بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این تستو الان گرفتم

---------- نوشته در 03:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:03 AM ارسال شده بود ----------

مودم وایرلس حدود 80 تومن هست خودم یه اسوس مدل dsl-n10 دارم عالیه همیشه هم روشنه:d
بهت پیشنهاد میدم برا بازی هیچ وقت ار وایرلس مودم استفاده نکنی چون پینگو زیاد میکنه ( تازه مال من وایرلس n هست خدا به داد وایرلس gبرسه:d) همیشه از سیم کراس استفاده کن
وایرلس مودم بیشتر به درد لپتاپ و تبلت و گوشی میخوره که همه جای خونه اینترنت رو داشته باشی

ok bro

البته شرکت های دیگه ای هم مثل داتک و لایزر هم وایمکس میدن.
ولی در کل درباره پینگ بهتون پیشنهاد میکنم دور تحقیق محقیق رو خط بکشید :دی
من خودم هم با بهترین سرویس های نانو وایرلس و ADSL پینگ بالای ۱۰۰۰ رو تجربه کردم (اصلا یه وضی) هم با وایمکس داتک پینگ ۱۰۰ رو تجربه کردم !
یادش بخیر دکل وایمکس با مودم اوت دور من ۱۰۰ متر فاصله داشت :دی

بچه ها این پست من اون صفحه جا نمونه ها :دی خواهشا جواب بدید.
من شنیدم مبین نت بهتره
ایرانسل شبا ترافیک مجانی نداره:d

سلام بچه ها بعد از کلی گیجی و منگی رفتم سراغ نت مخابرات . 256 با ترافیک 8 گیگ ثبت نام کردم . فقط مونده پول دستم بیاد برم واریز کنم . فعلا تست کنم ببینیم چطوریه !
خود یارو که میگفت رو هوا میزنن ، زودتر واریز کن شرمندتت نشیم بری واسه دوره بعدی .
در ضمن باید بگم که سرویس 13 هزار تومان هست ماهانه و 11 تومن فعالسازی .
حالا ببینیم چی میشه ! پینگش مارو رو سفید میکنه یا نه !

همین الان که دارم پست میدم اینترنت اراک پوکیده ...!!! کلهم ISP ـها ...!!!! همین پست رو هم دارم به زورمیدم...!!!:d یه چند روزیه که اینطوریه داستان چیه ؟ کوسه ها دوباره همله کردن؟؟؟؟!!!!:d

سلام بچه ها بعد از کلی گیجی و منگی رفتم سراغ نت مخابرات . 256 با ترافیک 8 گیگ ثبت نام کردم . فقط مونده پول دستم بیاد برم واریز کنم . فعلا تست کنم ببینیم چطوریه !
خود یارو که میگفت رو هوا میزنن ، زودتر واریز کن شرمندتت نشیم بری واسه دوره بعدی .
در ضمن باید بگم که سرویس 13 هزار تومان هست ماهانه و 11 تومن فعالسازی .
حالا ببینیم چی میشه ! پینگش مارو رو سفید میکنه یا نه !

خوب نیست
تمام کامپیوترت رو تو دستشون دارن

همین الان که دارم پست میدم اینترنت اراک پوکیده ...!!! کلهم ISP ـها ...!!!! همین پست رو هم دارم به زورمیدم...!!!
yahoo_4.gif
یه چند روزیه که اینطوریه داستان چیه ؟ کوسه ها دوباره همله کردن؟؟؟؟!!!!
yahoo_4.gif

کوسه ها که هرروز حمله میکنن
نت من یه هفته هست که پوکیده
من مشهدم شاتل منطقه ما ترکیده قبلا با 200 تا دانلود میکردم برای همین رفتم 50 گیگ حجم خریدم حالا رسیده به 60

آخرین ویرایش:
خوب نیست
تمام کامپیوترت رو تو دستشون دارن

خب یعنی چی ؟ منظورت اینه که میرن فایلهام رو تجسس میکنن ؟
اگه منظورت اینه که خیر از اون خبرا نیست . چون اینجا حومه نوشهره و زیاد چیزی حالیشون نیست !
یارو که نمیدونه پینگ چیه و یه جواب دیگه میده انتظار این چیزا که عمرا نمیشه داشت !
در ضمن من اینو با کلی تحقیق و پرس و جو تو این تاپیک انتخاب کردم . الکی که نبوده

---------- نوشته در 02:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------

سلام بچه ها
مثلا میان میگن پینگ من با امریکا 3 تا خط داره ، یعنی چی ؟

سرویس 2مگ هست
چندتا تست پینگ تا حالا گذاشتم ( اخری صفحه 717 موجوده) با 4.2.2.4 و 4.2.2.3 و.... هم حدود 150 هست بعضی وقتا کمترم میشه

---------- نوشته در 10:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

ببین خیالتو راحت کنم اگه دنبال پینگی دور پارس انلاین و شاتل و وایمکس مبین نت و ایرانسل رو خط بکش
به نظر من با مخابرات شروع کن یک ماه بگیر ببین چطوره ( معمولا مخابرات بهترین پینگو داره) اگر راضیت نکرد باید بری سراغ وایرلس

دادا تهرانی؟ نامحدوده سرویست؟ ماهی چقدر میدی؟ فکر کنم 512ش حدود 75 تومن بود ....

من اهوازم , سرویس 4 گیگ ترافیک اولیه داره ماهی 22 تومن , هر گیگ ترافیک اضافه 3700
اابته شبا مجانیه که خوب از خجالتش در میام:d

22 تومن ماهی میدی؟ اوهوم.هر گیگ 3700 بازم اوهوم. راستی اولش چقد پرداخت کردی؟ گفتی 2 مگه؟ ماله مخابراط؟ اینجا تبریزم داره؟ نامحدودش 3 ماهه چنده؟

22 تومن ماهی میدی؟ اوهوم.هر گیگ 3700 بازم اوهوم. راستی اولش چقد پرداخت کردی؟ گفتی 2 مگه؟ ماله مخابراط؟ اینجا تبریزم داره؟ نامحدودش 3 ماهه چنده؟
الان این اوهوم یعنی گرونه یا خوبه؟:d
غیراز این 22 تومن دیگه چیزی نمیخاد پرداخت کنی! اگر منظورت هرینه نصب مخابراته فقط ماه اول باید 10 تومن بدی
بله مال مخابراته , از تبریز خبر ندارم

الان این اوهوم یعنی گرونه یا خوبه؟:d
غیراز این 22 تومن دیگه چیزی نمیخاد پرداخت کنی! اگر منظورت هرینه نصب مخابراته فقط ماه اول باید 10 تومن بدی
بله مال مخابراته , از تبریز خبر ندارم

اوهوم یعنی خیلیییییییی عالیه....دیگه حرفی برای گفتن نداره....کلهم اولش برای من چند در میاد؟ از مخابراط دمه خونه بگیرم حله؟ راستی از نامحدودش خبر نداری؟ کلا یکم راهنماییم کن که چه نتی رو بگیرم برای آنلاین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or