همیشه دنبال یک جواب "مثبت " در ذهن خودم برای سوال های زیر در مورد اینترنت هامون داشتم;
; پهنای باند بالا : نداریم
سرعت دریافت و ارسال بالا : نداریم
پینگ پایین : نداریم
پایداری و ثبات اینترنت : نداریم
اینترنت بدون قطعی : نداریم
هزینه مطابق با کیفیت خروجی : نداریم
اصلا اینترنت داریم ؟ نه نداریم هیچ وقت نداشتیم می دونی چی خندم می گیره سال های نسبتا دور که شوق و ذوقم به اندازه سن سالم بود و بچه بودم و عشقم زنگ ورزش مدرسه بود ، یک اینترنت دایال آپ داشتم می رفتم از مغازه نزدیک خونمون یک کارت اینترنت می خریدم بعدش می رفتم نت با ریت 56 کیلو بیت ، الان بهش می گیم اینترنت تلفنی ! بد نبود می گذشت در بی خبری ما می گذشت! حالاچندین و چند سال از اون موقع می گذره هنوزم می دونم که هیچی نمی دونم ولی تقویم دروغ نمی گه قرن 21 هستیم سال 2013 میلادی ، زمانی که سرعت پیشرفت تکنولوژی عالی بوده دنیای شبکه زیرورو شده و اینترنت بخشی از زندگی ، اما من هنوز نگاه به ریت اینترنت می کنم و به کیفیتش به همه چیش ، فکر می کنم و یاد اون سال ها می افتم و می بینم رشد کیفیت اینترنتم به اندازه ای نبوده که یاد قدیم ها نیفتم یاد یک کارت اینترنت یاد مودم تلفنی ! چون سرعت ها هنوز کیلو بیت و از 56 کیلو بیت اومده به 100 و 200 تازه قطعی هم داره قرار گرونم بشه تازه بعضی ها می گن همینم از سرمون زیاده اره مثل اینکه بازم باید برم از مغازه نزدیک خونمون کارت اینترنت بخرم با این تفاوت که روی کارت نوشته تو محکومی به داشتن اینترنتی به سبک همین کارتی که دستت هست . سال نو میلادی مبارک و روز بزرگداشت مودم و اینترنت تلفنی هم ، همچنان مبارک!