navidfarid
کاربر سایت
داداش گلم من دیروز گرفتم با LA 160 بود با تهران 46 بود شما کجایی چون به محیطم بستگی داره مثلا ما گرگانپارسیم
فکز کنم شما اهل مازندران باشی چون منم مازندرانیم و فکر کنم سرویسهای اینجا اینجوریه من خودم 512 دارم 16 گیگ میده ماهی 23 تومن شبا هم از ساعته 1 تا 6 رایگانه چند بارم اینجا تو این تاپیک گفتم قبلا حدود 9 ماه که من این نتو داشتم شبانش عالی بود با روزانه فرق نداشت با سرعت 400 تا 500 kbps دانلود میکردم تو یه شب حدود 7 گیگ هم میشد دانلود کرد اما حدود 20 روزه که سرعت رو پایین اوردن رو 60 70 دیگه بیشتر از 2 گیگ نمیشه گرفت منم دیگه حس دانلود فیلممو از دست دادم یادش بخیر 4 تا فیلمو با هم میزدیم دانلود شه بد تیک IDM رو میزدم که وقتی دانلود تموم شد pc خاموش شه صبح میدیدم همه دانلود شده دیگه از اون خبرها نیستسلام دوستان من 256 مخابرات با 8 گیگ ترافیک ثبت نام کردم ماهی 13 هزار و 200 تومن .
یعنی گزینه های دیگه نداشت به طور کلی :
128 با 4 گیگ
256 با 8 گیگ
512 با 16 گیگ
1024 با 32 گیگ
و 2048 با 64 گیگ ترافیک .
نمیدونم چرا اینطوریه سرویس هاشون و فکر نکنم شبا مجانیه ، شایدم باشه نپرسیدم ولی فکر کنم پینگش خوب باشه چون اطراف ما زیاد اینترنت استفاده نمیکنن .

معمولا 512 مخابرات 65 تا بیشتر نمیده شما شانست خوب بوده که اون سرعتو داشتی!فکز کنم شما اهل مازندران باشی چون منم مازندرانیم و فکر کنم سرویسهای اینجا اینجوریه من خودم 512 دارم 16 گیگ میده ماهی 23 تومن شبا هم از ساعته 1 تا 6 رایگانه چند بارم اینجا تو این تاپیک گفتم قبلا حدود 9 ماه که من این نتو داشتم شبانش عالی بود با روزانه فرق نداشت با سرعت 400 تا 500 kbps دانلود میکردم تو یه شب حدود 7 گیگ هم میشد دانلود کرد اما حدود 20 روزه که سرعت رو پایین اوردن رو 60 70 دیگه بیشتر از 2 گیگ نمیشه گرفت منم دیگه حس دانلود فیلممو از دست دادم یادش بخیر 4 تا فیلمو با هم میزدیم دانلود شه بد تیک IDM رو میزدم که وقتی دانلود تموم شد pc خاموش شه صبح میدیدم همه دانلود شده دیگه از اون خبرها نیست![]()
فکز کنم شما اهل مازندران باشی چون منم مازندرانیم و فکر کنم سرویسهای اینجا اینجوریه من خودم 512 دارم 16 گیگ میده ماهی 23 تومن شبا هم از ساعته 1 تا 6 رایگانه چند بارم اینجا تو این تاپیک گفتم قبلا حدود 9 ماه که من این نتو داشتم شبانش عالی بود با روزانه فرق نداشت با سرعت 400 تا 500 kbps دانلود میکردم تو یه شب حدود 7 گیگ هم میشد دانلود کرد اما حدود 20 روزه که سرعت رو پایین اوردن رو 60 70 دیگه بیشتر از 2 گیگ نمیشه گرفت منم دیگه حس دانلود فیلممو از دست دادم یادش بخیر 4 تا فیلمو با هم میزدیم دانلود شه بد تیک IDM رو میزدم که وقتی دانلود تموم شد pc خاموش شه صبح میدیدم همه دانلود شده دیگه از اون خبرها نیست![]()
شاتل و پینگ خوب؟؟؟
داداش شوخی می کنی دیگه
کلا شاتل و پارس آنلاین عین سرعتاشون پینگاشون فضاییه![]()
پس کلا بیخیالشم بهتره.مثله اینکه. آسیاتک چطوره پینگش؟
کلا اینجا اینجوریه داداش هر کی داره سرعتش همینهمعمولا 512 مخابرات 65 تا بیشتر نمیده شما شانست خوب بوده که اون سرعتو داشتی!
داداش من اهل شهر بقلی شمام شهر رویانآره داش من . زیر آواتارم نوشته که نوشهر . مگه مخابرات هم همچین سرعتی میده ! هی وای من
تو مال کجا هستی ؟

اگر اینطوریه که واقعا مفته نسبت به بقیه ispها!کلا اینجا اینجوریه داداش هر کی داره سرعتش همینه
---------- نوشته در 08:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:58 PM ارسال شده بود ----------
داداش من اهل شهر بقلی شمام شهر رویان![]()
اون که بله ولی اگه سرعت شبانش مثله قبل بشه عالیه
اون که بله ولی اگه سرعت شبانش مثله قبل بشه عالیهاگر اینطوریه که واقعا مفته نسبت به بقیه ispها!
دوستان مازندرانی دیگه نمیدونم چرا هی معطل میکنن برید بخرید حالشو ببرید:d
بابا یهو زد تو حاله ما تو که نمیدونی چقدر حال میداد من هر شب تو این 9 ماه فیلم میگرفتم وقتی میدیدم خودم کف میکردم :dاگر اینطوریه که واقعا مفته نسبت به بقیه ispها!
دوستان مازندرانی دیگه نمیدونم چرا هی معطل میکنن برید بخرید حالشو ببرید:d
جان! چیز دیگه ای میل ندارید؟!:d