Ἁlireza
کاربر سایت
واسه شما چند روز طول کشید ؟
دزدن دیگه الان دهنم صاف شده هی پینگام بالا پایین میشه adsl درست و حسابیم که نیست تو این خراب شدهخوب منم رفتم مخابرات ثبت نام کردم فقط سوال دارم اینکه طرف گفت 20 روز دیگه میان واسه نصب !!!واسه شما چند روز طول کشید ؟
اینکه چرا قیمت هاشون پایینه اگه 256 نامحدود 12 تومانه, بعد سرعتو پینگش خوبه , خوب چرا اکثریت نمیرن مخابراتی بگیرن و میرن سمت شرکتی و با اون قیمت های بالا !؟ یا اینکه تو تهران فقط مخابراتی میدن ؟
پ.ن : شاهین به سیستک زنگ زدم گفتم انتن پارابولیک + رادیو بولت 5 -- چند ؟ میگه 470 تومان !!!
بعدش 5 مین دیگه زنگ زدم گفتم اقا من همچین تجهیزاتو دارم چند میخرید در سطح نو هستش میگه 150 تومان![]()
گفتم دستت درد نکنه مرسی![]()
وایرلس رو به خاطر پینگ و محدودیت نداشتن سرویس میگیرن , میتونی تا هر چند مگ بخوای به سورت نامحدود بهت بدن از نظر من البته , کسی وایرلس میگیره که از نظر مالی مشکل نداشته باشه و خونه اش اجاره ای نباشه که بخوای جابه جا بشی و بیشتر جاهایی که Adsl نباشه یا مخابرات ساپورت نکنه میگیرنبچه ها در کل بنظرتون خرید اینترنت وایرلس میارزه? دردسر زیاد داره? مخصوصا تو آنلاین کنسول?
خوب منم رفتم مخابرات ثبت نام کردم فقط سوال دارم اینکه طرف گفت 20 روز دیگه میان واسه نصب !!!واسه شما چند روز طول کشید ؟
اینکه چرا قیمت هاشون پایینه اگه 256 نامحدود 12 تومانه, بعد سرعتو پینگش خوبه , خوب چرا اکثریت نمیرن مخابراتی بگیرن و میرن سمت شرکتی و با اون قیمت های بالا !؟ یا اینکه تو تهران فقط مخابراتی میدن ؟
پ.ن : شاهین به سیستک زنگ زدم گفتم انتن پارابولیک + رادیو بولت 5 -- چند ؟ میگه 470 تومان !!!
بعدش 5 مین دیگه زنگ زدم گفتم اقا من همچین تجهیزاتو دارم چند میخرید در سطح نو هستش میگه 150 تومان![]()
گفتم دستت درد نکنه مرسی![]()
اینجا تهرانه یعنی خوده جهنم و بدردنخورترین جای دنیا20 روز که خیلی زیاده. من رفتم جا یارو رئیس مرکز مخابراتی ساعت 12 ظهر پولو ریختم ساعت 3 بعد از ظهر وصل شد
میگم ما که انقدر باهاش سروکار داریم تو روز خوب میکردن از ما میپرسیدن . من با اون قبلیه کلی خاطره داشتم![]()
منو که یاد Windows Phone و Windows 8 میندازه
اون قبلیه قشنگ تر بود .
خلاصه برات بگم آره پایین تر بهتره :dدوستان من راجب به اینترنت و آمار و ارقام اطلاعی ندارم
می خواستم بدونم پینگ هر چی پایینتر باشه بهتره؟
20 روز که خیلی زیاده. من رفتم جا یارو رئیس مرکز مخابراتی ساعت 12 ظهر پولو ریختم ساعت 3 بعد از ظهر وصل شد
خیلی ممنون بابت پاسخ گویی چون این دورو زمونه خیلی کم پیدا میشه جوابه ادمو بدن
فقط یه چی, من که رفتم اونجا طرف ازم پرسید شماره تلفنتون چیه بعدش گفت چه سرعتی میخوای منم گفتم 256 بعدش فقط نوشت
هیچ پولی نگرفت مدرکی هم نخواست(کارت دانشجویی) یعنی فقط یه اجاره نامه رو دید با قبض تلفن !
شنیده بودم خیلی درده سر داره سرعت بالا بخوای بگیری !