L.o.s
کاربر سایت
من دارم سرعت دانلود 32-34 پینگ هم رو 170-220 متغیره!
نسبت به ایرانسل که خیلی بهتره
مودم ایرانسل رو هم نمیتونی برای مبین نت استفاده کنی

من میخرم داداش شمارتو بدهوالا اثاث کشی کردیم اون خونه قبلیم از نظر "دید و فاصله برای وایرلس عالی بود و هیچ چیزی مثل ساختمون یا درخت جلوش نبود " ولی این خونه جدیدمون رفتم بالا پشتبوم انقدر خونه مونه دورو اطرافش بود اصلا نمیتونستم شهرو ببینم
adsl که نمیتونستم بگیرم , دیگه گفتم برم وایمکس بگیرم اگه باز جابه جا شدیم مشکل نداشته باشم که اینجوری شد !
(انتن پارابولیک + رادیو بولت 5 الان رو هواست واسه خودم نزدیکه 300 تموم شد 30 کیلومتر رو ساپورت میکنه( یعنی ما تو جنوب تهران بودیم از شمال اینرنت میگرفتم) همچین چیزیم دیگه تو بازار نیست
دارم زنگ میزنم این ور اونو 170-180 هم خواستن میدم بهشون : |
ساعات رایگان 50:d میدونم نداره فقط میخوام بدونم تو ساعت رایگاه این شرکت بازم همین سرعت باقی میمونه یا نه
! ( مال محدود )128 نامحدود | پارس آنلاین .
پرابلم محدود یوزر:d
؟!
به هیچ وجه دلم نمیخواد بگم ولی .. ! { KANE } راست میگفت! اینترنتی که محدود ـه به چه دردی میخوره :d ؟!
POL-128-U !این کدوم سرویس نامحدود پارس هست؟ هزینش ماهی چنده؟

128 نامحدود | پارس آنلاین .
پرابلم محدود یوزر:d
؟!
به هیچ وجه دلم نمیخواد بگم ولی .. ! { KANE } راست میگفت! اینترنتی که محدود ـه به چه دردی میخوره :d ؟!

پ نه پ :d ! فعلا که 1 گیگ داون کردم 10 کیلو هم سرعت افت نکردهشما همچین یه کله داری دانلود میکنی حواست به این هست؟:
«سیاست استفاده عادلانه» چیست و چرا اعمال می شود؟
![]()
پ نه پ :d ! فعلا که 1 گیگ داون کردم 10 کیلو هم سرعت افت نکرده!
اا :d ! خدارو شکر :d ! افتش چقد هست حالاداداش منم 256 نامحدود پارس دارم خیالت راحت تا 20-30 گیگ دانلود کنی سرعت افت نمیکنه:d
؟این سیاستشو رفته درست از روی شاتل کپی کردهداداش منم 256 نامحدود پارس دارم خیالت راحت تا 20-30 گیگ دانلود کنی سرعت افت نمیکنه
:d

به احتمال زیاد سرعتت میشه 10-15اا :d ! خدارو شکر :d ! افتش چقد هست حالا؟