بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان من 256 مخابرات با 8 گیگ ترافیک ثبت نام کردم ماهی 13 هزار و 200 تومن .
یعنی گزینه های دیگه نداشت به طور کلی :
128 با 4 گیگ
256 با 8 گیگ
512 با 16 گیگ
1024 با 32 گیگ
و 2048 با 64 گیگ ترافیک .
نمیدونم چرا اینطوریه سرویس هاشون و فکر نکنم شبا مجانیه ، شایدم باشه نپرسیدم ولی فکر کنم پینگش خوب باشه چون اطراف ما زیاد اینترنت استفاده نمیکنن .
فکز کنم شما اهل مازندران باشی چون منم مازندرانیم و فکر کنم سرویسهای اینجا اینجوریه من خودم 512 دارم 16 گیگ میده ماهی 23 تومن شبا هم از ساعته 1 تا 6 رایگانه چند بارم اینجا تو این تاپیک گفتم قبلا حدود 9 ماه که من این نتو داشتم شبانش عالی بود با روزانه فرق نداشت با سرعت 400 تا 500 kbps دانلود میکردم تو یه شب حدود 7 گیگ هم میشد دانلود کرد اما حدود 20 روزه که سرعت رو پایین اوردن رو 60 70 دیگه بیشتر از 2 گیگ نمیشه گرفت منم دیگه حس دانلود فیلممو از دست دادم یادش بخیر 4 تا فیلمو با هم میزدیم دانلود شه بد تیک IDM رو میزدم که وقتی دانلود تموم شد pc خاموش شه صبح میدیدم همه دانلود شده دیگه از اون خبرها نیست :(

فکز کنم شما اهل مازندران باشی چون منم مازندرانیم و فکر کنم سرویسهای اینجا اینجوریه من خودم 512 دارم 16 گیگ میده ماهی 23 تومن شبا هم از ساعته 1 تا 6 رایگانه چند بارم اینجا تو این تاپیک گفتم قبلا حدود 9 ماه که من این نتو داشتم شبانش عالی بود با روزانه فرق نداشت با سرعت 400 تا 500 kbps دانلود میکردم تو یه شب حدود 7 گیگ هم میشد دانلود کرد اما حدود 20 روزه که سرعت رو پایین اوردن رو 60 70 دیگه بیشتر از 2 گیگ نمیشه گرفت منم دیگه حس دانلود فیلممو از دست دادم یادش بخیر 4 تا فیلمو با هم میزدیم دانلود شه بد تیک IDM رو میزدم که وقتی دانلود تموم شد pc خاموش شه صبح میدیدم همه دانلود شده دیگه از اون خبرها نیست :(
معمولا 512 مخابرات 65 تا بیشتر نمیده شما شانست خوب بوده که اون سرعتو داشتی!

آره داش من . زیر آواتارم نوشته که نوشهر . مگه مخابرات هم همچین سرعتی میده ! هی وای من :)
تو مال کجا هستی ؟

معمولا 512 مخابرات 65 تا بیشتر نمیده شما شانست خوب بوده که اون سرعتو داشتی!
کلا اینجا اینجوریه داداش هر کی داره سرعتش همینه

---------- نوشته در 08:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:58 PM ارسال شده بود ----------

آره داش من . زیر آواتارم نوشته که نوشهر . مگه مخابرات هم همچین سرعتی میده ! هی وای من :)
تو مال کجا هستی ؟
داداش من اهل شهر بقلی شمام شهر رویان ;)

کلا اینجا اینجوریه داداش هر کی داره سرعتش همینه

---------- نوشته در 08:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:58 PM ارسال شده بود ----------

داداش من اهل شهر بقلی شمام شهر رویان ;)
اگر اینطوریه که واقعا مفته نسبت به بقیه ispها!
دوستان مازندرانی دیگه نمیدونم چرا هی معطل میکنن برید بخرید حالشو ببرید:d
اون که بله ولی اگه سرعت شبانش مثله قبل بشه عالیه

جان! چیز دیگه ای میل ندارید؟!:d

آخرین ویرایش:
دوستان من 512 شاتل میگیرم(محدود)این سرعتمه:

حالا میخوام نامحدود بگیرم.
به نظر شما 1 مگ نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 10 بگیرم یا 256 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 4؟بیشتر انلاین بازی میکنم پس میخوام پینگ پایین باشه.(پینگ هر کدوم بهتره رو میخوام سرعت تو اولویت دومه.)
از خود شاتل میخوام بگیرم.

آخرین ویرایش:
اگر اینطوریه که واقعا مفته نسبت به بقیه ispها!
دوستان مازندرانی دیگه نمیدونم چرا هی معطل میکنن برید بخرید حالشو ببرید:d

جان! چیز دیگه ای میل ندارید؟!:d
بابا یهو زد تو حاله ما تو که نمیدونی چقدر حال میداد من هر شب تو این 9 ماه فیلم میگرفتم وقتی میدیدم خودم کف میکردم :d

پارس آنلاین مثل اینکه سیستمش بهم ریخته....
الن 2 هفته ای میشه که دارم با همون سرعت روزانه شبا هم دانلود میکنم
حتی نوسان هم نداره ....
کاش همینجوری بمونه

من میخوام پهنای باند اختصاصی بگیرم 512 یا پایین تر
می خواستم بدونم الان بهترین پینگ ماله کدوم شرکته ( زیر 200 ) برای بازی آنلاین میخوام سرعت دانلودشم که همون 512 میشه ؟
هزینشم مهم نیست فقط خوب باشه:((

آخرین ویرایش:
من مشهدم میخوام سرویس پرسرعت بگیرم.
الان اوضاع مخابرات مشهد چجوریه ؟ طرح بعثت خوبه الان ؟ کلا از مخابرات سرویس بگیرم یا شرکتای دیگه ؟
چند وقت پیش شنیده بودم که میگفتن شاتل مشهد خوبه انگار و مخابراتش افتضاحه ، الان فرقی کرده با اومدن این طرحای رنگی و بعثت و اینا ؟
کلا تو مشهد چه ISP پیشنهاد میکنید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or