بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام من اینقدر به 2020برای اینترنت مخابرات زنگ زدم دهنم سرویس شد جواب نمیدن حتی تو روز کسی سایتی اس ام اس یا یه روش دیگه که غیر حضوری باشه بلد نیست اگه بلده ما رو نجات بده استان کهگلویه وبویر احمد هستم
مثل مرد پا می شی میری مرکز مخابراتتون می گی : adsl می خوام تمام همین :d

دوستان جان هر کس دوست دارید یکی دو تا ISP نام ببرید شبانه رایگان هم داشته باشه سرعت شبانه هم مقداری معقول باشه بشه یه دانلودی کرد (مناطق 10 11 طهران)
لعنت بر این صبانت بی پدرومادر دیگه گندش دراومده سرعت روزانه اومده پایین شبانه هم که دیگه کلا تعطیل شده از نظر سرعت به DialUp هم نمیرسه شب ها ، پینگ هم که کلا حرفشو نزنی بهتره چند ماهه پینگ من زیر 300 نیومده

من دیگه شاتل ندارم

معمولا توی سایت خودش نمیزاره چون احتمال کخ ریختن توی مودم توسط کاربرا زیاده
من که چیزی ندیدم توی این صفحه

---------- نوشته در 02:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 PM ارسال شده بود ----------

باز بعضیا به رخ میکشن:دی

زنگ زدم پشتیبانی تلفن رو به روم قطع کرد!
واقعا در همون لحضه موندم چی بگم یه 10 باری بهشون زنگ زدم هی پرت و پلا جواب میدادن حالا هم تلفن رو قطع کرد!
واقعا چی بگم!
پینگم با تهران بالاست ولی با خارج خوبه!بازی که میکنم ایرانی و خارجی سرور جفتش دو خط زرد هست اعصابم خورد شده!(تو بازی cod bo2 نسخه xbox)
28928613358747929012.png

66630167905545062986.png

خوب مخابرات مازندران هم سرویسهاشو تغییر داد و علاوه بر سرویسهای جدید، سرویسهای نامحدود هم قرار داده! یک مگ 45 تومن ( که خودم همینو میگیرم :d) و دو مگ نامحدود 77 تومن! ولی سرویسهای محدود هم حجم اولیه خوبی دارن! یک مگ 4 گیگ 18 تومن، 8 گیگ 28 تومن! هنوز قیمت هرگیگ اضافه و اینکه سرویسهای محدود شبانه دارن یا نه مشخص نشده!

من دیگه شاتل ندارم

باز بعضیا به رخ میکشن:دی

25190020283666654941.png

:d

شانسو داری تو رو خدا!؟ حالا این یه سال که خواستیم درس بخونیم و گیم رو گذاشتیم کنار، پینگ رو 130 ـه!! پارسال از 210 پایینتر نمیومد! کنکور رو دادم، احتمالا باز میشه 210 :|

خوب مخابرات مازندران هم سرویسهاشو تغییر داد و علاوه بر سرویسهای جدید، سرویسهای نامحدود هم قرار داده! یک مگ 45 تومن ( که خودم همینو میگیرم :d) و دو مگ نامحدود 77 تومن! ولی سرویسهای محدود هم حجم اولیه خوبی دارن! یک مگ 4 گیگ 18 تومن، 8 گیگ 28 تومن! هنوز قیمت هرگیگ اضافه و اینکه سرویسهای محدود شبانه دارن یا نه مشخص نشده!

کو؟ هنوز تعرفه قدیمیاست که! لینک داری؟ b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or