بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ماهی 300 تومن منظورته ؟:-/
بله دوست عزیز
والا من قدیم یه دو مگ از شاتل گرفته بودم شاید هم یه مگ بود خوب یادم نیست 280 اینطور ها
که خوب سرعتش مزخرف شد و بعدش هم که کلا به خونه دیگه ندادن (حالا چون ما پزشک و استاد دانشگاه و... زیاد تو خونه داریم با ماها یه کمی راه میان)
ولی در کل دنبال یه شرکت درست و درمون میگردم همه شرکت ها یه 2 مگ میدن 90-100 تومان حجم که داغونه SHARE هم میکنند 1 به 10 که والا به نظرم 1 به 500 شده جدیدا خلاصه پدر آدم رو در میارن
یه شرکت میخوام که اینترنت درست و حسابی بده

ممنون

چون من مخابرات ثبت نام کردم پا قدممه:دی

---------- نوشته در 10:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:05 PM ارسال شده بود ----------

این مودمه؟؟؟

یه رفیق دارم اونم 1مگ گرفته تا وصل شده اینطوری شده ! اونم فکر میکنه با قدم اونه ! یادم باشه بهش برم بگم افسردگی نگیره D:

دوستان وضع اینترنت ایران به دلیلی که همتون میدونید همینه و هیچکاریشم نمیکرد
ما چندروز پیش یکی از مسئولین زیرساخت وزارت ارتباطات رو دعوت کرده بودیم رادیو و باهاش صحبت کردیم.میگفت به دلیل افزایش نرخ ارز و عدم توانایی در خرید پهنای باند مورد نظر،ISPها به مشکل خوردن و مجبوریم پهنای باند رو کاهش بدیم.به همین دلیل هم میخواستن نرخ اینترنت رو افزایش بدن که فعلا طرحش متوقف شده.چون احتمال میدن با افزایش مالیات خیلی از مشترکین استفادشون کمتر بشه و همین پولی که از طریق مشترکین بدست میارن از دست بدن.بهترین کار اینه که بسوزیم و بسازیم.

پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان وضع اینترنت ایران به دلیلی که همتون میدونید همینه و هیچکاریشم نمیکرد
ما چندروز پیش یکی از مسئولین زیرساخت وزارت ارتباطات رو دعوت کرده بودیم رادیو و باهاش صحبت کردیم.میگفت به دلیل افزایش نرخ ارز و عدم توانایی در خرید پهنای باند مورد نظر،ISPها به مشکل خوردن و مجبوریم پهنای باند رو کاهش بدیم.به همین دلیل هم میخواستن نرخ اینترنت رو افزایش بدن که فعلا طرحش متوقف شده.چون احتمال میدن با افزایش مالیات خیلی از مشترکین استفادشون کمتر بشه و همین پولی که از طریق مشترکین بدست میارن از دست بدن.بهترین کار اینه که بسوزیم و بسازیم.

یعنی چی؟با این وضعیت اینترنت نداشته باشیم سنگین تریم که!

بله دوست عزیز
والا من قدیم یه دو مگ از شاتل گرفته بودم شاید هم یه مگ بود خوب یادم نیست 280 اینطور ها
که خوب سرعتش مزخرف شد و بعدش هم که کلا به خونه دیگه ندادن (حالا چون ما پزشک و استاد دانشگاه و... زیاد تو خونه داریم با ماها یه کمی راه میان)
ولی در کل دنبال یه شرکت درست و درمون میگردم همه شرکت ها یه 2 مگ میدن 90-100 تومان حجم که داغونه SHARE هم میکنند 1 به 10 که والا به نظرم 1 به 500 شده جدیدا خلاصه پدر آدم رو در میارن
یه شرکت میخوام که اینترنت درست و حسابی بده

ممنون​

ببینید اگر ADSL می خواین همون طور که ممکن خودتون بدونین خیلی دلایل وجود داره که بتونیم سرویس یه isp رو خوب یا بد بدونیم مثل پشتیبانی فنی و قدرت مخابرات منطقه / پهنای باند و تعداد یوزرهای isp مورد نظر و ...
پس این طور نیست که تو همه جا کیفیت یکسانی داشته باشه و بسته به منطقه تفاوت داره ...
مثلا من خودم هم صبا دارم هم شاتل محدود اما پینگ صبا خیلی بهتره و دانلود شبانه با سرعت بالا و بدون محدودیت داره یعنی اگر مثلا ماهی 80-70 گیگ شبانه با صبا دانلود کنم نمی تونم یک چهارم این کار رو با شاتل انجام بدم چون محدود میشه و سرعت به حدود 16 kb/s میرسه ..
من در کل صبانت / عصر انتقال داده / پارس رو می نم بگم بهترن نسبت به بقیه ...

دقیقا همینه و بهترین کاریه که میشه کرد:)
این همه پول های هنگفت اینور اونور بدونه توضیح حیف و میل میشه .حالا که بحثه نت که از نونه شب هم واجبتره دولت (دولت!) پول نداره پهنای باند بخره !:))
میگم چطوره ملت مستقیم پوله نتو بدن به اونور بعد نت بیاد تو ایران دوباره دولته محترم به 100000 نفر شیر کنه یک سرعت 128 KB رو و بفروشه دوباره به خوده ملت !
نظرتون چیه؟;)

من این کارو کردم سرعتم توپ شد .. ای دی اس ال رو خاموش کردم
با دایال آپ ان شدم ...این کارو بکنید عالی میشه سرعت ...... از نزدیک ترین پریز بگیرید ... سیم تلفن را تا کنید تا یک دقیقه یهو ولشششش کنید ...اینترنت با سرعت میپاشه تو pc ......فقط احتیاط کنید رو زمین نریزه

پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینو بخونید تا بیشتر لعنت بگید:
ﮔﺮﺍﻥﺷﺪﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﻌﻤﯿﻖ ﺷﮑﺎﻑ ﻃﺒﻘﺎﺗﯽ
ﻣﯽﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﻗﻄﻌﺎً ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻣﺪﯾﺮﺍﻥ ﺍﺭﺷﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺻﻼﺡ
ﮐﺸﻮﺭ ﻧﯿﺴﺖ.
ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺗﻨﻬﺎ ﺷﺮﮐﺖ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﯽ ﺑﻮﺭﺳﯽ ﻫﺸﺪﺍﺭ ﺩﺍﺩ
ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﻬﺎﯾﯽﺷﺪﻥ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﮐﻤﯿﺴﯿﻮﻥ ﺗﻨﻈﯿﻢ
ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺩﺭﺻﺪﯼ ﻗﯿﻤﺖ ﭘﻬﻨﺎﯼ
ﺑﺎﻧﺪ، ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻮﺭﻡ، ﻗﯿﻤﺖ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﻧﻬﺎﯾﯽ
ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺩﺭﺻﺪ ﮔﺮﺍﻥ ﻣﯽﺷﻮﺩ
ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺍﯾﺘﻨﺎ ﻗﺎﺳﻢﺯﺍﺩﻩ ﺩﺭ ﮔﻔﺖﻭﮔﻮ ﺑﺎ ﻓﺎﺭﺱ،
ﺍﻇﻬﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ : ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻋﻤﻮﻣﯿﺖ ﯾﺎﻓﺘﻦ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩ
ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ۵ /۲ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ
ﻭ ﺍﺑﺪﺍﻉ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼﻫﺎﯼ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﭘﻬﻨﺎﯼ ﺑﺎﻧﺪ،
ﺩﺭ ﻃﯽ ﺩﻭ ﺩﻫﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺷﺎﻫﺪ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﺪﺍﻭﻡ ﻗﯿﻤﺖ
ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺩﺭﺟﻬﺎﻥ ﺑﻮﺩﻩﺍﯾﻢ ﻭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻣﯽﺭﻓﺖ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ
ﻧﯿﺰ ﻫﻤﯿﻦ ﺭﻭﻧﺪ ﻃﯽ ﺷﻮﺩ ﻧﻪ ﻣﻌﮑﻮﺱ ﺁﻥ.
ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺗﻨﻬﺎ ﺷﺮﮐﺖ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﯽ ﺑﻮﺭﺳﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﮔﻔﺖ:
ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺍﺧﯿﺮ ﺩﺭ ﺧﺼﻮﺹ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﺯ
ﺳﻮﯼ ﺩﻭﻟﺖ، ﺩﺭ ﺷﺮﺍﯾﻄﯽ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯﻩ
ﮐﺸﻮﺭﻫﺎ ﺗﻼﺵ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺰﺍﯾﺎﯼ ﺑﯿﺸﻤﺎﺭ
ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭ ﺗﺎﺛﯿﺮﺍﺕ ﺁﻥ ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖﻫﺎ، ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ
ﺩﺭﺁﻣﺪ ﻭ ﺭﻓﺎﻩ ﻣﺮﺩﻡ ﻭ ﮐﺎﻫﺶ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﻭ ﺁﻟﻮﺩﮔﯽ
ﻫﻮﺍ ﺑﺎ ﺭﻭﺵﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖ
ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ، ﺑﺮﺍﯼ ﺣﻀﻮﺭ ﻋﻤﻮﻡ ﻣﺮﺩﻡ ﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪﺩﻫﻨﺪﮔﺎﻥ
ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺩﺭ ﻓﻀﺎﯼ ﻣﺠﺎﺯﯼ ﺍﻧﮕﯿﺰﻩ ﻭ ﻣﺸﻮﻕ ﺍﯾﺠﺎﺩ
ﮐﻨﻨﺪ.
ﻭﯼ ﺍﻓﺰﻭﺩ: ﺩﻭﻟﺖﻫﺎ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎ
ﺗﻤﺮﮐﺰ ﺑﺮ ﻣﻨﺎﻓﻊ ﺁﺗﯽ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺳﻮﺩ ﺁﻧﯽ ﺳﻌﯽ
ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﺑﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺿﺮﯾﺐ ﻧﻔﻮﺫ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ، ﮐﻤﮏ ﺑﻪ
ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﺁﻥ ﻭ ﺣﺬﻑ ﻣﺎﻟﯿﺎﺕ ﺍﺯ ﮐﺴﺐ ﻭ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ
ﺁﻧﻼﯾﻦ، ﮐﺎﺭﺁﻓﺮﯾﻨﺎﻥ ﻭ ﺷﺮﮐﺖﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ
ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺩﺭ ﻓﻀﺎﯼ ﻣﺠﺎﺯﯼ ﺗﺸﻮﯾﻖ ﮐﻨﻨﺪ.
ﻗﺎﺳﻢ ﺯﺍﺩﻩ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﮐﺮﺩ : ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﻭ
ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺍﺑﺰﺍﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ
ﭘﺮﮐﺮﺩﻥ ﺷﮑﺎﻑ ﻃﺒﻘﺎﺗﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ، ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺑﺎ
ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻣﺤﺮﻭﻣﯿﻦ ﻭ ﺍﻏﻨﯿﺎﺀ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺑﻪ
ﻃﻮﺭ ﯾﮑﺴﺎﻥ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﻭ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﺭﺍ
ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ؛ ﮔﺮﺍﻥﺷﺪﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﻌﻤﯿﻖ ﺷﮑﺎﻑ
ﻃﺒﻘﺎﺗﯽ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﻗﻄﻌﺎً ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻣﺪﯾﺮﺍﻥ ﺍﺭﺷﺪ ﻭ
ﺑﻪ ﺻﻼﺡ ﮐﺸﻮﺭ ﻧﯿﺴﺖ .
ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺷﺮﯾﻒ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺩﺍﺩ: ﺑﺎ
ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﻗﺸﺎﺭ ﭘﺮﺩﺭﺁﻣﺪ ﮐﻤﺎﮐﺎﻥ
ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﺍﻗﺸﺎﺭ ﮐﻢ
ﺩﺭﺁﻣﺪ ﮐﻪ ﺍﮐﺜﺮﯾﺖ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺭﺍ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯽﺩﻫﻨﺪ ﻭ ﺣﺘﯽ
ﻗﺒﻼ ﻫﻢ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺑﺮﺍﯾﺸﺎﻥ ﻣﺸﮑﻞ
ﺑﻮﺩ، ﺩﯾﮕﺮ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﯾﺎ ﺑﻪ ﺳﺨﺘﯽ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﺯ
ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻨﺪ .
ﻭﯼ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ: ﺑﺎ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ
ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮑﯽ، ﺗﺠﺎﺭﺕ
ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮑﯽ، ﺑﺎﻧﮑﺪﺍﺭﯼ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮑﯽ، ﺑﻮﺭﺱ
ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮑﯽ ﻭ ﻏﯿﺮﻩ ﺗﻨﻬﺎ ﺗﻮﺳﻂ ﺟﻤﻌﯽ ﮐﻪ ﺗﻤﮑﻦ
ﻣﺎﻟﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺍﻗﺸﺎﺭ ﭘﺮﺩﺭﺁﻣﺪ ﻭ ﮐﻢ
ﺩﺭﺁﻣﺪ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯽﺷﻮﺩ.
ﺣﺎﺷﯿﻪ ﺳﻮﺩ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺯﯾﺮﺳﺎﺧﺖ ﻫﺰﺍﺭ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺳﺖ
ﻗﺎﺳﻢ ﺯﺍﺩﻩ ﺑﺎ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩ ﻗﯿﻤﺖ ﺧﺮﯾﺪ
ﭘﻬﻨﺎﯼ ﺑﺎﻧﺪ ﻭ ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮﻭﺵ ﺁﻥ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺷﺮﮐﺖ
ﺯﯾﺮﺳﺎﺧﺖ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ : ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﻫﺮ
STM ۱ ﻣﻌﺎﺩﻝ ۱۵۵mbps ﺩﺭ ﻣﺒﺎﺩﯼ ﻭﺭﻭﺩﯼ
ﮐﺸﻮﺭ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ۳۰۰۰ ﺩﻻﺭ ﻭ ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮﻭﺵ ﺁﻥ
ﺑﻪ ﺷﺮﮐﺖﻫﺎﯼ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﯽ ۳۷ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ .
ﺍﯾﻦ ﻓﻌﺎﻝ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ: ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺣﺎﺷﯿﻪ
ﺳﻮﺩ ﻫﺰﺍﺭ ﺩﺭﺻﺪﯼ ﺁﻥ ) ﺑﺮﺍﺳﺎﺱ ﻗﯿﻤﺖ ﻗﺒﻠﯽ ﺩﻻﺭ (
ﻋﻠﯿﺮﻏﻢ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻧﺮﺥ ﺍﺭﺯ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ
ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮﻭﺵ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺩﻭﻟﺖ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻠﮑﻪ
ﮐﻤﺎﮐﺎﻥ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺸﻤﮕﯿﺮ ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮﻭﺵ ﺁﻥ
ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﮐﺖ ﺯﯾﺮﺳﺎﺧﺖ ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ
ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺮﺥ ﺩﻻﺭ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺑﺎﻻ ﺑﻮﺩﻥ
ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺸﻮﺭ ﻧﯿﺰ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ
ﻗﯿﻤﺖﻫﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﺬﯾﺮﺵ ﻧﯿﺴﺖ .
ﮐﺎﻫﺶ ﺗﻌﺮﻓﻪ ﺗﻠﻔﻦ ﻋﻠﯿﺮﻏﻢ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺩﻻﺭ، ﺑﺎ ﺗﻮﺟﯿﻪ
ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺴﺘﺮ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ
ﻭﯼ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ: ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﮐﻪ
ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺣﻤﻞ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﯾﻦ ﺭﻗﻢ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﯾﮏ
ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯽﺩﻫﺪ ﻧﻪ ﺩﻩ
ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻭ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ ﺩﻭﻟﺘﯽ ﻧﯿﺰ ﻗﺒﻼً ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺩﺭ
ﺗﻮﺟﯿﻪ ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻌﺮﻓﻪﻫﺎﯼ ﺗﻠﻔﻦ ﻋﻠﯿﺮﻏﻢ
ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻧﺮﺥ ﺩﻻﺭ ﺑﺎ ﺫﮐﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺴﺘﺮ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ
ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺯ ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺩﺭ
ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺕ ﺧﻮﺩ ﺻﺮﻑ ﻧﻈﺮ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ .
ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺍﻓﺮﺍﻧﺖ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭ ﺷﺪ: ﺷﺮﮐﺖﻫﺎﯼ ﺧﺼﻮﺻﯽ
ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺩﻭﻟﺖ ﮐﻪ ﺍﻧﺤﺼﺎﺭ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ ﭘﻬﻨﺎﯼ ﺑﺎﻧﺪ
ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ ﯾﮑﺒﺎﺭﻩ ﻗﯿﻤﺖ ﺭﺍ ﮔﺮﺍﻥ ﮐﻨﻨﺪ ﺯﯾﺮﺍ ﺑﺎ ﻣﺸﺘﺮﯾﺎﻥ
ﺧﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﻣﻨﺎﻗﺼﻪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ
ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﻫﺎﯾﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺁﻧﻬﺎ ﺗﺎ
ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﭘﺎﯾﺒﻨﺪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.
ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﻭﯼ، ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﮐﺖﻫﺎﯼ
ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺩﻭﺭﻩ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﯼ ﮐﻪ
ﻣﻌﻤﻮﻻً ﯾﮏ ﺳﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﭘﻬﻨﺎﯼ ﺑﺎﻧﺪ ﮐﻪ ۷۵%
ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯽﺩﻫﺪ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ
۵۰% ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﺁﻣﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﯽﻣﺎﻧﺪ.
ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻣﻮﺟﺐ ﺑﺮﻭﺯ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﻧﻘﺪﯾﻨﮕﯽ ﻭ
ﺳﻮﺩﺁﻭﺭﯼ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺑﻪ ﻭﯾﮋﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﮐﺖﻫﺎﯼ
ﮐﻮﭼﮏ ﻭ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﮐﻪ ﺑﻨﯿﻪ ﺿﻌﯿﻔﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﻭ
ﺯﯾﺎﻥﺩﻫﯽ ﻭ ﺑﻌﻀﺎً ﻭﺭﺷﮑﺴﺘﮕﯽ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ
ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ.
ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺩﺭﺻﺪﯼ ﻗﯿﻤﺖ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﮐﺎﺭﺑﺮ
ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﭘﻬﻨﺎﯼ ﺑﺎﻧﺪ
ﻭﯼ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﮐﺮﺩ : ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻋﺪﻡ ﺗﻮﻗﻒ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﺟﺪﯾﺪ
ﮐﻤﯿﺴﯿﻮﻥ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﭘﻨﺠﺎﻩ
ﺩﺭﺻﺪﯼ ﻗﯿﻤﺖ ﭘﻬﻨﺎﯼ ﺑﺎﻧﺪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺳﻬﻢ ﺑﺎﻻﯼ ﺁﻥ
ﺩﺭ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﺷﺮﮐﺖﻫﺎﯼ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﯽ ﻭ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ
ﻟﺤﺎﻅ ﻧﻤﻮﺩﻥ ﺗﺎﺛﯿﺮﺍﺕ ﺗﻮﺭﻡ ﺍﺧﯿﺮ ﺑﺮ ﺳﺎﯾﺮ ﻫﺰﯾﻨﻪﻫﺎ ﺍﺯ
ﻗﺒﯿﻞ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩ ﻭ ﺳﺮﺑﺎﺭ، ﻗﯿﻤﺖ ﭘﻬﻨﺎﯼ ﺑﺎﻧﺪ ﺑﺮﺍﯼ
ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺣﺪﻭﺩﺍً ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ
ﺧﻮﺍﻫﺪ ﯾﺎﻓﺖ . ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ
ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﺏ ﻭ ﺑﺮﻕ ﻭ ﺗﻠﻔﻦ ﺩﺭ ﺳﺒﺪ ﺧﺎﻧﻮﺍﺭ
ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﻧﯿﻤﯽ ﺍﺯ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻓﻌﺎﻝ ﮐﺸﻮﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ
ﻭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺩﺭﺻﺪﯼ ﻗﯿﻤﺖ ﺁﻥ ﺗﺒﻌﺎﺕ ﻧﺎﻣﻄﻠﻮﺑﯽ
ﺭﺍ ﺑﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ، ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﻭ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﮐﺸﻮﺭ
ﺑﺮﺟﺎﯼ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮔﺬﺍﺷﺖ

الو؟ دوستان؟[/
دوست عزیز اگر تهرانی میتونم یه سرویس خوب بهت معرفی کنم فقط وایرلس هست و سرعتش تا حداکثر 300 کیلوبایت هست. ولی کلا نوسان خیلی کمی داره و پینگ تایم 100 یا کمتر به طور ثابت با آی پی 4.2.2.4 واسه مولتی پلیر و دانلود عالی هستش اما چون پهنای باندش اختصاصی هست تقریبا ماهی 120 تا 150 پات در میاد. ولی همش با 8 گیگ ترافیک. حالا اگر بخوای ترافیک بیشتری بخری باید به ازای هر گیگ 9000 هزار تومن بدی. ترافیک گرونه چون گفتم اصلا نوسان نداره و در تمام ساعات روز کیفیتش عالی هست. با ترافیک ماهانه همون ماهی 300 تومن تقریبا پات در میاد. بسته به مصرف حجم اضافت داره. حالا اگه خواستی بگو تا بهت آدرسشو بدم اگر هم سرعت بالای 6 مگ میخوای میتونی از آی تک سرویس بگیری. کیفیتش رو نمیدونم چطوره ولی تو سایتش میتونی بررسی کنی. اون اولی هم که گفتم سایت نداره و فقط دفتر نمایندگی داره که باید حضوری بری وگرنه آدرس سایتشو واست قرار میدام ولی آی تک آدرس اینترنتی داره

همیشه دنبال یک جواب "مثبت " در ذهن خودم برای سوال های زیر در مورد اینترنت هامون بودم ;
پهنای باند بالا : نداریم
سرعت دریافت و ارسال بالا : نداریم
پینگ پایین : نداریم
پایداری و ثبات اینترنت : نداریم
اینترنت بدون قطعی : نداریم
هزینه مطابق با کیفیت خروجی : نداریم
اصلا اینترنت داریم ؟ نه نداریم ، هیچ وقت نداشتیم می دونی چی خندم می گیره سال های نسبتا دور که شوق و ذوقم به اندازه سن سالم بود و بچه بودم و عشقم زنگ ورزش مدرسه بود ، یک اینترنت دایال آپ داشتم می رفتم از مغازه نزدیک خونمون یک کارت اینترنت می خریدم بعدش می رفتم نت با ریت 56 کیلو بیت ، الان بهش می گیم اینترنت تلفنی ! بد نبود می گذشت در بی خبری ما می گذشت! حالاچندین و چند سال از اون موقع می گذره هنوزم می دونم که هیچی نمی دونم ولی تقویم دروغ نمی گه قرن 21 هستیم سال 2013 میلادی ، زمانی که سرعت پیشرفت تکنولوژی عالی بوده دنیای شبکه زیرورو شده و اینترنت بخشی از زندگی ها ، اما من هنوز نگاه به ریت اینترنت می کنم و به کیفیتش به همه چیش ، فکر می کنم و یاد اون سال ها می افتم و می بینم رشد کیفیت اینترنتم به اندازه ای نبوده که یاد قدیم ها نیفتم، یاد یک کارت اینترنت ، یاد مودم تلفنی ! چون سرعت ها هنوز کیلو بیت و از 56 کیلو بیت اومده به 100 و 200 و 300 ، تازه قطعی هم داره ، قرار گرونم بشه ، بعضی ها می گن همینم از سرمون زیاده اره مثل اینکه بازم باید برم از مغازه نزدیک خونمون کارت اینترنت بخرم با این تفاوت که روی کارت نوشته تو محکومی به داشتن اینترنتی به سبک همین کارتی که دستت هست در همین اندازه نه بیشتر .
سال نو میلادی مبارک و روز بزرگداشت مودم و اینترنت تلفنی هم ، همچنان مبارک!

آخرین ویرایش:
همیشه دنبال یک جواب "مثبت " در ذهن خودم برای سوال های زیر در مورد اینترنت هامون داشتم;
; پهنای باند بالا : نداریم
سرعت دریافت و ارسال بالا : نداریم
پینگ پایین : نداریم
پایداری و ثبات اینترنت : نداریم
اینترنت بدون قطعی : نداریم
هزینه مطابق با کیفیت خروجی : نداریم
اصلا اینترنت داریم ؟ نه نداریم هیچ وقت نداشتیم می دونی چی خندم می گیره سال های نسبتا دور که شوق و ذوقم به اندازه سن سالم بود و بچه بودم و عشقم زنگ ورزش مدرسه بود ، یک اینترنت دایال آپ داشتم می رفتم از مغازه نزدیک خونمون یک کارت اینترنت می خریدم بعدش می رفتم نت با ریت 56 کیلو بیت ، الان بهش می گیم اینترنت تلفنی ! بد نبود می گذشت در بی خبری ما می گذشت! حالاچندین و چند سال از اون موقع می گذره هنوزم می دونم که هیچی نمی دونم ولی تقویم دروغ نمی گه قرن 21 هستیم سال 2013 میلادی ، زمانی که سرعت پیشرفت تکنولوژی عالی بوده دنیای شبکه زیرورو شده و اینترنت بخشی از زندگی ، اما من هنوز نگاه به ریت اینترنت می کنم و به کیفیتش به همه چیش ، فکر می کنم و یاد اون سال ها می افتم و می بینم رشد کیفیت اینترنتم به اندازه ای نبوده که یاد قدیم ها نیفتم یاد یک کارت اینترنت یاد مودم تلفنی ! چون سرعت ها هنوز کیلو بیت و از 56 کیلو بیت اومده به 100 و 200 تازه قطعی هم داره قرار گرونم بشه تازه بعضی ها می گن همینم از سرمون زیاده اره مثل اینکه بازم باید برم از مغازه نزدیک خونمون کارت اینترنت بخرم با این تفاوت که روی کارت نوشته تو محکومی به داشتن اینترنتی به سبک همین کارتی که دستت هست . سال نو میلادی مبارک و روز بزرگداشت مودم و اینترنت تلفنی هم ، همچنان مبارک!
,like!
بعضی وقت ها تو گیم انلاین واقعا بغضم میگیره .یارو از بنبیی کانکت میشه اصلا هیچی در مورد این گیم نمیدونه ولی اینترنتش....
واقعا مگه ما چی میخوایم؟؟؟؟جز یه (اینترنت) بدونه نوسان!
سرعت های بالای کشور های دیگر رو هم نمیخوایم. همین سرعت فقط نوسانه نجومی نداشته باشه ....قطعی..پینگ
بعضی از این ها میگن پینگ طبیعی با سرور خارجی بالا باشه .درسته ولی اخه باید پینگ 800 باشه با یه سرور اروپایی؟
به مولا اگه این اطلاعات 60 بار دوره کره زمین بگرده اینقدر بالا نمیره پینگ....!
افسوس که کسی این حرف های مارو نمی بینه و نمیشنوه و اصلا اهمیتی نداره براشون!
به امیده داشتن اینترنت....!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or