمیدن؟
فقط برا مازندرانه؟؟؟
چه نامردی؟؟:(

خب بلاخره دیروز زنگ زدن. وقتی تلفن رو برداشتم دیدم زنه کلا از زندگی ناامید شدم. :| زن جماعت هیچی حالیشون نیست! بعد گفت بهتون گفتن که پهنای باند مشکل داره فعلا؟ گفتم خب نَفهم عوضی ایدیوت گاو! :| اگه پهنای باند مشکل داره پس چرا مثلا دوستم داره با 150 دانلود میکنه، ولی من با 15؟ گفت خطتون نویز داره! :| گفتم خفه شو! )x:|
ببینین تو چه وضعیتی گیر کردیم!؟ :( دزدای حروم خور. :|
یه دستی بزن گزینه ای که تو عکس مشخص کردم داخل مودم میزان نویز خط رو نشون میده
v5125_Untitled.jpg

---------- نوشته در 09:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:35 PM ارسال شده بود ----------

40 تا 50 مشکلی نداره
30 تا 40 عالی
20 تا 30 خیلی خوبه
زیر 20 رویاییه :x

یه دستی بزن گزینه ای که تو عکس مشخص کردم داخل مودم میزان نویز خط رو نشون میده
v5125_Untitled.jpg

---------- نوشته در 09:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:35 PM ارسال شده بود ----------

40 تا 50 مشکلی نداره
30 تا 40 عالی
20 تا 30 خیلی خوبه
زیر 20 رویاییه :x
آقا چرا همه TP LINK دارن؟
من الان ZyXel دارم نمیدونم چطوری به تنظیمات مدم برسم:|
پسورد رو وارد میکنم ولی هیچی توش نداره
یکی راهنمایی کنه:دی

سلام من اینقدر به 2020برای اینترنت مخابرات زنگ زدم دهنم سرویس شد جواب نمیدن حتی تو روز کسی سایتی اس ام اس یا یه روش دیگه که غیر حضوری باشه بلد نیست اگه بلده ما رو نجات بده استان کهگلویه وبویر احمد هستم

سلام من اینقدر به 2020برای اینترنت مخابرات زنگ زدم دهنم سرویس شد جواب نمیدن حتی تو روز کسی سایتی اس ام اس یا یه روش دیگه که غیر حضوری باشه بلد نیست اگه بلده ما رو نجات بده استان کهگلویه وبویر احمد هستم

شاید این شماره توی ایالت شما فعال نشده باشه! :دی

دوستانه وایرلسی .لطفا اونایی که درباره ی isp های زیر اطلاعات دارن نظرشونو بگن.ممنون
systec
oracl
rasane
i-net
98% پینگ مده نظر هستش:d
من رسانه رو ميدونم كه سرعت خيلي خيلي خوبي داره ولي پينگش با خارج اصلا خوب نيست...يه 8.8.8.8 خوبه ولي تو گيم افتضاح به تمام معناست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or