بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

2406665217.png

کم کم داره مفهمومیبه نام اینترنت از ذهنم میره بیرن :|

بله بالاخره علت کندی رو فهمیدم. همش چرته که میگن پهنای باند کم اومده. به خاطر همین رزمایش دریایی برای جلوگیری از صدمه دیدن تاسیسات اینترنت ورودی از جاسک رو قطع کردن تا رزمایش تموم شه واسه همینه ترکیده. از فواید رزمایش هم ریدن تو اعصاب مرده !!:-& حالا آزمایش 2 تا موشک زپرتی چه افتخاری داره نمیدونم ! :|

دوستان من تا 300 هزار تومان ماهی پول بدم اینترنت با حجم نامحدود میخوام و پینگ پایین
کسی شرکت خوبی میشناسه؟
قدیم یه دو مگ شاتل داشتم سرعت دانلودش چون نامحدود بود در سطح حلزون بود:|

اینجا تهران بنده مخابرات ! :| تو چند پست پیش گفتم سرعتم برگشت و درست شد ! هم اکنون ساعت 10 و سرعت دانلود 5 ! گند خورده تو نت ! کسی میدونه دلیلش چیه ؟

چون من مخابرات ثبت نام کردم پا قدممه:دی

---------- نوشته در 10:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:05 PM ارسال شده بود ----------

این مودمه؟؟؟

اینجا تهران بنده مخابرات ! :| تو چند پست پیش گفتم سرعتم برگشت و درست شد ! هم اکنون ساعت 10 و سرعت دانلود 5 ! گند خورده تو نت ! کسی میدونه دلیلش چیه ؟
دیدی داداش . من هم گفتم که ترکیده. مال منم دیروز بد نبود ولی امروز به بهشت رفته(fu) اصلا نمیشه کاری باهاش کرد. داش ارشیا سوال داشتی بگو درخدمتیم ؟:)

تلفن رو بزاریم کنار کامپیوتر سیم تلفن رو وصل کنیم به مودم با DAil-Up وصل شیم به نت.خیلی هم سنگین و رنگینه :d
خیالمونم راحته خدماتی رو که باید بده میده :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or