بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هم اکنون استان آذربایجان غربی! پینگ با داخل کشور بالای 250 !! خارج از کشور بالای 650 !!
به شدت قطعی های پی در پی در کل استان.

پی نوشت:

خبر 2 روز پیش:

[h=2]ارتباطات زیرساخت: دیگر به‌هیچ عنوان قطعی اینترنت نداریم[/h]
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت کشور با اشاره به مسیرهای مختلفی که برای ترانزیت پهنای باند اینترنت تعریف و راه‌اندازی شده خاطرنشان کرد که با این مسیرها دیگر به هیچ عنوان کشور با مشکل قطعی اینترنت مواجه نخواهد شد.

محمود خسروی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر تلاش شرکت ارتباطات زیرساخت برای گسترش ارتباطات بین‌الملل عنوان کرد: با افزایش تعداد درگاه‌های بین‌المللی تلاش کرده‌ایم شرایطی ایجاد کنیم که اختلالی در زمینه اینترنت کشور ایجاد نشود.
وی در عین حال از افزایش ظرفیت شبکه دیتا از حدود 43 گیگابیت تا حدود 500 گیگابیت یاد کرد و از افزایش بیش از 10 برابری این شبکه خبر داد.
معاون وزیر ICT در ادامه اظهار کرد: زمانی تنها مسیر ارتباطی ما از طریق جاسک بود و این موضوع گاه باعث می‌شد به دلیل پیش آمدن یک مشکل، شاهد قطعی اینترنت باشیم اما در حال حاضر 14 درگاه بین‌المللی فعال داریم و با بهره‌برداری از اولین کابل بخش خصوصی میان عمان و چابهار یک درگاه ارتباطی جدید نیز به ظرفیت‌های ما افزوده شده است.
خسروی با یادآوری این‌که در حال حاضر برای تامین پهنای باند اینترنت در جنوب کشور مسیرهای مختلفی چون جاسک، چابهار و بندرعباس وجود دارد گفت: علاوه بر این مسیرها در شمال کشور هم از طریق مرز بازرگان با ترکیه، مرز ارمنستان و از طریق مرز آستارا با کشورهای آذربایجان و روسیه پهنای باند وارد کشور می‌شود که این موضوع قابلیت اطمینان شبکه دیتای کشور را فوق العاده بالا برده به گونه‌ای که دیگر به هیچ عنوان در زمینه اینترنت قطعی نداریم.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در پلیلن یادآور شد: در شرایطی که هنوز شبکه اصلی ترانزیت ما راه اندازی نشده، ظرفیت‌های موجود حدود پنج برابر افزایش یافته و کشور که زمانی 23 خط STM1 داشت اکنون صاحب بیش از 110 خط STM1 شده و با این شرایط تبدیل شدن به هاب ترانزیت منطقه دور از دسترس نخواهد بود.

من:

attachment.php

آخرین ویرایش:
الله اکبر
نت من چه مرگش شده

نصف سایتای جیلتر برام باز شده!!!!!!!!!!!!!
یوتیـــوب برام بازه ولی غیس بوک بسته و چند تا سایت ... هم بازه
چه مرگش شده نتم!!! خدا کنه درستش نکنن:دی:دی:دی

الله اکبر
نت من چه مرگش شده

نصف سایتای جیلتر برام باز شده!!!!!!!!!!!!!
یوتیـــوب برام بازه ولی غیس بوک بسته و چند تا سایت ... هم بازه
چه مرگش شده نتم!!! خدا کنه درستش نکنن:دی:دی:دی

یه مشکل فنی پیش اومده ایشالا برطرفش میکنن ملت یوقت منحرف نشن . =))

دوستان کسی 256 نامحدود مخابرات داره ؟ اگه هست ی تست بزاره ببینیم چه خبره :d

خدا کنه درستش نکنن

همچین سرعت وا کرنشم بالاست:دی سر 0.5 ثانیه یوتـــیوب باز میشه:دی

واقعا پشیمون از اینکه وایمکس ایرانسل گرفتم یعنی قفل کردم !

بیشتر شرکتها, اینترنت حجمی رو سرعت دانلود رو چندین برابر سرعت انتخابی میکنن ولی ایرانسل همون سرعت انتخابیتو بهت میدن رفتم به امید اینکه اینجوری باشه دیدم سرعت دانلود 16 تاست :|

شبانه رایگان 4 ساعته :| شبی 150 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد

فقط یه سوال از دوستان دارم : این مودم وایمکس ایرانسل رو ,مبین نت ساپورت میکنه یا اینکه باید مودم جدا بگیرم ؟

بعدش سرعت دانلودش چطوره ! ؟

تنکس
اینطور که معلومه شما هر روز سرویس عوض میکنی بالاخره سیستک داری؟وایمکس داری ؟

اینطور که معلومه شما هر روز سرویس عوض میکنی بالاخره سیستک داری؟وایمکس داری ؟

والا اثاث کشی کردیم اون خونه قبلیم از نظر "دید و فاصله برای وایرلس عالی بود و هیچ چیزی مثل ساختمون یا درخت جلوش نبود " ولی این خونه جدیدمون رفتم بالا پشتبوم انقدر خونه مونه دورو اطرافش بود اصلا نمیتونستم شهرو ببینم :|

adsl که نمیتونستم بگیرم , دیگه گفتم برم وایمکس بگیرم اگه باز جابه جا شدیم مشکل نداشته باشم که اینجوری شد !

(انتن پارابولیک + رادیو بولت 5 الان رو هواست واسه خودم نزدیکه 300 تموم شد 30 کیلومتر رو ساپورت میکنه( یعنی ما تو جنوب تهران بودیم از شمال اینرنت میگرفتم) همچین چیزیم دیگه تو بازار نیست

دارم زنگ میزنم این ور اونو 170-180 هم خواستن میدم بهشون : |

واقعا پشیمون از اینکه وایمکس ایرانسل گرفتم یعنی قفل کردم !

بیشتر شرکتها, اینترنت حجمی رو سرعت دانلود رو چندین برابر سرعت انتخابی میکنن ولی ایرانسل همون سرعت انتخابیتو بهت میدن رفتم به امید اینکه اینجوری باشه دیدم سرعت دانلود 16 تاست :|

شبانه رایگان 4 ساعته :| شبی 150 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد

فقط یه سوال از دوستان دارم : این مودم وایمکس ایرانسل رو ,مبین نت ساپورت میکنه یا اینکه باید مودم جدا بگیرم ؟

بعدش سرعت دانلودش چطوره ! ؟

تنکس
اخه پسر خوب تو که میخواستی وایمکس بگیری چرا ایرانسل گرفتی؟
مبین نت میگرفتی
نسبت به ایرانسل که خیلی بهتره
مودم ایرانسل رو هم نمیتونی برای مبین نت استفاده کنی

من دارم سرعت دانلود 32-34 پینگ هم رو 170-220 متغیره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or