بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام به همه!آقا یه سوال:من از شرکت پارس آنلاین اینترنت گرفتم.از دیشب سرعت اینترنت کمی پایین اومده و پینگ هم که تا دیروز روی 270 بوده شده 750.مال بقیه هم این طوری نشده؟یا فقط مال من این طوری شده؟به نظر شما مشکل از کجاست؟

سلام بچه ها . من امروز صبح پول واریز کردم و بهم گفتن تا ظهر برات وصل میکنیم . من ساعت 4 بعد از ظهر مودم و تمام دم و دستگاهش رو از دوستم گرفتم ولی cd درایور نداشت . بهش گفتم cd پس کو ... گفتم حالا امتحان کن اگه نشد سی دی رو پیدا میکنم . حالا بگذزیم ..............
من اومدم وصل کردم مودم رو و اون آرم اینترنت کنار ساعت از علامت ضربدر به حالت چرخشی در اومد و یه آرم اخطار روی اون به جای ضربدر بوجود اومد .
یعنی مودم رو خونده ولی چون هنوز وصل نیست کانکت نشد ! نه ؟
یعنی لازم به درایور مودم نیست ؟
در ضمن ویندوز 7 دارما .

سلام بچه ها . من امروز صبح پول واریز کردم و بهم گفتن تا ظهر برات وصل میکنیم . من ساعت 4 بعد از ظهر مودم و تمام دم و دستگاهش رو از دوستم گرفتم ولی cd درایور نداشت . بهش گفتم cd پس کو ... گفتم حالا امتحان کن اگه نشد سی دی رو پیدا میکنم . حالا بگذزیم ..............
من اومدم وصل کردم مودم رو و اون آرم اینترنت کنار ساعت از علامت ضربدر به حالت چرخشی در اومد و یه آرم اخطار روی اون به جای ضربدر بوجود اومد .
یعنی مودم رو خونده ولی چون هنوز وصل نیست کانکت نشد ! نه ؟
یعنی لازم به درایور مودم نیست ؟
در ضمن ویندوز 7 دارما .

مارک مودمت چیه ؟
اکثر مودم ها درایور نمی خوان .

سرویس vip مکس نت :

2017847745.png

94890030419390797667.png

سلام من هر کاری میکنم مودمم کانفیگ نمیشه نه از pppeo و نه از طریق bridge خود ویندوز .
یه ساعتی هست که چراغ لینک روشن و ثابت شده اما چراغ دیتا روشن و خاموش میشه . ( پشتیبانی میگه هر وقت کانکت شدی باید دیتا ثابت شه ) درسته ؟
پشتیبانی میگه بعدا امتحان کن در ضمن مودمتم اذیت میکنه و سخته کانفیگ کردنش .
لطفا کمک کنید دو روزه سر گردونم

دوست عزیز چراغ دیتا وقتی که تبادل اطلاعات داشته باشید می بایست خاموش و روشن شود. معمولا چون پشتیبانی ها بر روی بعضی مودم ها خیلی سخت هست براشون که مودم را روی بریج کانفیگ کنند؛ این اطلاعات غلط را به کاربر ارائه می کنند.

دوست عزیز چراغ دیتا وقتی که تبادل اطلاعات داشته باشید می بایست خاموش و روشن شود. معمولا چون پشتیبانی ها بر روی بعضی مودم ها خیلی سخت هست براشون که مودم را روی بریج کانفیگ کنند؛ این اطلاعات غلط را به کاربر ارائه می کنند.

خب من الان باید چیکار کنم . لطف یه کم راهنماییم کن آخه اصلا نمیتونم با 192.168.1.1 به کانفیگ دست پیدا کنم .
تو گوگل هم سرچ کردم ولی چیز خاصی ندیدم ولی اینطور که معلومه مودم من broadkam مدل pj871 مودم بدی نیست و فروش و تقاضای بدی نداره و isp هایی که مودم broadkam میدن ، کم نیستن .
کمک کمممممممممممک ککککمممممککک

دوست عزیز Manual فارسی برای Bridge کردنش را برات آپلود کردم. می تونی از [ اینجا ] دانلود کنی

داداش من . این آموزش رو هم گرفتم و از اول انجام دادم . ولی بازم سر باز کردن صفحه تنظیمات مودم ( 192.168.1.1 ) گیر کردم . آخه چرا باز نمیشه . با فایر فاکس تایم اوت میده و با اینترنت اکسپلورر همینطوره waiting داره . چیکار کنم .
مودم سی دی میخواد ؟

فی////ل///تر شکن، پر////وک///سی و اینگونه مورد اگر دارید ببندید، پشت مودم باید یک سوراخ ریز برای ریست کردن داشته باشید، با نوک اتود، سوزن و ... وقتی مودم روشن هست ۲۰ الی ۳۰ ثانیه نگاه دارید. مودم ریست می شود و بعد می توانید باقی مراحل را انجام دهید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or