hamdi113540 کاربر سایت Jan 1, 2013 #15,048 پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی یعنی کلا مخابرات اینطوری میمونه؟
king of north کاربر سایت Jan 1, 2013 #15,049 نوشته شده توسط hamdi113540: یعنی کلا مخابرات اینطوری میمونه؟ بیشتر... فکر کنم ---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:15 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط FPS Doug: سرعت و پینگ من که عالیست :d ! بیشتر... وضعیت تو که هیچ وقت عین یه بنی بشر نیس . همیشه فرق میکنه
نوشته شده توسط hamdi113540: یعنی کلا مخابرات اینطوری میمونه؟ بیشتر... فکر کنم ---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:15 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط FPS Doug: سرعت و پینگ من که عالیست :d ! بیشتر... وضعیت تو که هیچ وقت عین یه بنی بشر نیس . همیشه فرق میکنه
malek911 Loyal Member Jan 1, 2013 #15,050 یه خبر خوش.هدیه کریسمس مخابرات برای مصرف کنندگان : افزایش باورنکردنی پهنای جیب مبارک. برای دریافت نزورات شما بابانوئل از دودکش خانه هایتان کیسه میفرسته تا پرش کنید
یه خبر خوش.هدیه کریسمس مخابرات برای مصرف کنندگان : افزایش باورنکردنی پهنای جیب مبارک. برای دریافت نزورات شما بابانوئل از دودکش خانه هایتان کیسه میفرسته تا پرش کنید
Justiciar کاربر سایت Jan 1, 2013 #15,051 دوستان فکر کنم درست شده http://www.speedtest.net/result/2406539533.png
S.X کاربر سایت Jan 1, 2013 #15,052 نوشته شده توسط arshiya26: این مخابرات چند روزه وصل میشه من 3 روزه سفارش دادم اوههه:-D بیشتر... اگر پیگیری کنی زود اگر بزاری به هوای خودشون همزمان با برف سال بعد نت مخابرات هم وصل می شه ... بزن زنگ اینا بترکون :d
نوشته شده توسط arshiya26: این مخابرات چند روزه وصل میشه من 3 روزه سفارش دادم اوههه:-D بیشتر... اگر پیگیری کنی زود اگر بزاری به هوای خودشون همزمان با برف سال بعد نت مخابرات هم وصل می شه ... بزن زنگ اینا بترکون :d
F FPS Dᴏug کاربر سایت Jan 1, 2013 #15,053 نوشته شده توسط king of north: وضعیت تو که هیچ وقت عین یه بنی بشر نیس . همیشه فرق میکنه بیشتر... خفه شو نکبت :d ! - نت خیلی هم خوبه :d ! البته این تست ها 76% از سرور خود پارس آنلاین کند تر هستن :d !
نوشته شده توسط king of north: وضعیت تو که هیچ وقت عین یه بنی بشر نیس . همیشه فرق میکنه بیشتر... خفه شو نکبت :d ! - نت خیلی هم خوبه :d ! البته این تست ها 76% از سرور خود پارس آنلاین کند تر هستن :d !
HL2-GF کاربر سایت Jan 1, 2013 #15,054 ارائه اینترنت 20مگابیتی از فروردین93/ آغاز فاز مطالعاتی فیبرنوری منازل MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines
ارائه اینترنت 20مگابیتی از فروردین93/ آغاز فاز مطالعاتی فیبرنوری منازل MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines
F FPS Dᴏug کاربر سایت Jan 1, 2013 #15,056 نوشته شده توسط arshiya26: تا فردا وصل نکنن به دوشواری میکشمشون زنگ بزنن چی میگن؟ بیشتر... میگن خطت نویز داره :d !
نوشته شده توسط arshiya26: تا فردا وصل نکنن به دوشواری میکشمشون زنگ بزنن چی میگن؟ بیشتر... میگن خطت نویز داره :d !
arshiya26 کاربر سایت Jan 1, 2013 #15,058 نوشته شده توسط FPS Doug: میگن خطت نویز داره :d ! بیشتر... تا حالا هیچ ملت تو توحید نویز نداشته
Justiciar کاربر سایت Jan 1, 2013 #15,059 مثل اینکه درست شد یکسئوالی داشتم دوستان خاموش نکردن مودم اشکالی نداره؟
hamdi113540 کاربر سایت Jan 1, 2013 #15,060 پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی نوشته شده توسط PRO_G@MER: مثل اینکه درست شد یکسئوالی داشتم دوستان خاموش نکردن مودم اشکالی نداره؟ بیشتر... از چه isp سرویس میگیرید؟نه مشکلی ایجاد نمیکنه
پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی نوشته شده توسط PRO_G@MER: مثل اینکه درست شد یکسئوالی داشتم دوستان خاموش نکردن مودم اشکالی نداره؟ بیشتر... از چه isp سرویس میگیرید؟نه مشکلی ایجاد نمیکنه