بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اخه پسر خوب تو که میخواستی وایمکس بگیری چرا ایرانسل گرفتی؟
مبین نت میگرفتی
نسبت به ایرانسل که خیلی بهتره
مودم ایرانسل رو هم نمیتونی برای مبین نت استفاده کنی

اگه نمیشه پس چرا وقتی وارد قسمت ثبت نام فرو مبین نت میشی یه قسمت نوشته : استفاده از مودم وایمکس موجود یا از قبل خریداری شده

یکی از دوستام که گفت میشه حالا باید بهشون زنگ بزنم ببینم میشه یا نه :(

مرسی

والا اثاث کشی کردیم اون خونه قبلیم از نظر "دید و فاصله برای وایرلس عالی بود و هیچ چیزی مثل ساختمون یا درخت جلوش نبود " ولی این خونه جدیدمون رفتم بالا پشتبوم انقدر خونه مونه دورو اطرافش بود اصلا نمیتونستم شهرو ببینم :|

adsl که نمیتونستم بگیرم , دیگه گفتم برم وایمکس بگیرم اگه باز جابه جا شدیم مشکل نداشته باشم که اینجوری شد !

(انتن پارابولیک + رادیو بولت 5 الان رو هواست واسه خودم نزدیکه 300 تموم شد 30 کیلومتر رو ساپورت میکنه( یعنی ما تو جنوب تهران بودیم از شمال اینرنت میگرفتم) همچین چیزیم دیگه تو بازار نیست

دارم زنگ میزنم این ور اونو 170-180 هم خواستن میدم بهشون : |
من میخرم داداش شمارتو بده

350193249.png

آقا نت من چرا اینطوری شده!
:دی

دیشب یوتـــیوب و خیلی از سایتای غیلتر دیگه واسم باز شده بود بعد چند مین بسته شد باز صبح ساعت 5.5 صبح بلند شدم دیدم باز خیلی از سایتای غیلتر باز شده!:دی
باز الان میبینم بستس!

عاشق این سوتیای شاتلم:دی این از اون غیلتر کردنشون و اونم از سرعت دانلود رایگان شبانش که تا 300 تا پر میکنه:دی:دی:دی

دوستان یک مشکل فوق العاده عجیب پیدا کردم که حتی بارها به خود شرکت هم ( مکس نت) زنگ زدم ولی اونا هم موندن و سر در نمیارن... موضوع از این قرار هست که صبح ها نتم مشکلی نداره ولی با شب شدن و روشن کردن چراغ ها مقدار CRC توی تنظیمات مودم به سرعت بالا و بالاتر میره و حتی به 60000 هم میرسه و در نتیجه نه صفحه ای باز میکنه نه چیزی و بعد که این اتفاق افتاد چراغ ADSL مودم خاموش میشه. ولی تو روز مقدار CRC از 0 شروع میشه و نهایتا به 100 میرسه. اینم عکس تنظیمات مودم من توی شب :

kv79yj3xuao2jy8018dw.jpg

خواهش میکنم کمک کنید. هیچکی سر در نمیاره.... الان موندم چکار کنم. دو هفته هستش که نمیتونم درست و حسابی بیام نت.:((

الان مشکل از این سرویس دهنده نت هست یا مخابرات؟!
ممنون:x

128 نامحدود | پارس آنلاین .

پرابلم محدود یوزر :> :d
:p
؟!

به هیچ وجه دلم نمیخواد بگم ولی .. ! { KANE } راست میگفت :| ! اینترنتی که محدود ـه به چه دردی میخوره :d ؟!

شما همچین یه کله داری دانلود میکنی حواست به این هست؟:
«سیاست استفاده عادلانه» چیست و چرا اعمال می شود؟
:p

داداش منم 256 نامحدود پارس دارم خیالت راحت تا 20-30 گیگ دانلود کنی سرعت افت نمیکنه
:d
این سیاستشو رفته درست از روی شاتل کپی کرده
شاتلم درست همینارو ذکر کرده بود و با همین اسم

طرف 128 نامحدود شاتل داشت 150 تا سرعت میداد براش سر یک هفته 60 گیگ دانلود کرد شیر شد

ویرایش: اشتب شد 0 ـش نخورد شد 15
دوستان فکر اشتباه نکنید 150 ـه:دی

---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 PM ارسال شده بود ----------

خدا شاتلو واسه ما نگه داره:x:x:x
:دی

128 محدود:دی
سرعت دانلود ساعات رایگان با غیر رایگان هیچ فرقی نداره:

اینم وضعیت دیشب من توی ساعات رایگان
1 ساعتو 48 دقیقه
1.3 گیگ دانلود
بنظر من عالیه

خدا شاتلو حفظ کنه:x

پینگو بیخیال شین:دی

---------- نوشته در 04:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:11 PM ارسال شده بود ----------

اا :d ! خدارو شکر :d ! افتش چقد هست حالا :| ؟
به احتمال زیاد سرعتت میشه 10-15

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or