بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام.
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟
برای اینترنت 1مگ مخابرات زنگ زدم ISP گفتم چرا سرعت دانلود پایینه اینقدر ؟ (35-40)
چک کرد طرف و گفت رو خطت نویز شدیدی داری و اصلاً نمیدونم چطور اون 40kb/s رو هم میگیری، گفت معمولاً باید بالای 130 باشه سرعت.

اینو الان از تو تنظیمات مودم در آوردم.

نویز واقعاً زیاده ؟ عواملی که روی نویز تاثیر میزاره چیه ؟ احتمال داره که از سیمکشی باشه ؟

بله درسته میگن منم همچین مشکلی رو داشتم .... از کابل هام بود.
من 1 مگ گرفتم از مخابرات پینگم معمولا 160 هست (با 4224) و سرعت هم همون 130 -140)
سرویس خوبی میدن ...(نا محدود گرفتین؟>من نامحدود دارم و با نامحدود بودن هم کمبود سرعت وجود نداره)

سلام.
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟
برای اینترنت 1مگ مخابرات زنگ زدم ISP گفتم چرا سرعت دانلود پایینه اینقدر ؟ (35-40)
چک کرد طرف و گفت رو خطت نویز شدیدی داری و اصلاً نمیدونم چطور اون 40kb/s رو هم میگیری، گفت معمولاً باید بالای 130 باشه سرعت.

اینو الان از تو تنظیمات مودم در آوردم.

نویز واقعاً زیاده ؟ عواملی که روی نویز تاثیر میزاره چیه ؟ احتمال داره که از سیمکشی باشه ؟

بله
به شدت نويز داري
SNR يا همون Signal / Noise Ratio (به فارسي نسبت سيگنال به نويز) توي خطوط ADSL بايد بالاي 30 براي هر دوسمت (چه Downstream و چه Upstream) باشه كه در مورد شما به ترتيب 6.3 و 8.1 ـهو اين به معناي وجود نويز در خطوط ارتباطيست.
بهترين كار اينه كه اول از همه مودم رو ببري سر خط تلفن و اونجا SNR رو بررسي كني، اگر خوب بود اونجا كه مشكل از سيم كشي داخليه كه بايد بررسي و رفع اشكال بشه، اگر هم اونجا (سر خط) مشكل به قوت خودش باقي بود كه اونوقت ميشه خارج حيطه ي شما، با 17 براي رفع مشكل تماس بگير.

بله
به شدت نويز داري
SNR يا همون Signal / Noise Ratio (به فارسي نسبت سيگنال به نويز) توي خطوط ADSL بايد بالاي 30 براي هر دوسمت (چه Downstream و چه Upstream) باشه كه در مورد شما به ترتيب 6.3 و 8.1 ـهو اين به معناي وجود نويز در خطوط ارتباطيست.
بهترين كار اينه كه اول از همه مودم رو ببري سر خط تلفن و اونجا SNR رو بررسي كني، اگر خوب بود اونجا كه مشكل از سيم كشي داخليه كه بايد بررسي و رفع اشكال بشه، اگر هم اونجا (سر خط) مشكل به قوت خودش باقي بود كه اونوقت ميشه خارج حيطه ي شما، با 17 براي رفع مشكل تماس بگير.
میشه بگید من هم چطوری میتونم بفهمم خطم نویز داره یا از حدا اکث سرعتم استفاده میکنم یا نه؟
کجای تنظیمات مودم باید بگردم

میگم دوستان من از پارس انلاین استفاده میکنم
میتونم با داشتن سرویس پارس انلاین از شرکت مثلا" شاتل یا هر جای یه سرویس بگیرم رو یه خط تلفن؟ نمیشه نه؟

پارس انلاین دو سه هفتس وضعیتش خرابه شاید برا من اینطوری قبلنا پینگ بالای 220 نمیرفت الان300-400 کسی اینجا از منطقه مخابراتی هجرت هست به من pm بده چه سرویسی داره با چه پینگی؟ پینگ خیلی مهمه برام 2 سال بودم پارس داشتم اما دیگه داره میره تو مخم با این پینگش
بعد یه سوال دیگه من بخوام شرکت عوض کنم دوبار باید هزینه رانزه بدم؟

آخرین ویرایش:
امروز زنگ زدم شرکت snr ام 12 گفتم خط نویز داره گفت درست می کنیم
2 دیقه بعد snr اومد رو 25-45 ولی پورت از 16 مگ اوردن رو 2 مگ :-$ جالب بود پینگ ام 100 تا رفت روش کلا هیچی اینجا باعقل جور در نمی یاد
بعد زنگ زدم گفتم برشگردونین رو 16مگ :d درستش کردن البته snr اومد رو اول
البته فایل های فلش دیگه بدون فیل شکن بعدش باز شد یه خیری داشت
2239501994.png

میشه بگید من هم چطوری میتونم بفهمم خطم نویز داره یا از حدا اکث سرعتم استفاده میکنم یا نه؟
کجای تنظیمات مودم باید بگردم
تشکر از دوستمون برای توضیح خوبشون در مورد نویز خط.
برای فهمیدنش که در اکثر مودم ها در قسمت Statistics بخش ADSL می تونید وضعیت و شرایط بخش های adsl ببینید از جمله SNR و غیره.
نویز خطم که دوستمون توضیح دادن حدی برای خودش داره اما بیشتر عاملی که باعث می شه خط تلفنی داخلش نویز ایجاد بشه عبورش از کنار "کابل ها و سیم های برق" هستش .سیم کشی هایی که این مدل هستند به عبارتی کابل های برق در کنار تلفن اند خطوطشون نویز می گیره(سیستم های سیم کشی قدیم اینجوری بوده الان بیشتر جدا سازی می شه) استفاده از نویز گیرها هم در ابتدای ورودی خط تلفن هم در ابتدای ورودی مودم بی تاثیر نیست...
استفاده از حداکثر سرعتم فقط وابسته به نویز نیست و پهنای باند، ترافیک شبکه، تعرفه، کیفیت کلی نت، و ... همه روشون اثر داره( کلا چون برای isp ماها چیزی به اسم پایداری وجود نداره نمی شه گفت فلان شخص استفاده کامل از نت خودش داره مثل بید مجنون هست...)

واقعا پشیمون از اینکه وایمکس ایرانسل گرفتم یعنی قفل کردم !

بیشتر شرکتها, اینترنت حجمی رو سرعت دانلود رو چندین برابر سرعت انتخابی میکنن ولی ایرانسل همون سرعت انتخابیتو بهت میدن رفتم به امید اینکه اینجوری باشه دیدم سرعت دانلود 16 تاست :|

شبانه رایگان 4 ساعته :| شبی 150 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد

فقط یه سوال از دوستان دارم : این مودم وایمکس ایرانسل رو ,مبین نت ساپورت میکنه یا اینکه باید مودم جدا بگیرم ؟

بعدش سرعت دانلودش چطوره ! ؟

تنکس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or