بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم از مخابرات سرویس می گیرم و همین مشکل رو دارم با این تفاوت که از نیمه شب تا 9-10 صبح مشکل بر طرف می شه
این مشکل از بعد از عید شروع شده و در روز انلاین بازی کردن غیر ممکن کرده :(
اگر راهی پیدا کردید اینجا اعلام کنید

عجیبه دقیقا منم مثل شما ها همچین مشکلی رو دارم .
منم از مخابرات مشهد سرویس میگیرم و الان مدتی هستش که این موضوع پکت لاست رفته رو اعصاب .

من فکر میکردم مشکل فقط مربوط به منطقه مخابرات خونه ما هستش ولی به نظر میرسه مشکل بزرگتر از این حرفاست :|

یکی از احتمالاتی که وجود داره این هست که طبق قانون سرعت یک به ده CRA سرویس های نامحدود که مال منم جز همین دسته میشه چون پهنای باند بین 10 نفر اشتراکی هست (البته این فقط اسمی هست چون هنوز هم به راحتی من سرعت 80 کیلو موقع دانلود رو دارم) قطعا روی کیفیت خط هر کاربر تاثیر منفی میزاره و باعث پکت لاست... یه مورد دیگه هم اختلال تو شبکه و مسیریابی هست که با پروسه اینترنت ملی شروع شد!!! احتمال این مورد رو من قوی تر میدونم. سرعت دانلودم خوبه و نامحدود هم هست گاهی اوقات رو 230 میره ولی به خاطر همین موضوع اصلا نمیتونم آنلاین بازی کنم این تاخیر موقع تیر زدن به حریف اعصاب آدم رو نابود میکنه. مشکل من 24 ساعته هست و هیچ وقت هم درست نشد. کاش میشد همه دوستانی که این مشکل رو از مخابرات دارن گرد هم میاوردیم و بصورت هماهنگ حداقل یه اعتراضی میکردیم. الان تو این وضعیت یا باید بین دانلود نامحدود با سرعت بالا یا بازی انلاین یکی رو انتخاب کنم متاسفانه.

یکی از احتمالاتی که وجود داره این هست که طبق قانون سرعت یک به ده CRA سرویس های نامحدود که مال منم جز همین دسته میشه چون پهنای باند بین 10 نفر اشتراکی هست (البته این فقط اسمی هست چون هنوز هم به راحتی من سرعت 80 کیلو موقع دانلود رو دارم) قطعا روی کیفیت خط هر کاربر تاثیر منفی میزاره و باعث پکت لاست... یه مورد دیگه هم اختلال تو شبکه و مسیریابی هست که با پروسه اینترنت ملی شروع شد!!! احتمال این مورد رو من قوی تر میدونم. سرعت دانلودم خوبه و نامحدود هم هست گاهی اوقات رو 230 میره ولی به خاطر همین موضوع اصلا نمیتونم آنلاین بازی کنم این تاخیر موقع تیر زدن به حریف اعصاب آدم رو نابود میکنه. مشکل من 24 ساعته هست و هیچ وقت هم درست نشد. کاش میشد همه دوستانی که این مشکل رو از مخابرات دارن گرد هم میاوردیم و بصورت هماهنگ حداقل یه اعتراضی میکردیم. الان تو این وضعیت یا باید بین دانلود نامحدود با سرعت بالا یا بازی انلاین یکی رو انتخاب کنم متاسفانه.

مشکل بازی با لگ و Delay رو واقعا درک میکنم !
من خودم به عنوان کسی که 4 ساله Multiplayer رو به صورت حرفه ای انجام دادم و حدود 2200- 2300 ساعت MultiPlayer بازی کردم از این بابت ضربه های زیادی خوردم (چه احساسی شد !) :d

آخرین ویرایش:
i322662_untitled.png

بچه ها میتونه مشکل از نویزی که رویِ خط میوفته باشه یا مودم یا اینکه از ispیه ؟

i322662_untitled.png

بچه ها میتونه مشکل از نویزی که رویِ خط میوفته باشه یا مودم یا اینکه از ispیه ؟

نویز به مقدار بسیار کمی بالا هست ولی همونطور که میبینی تا Max rate خیلی جا داری یعنی مثلا اگه پهنای باندت رو به جای 1024 روی 12000 میبستن میشد بگی مشکل ایجاد میشه ولی الان نه
به احتمال زیاد مشکل از ISP باید باشه
نویز من به این حالت هستش !

91967219678086240757.png

ساعت 3:40 هستش من یه تریس گرفتم :

i322747_untitled2.png

پس مشکل از isp هستش که در اون ساعت میپُکه ؟ یا چیزِ دیگس ؟
مشکل از مسیر هست که به ISP مربوط میشه راستی مسیر تو هم دقیقا عین ماله منه !
از شماره 9 که مربوط به چیزترینگه Time out هم شروع میشه ! (لعنتیا)

سلام
اینترنت من حدود 2 هفتس که بدجور رفته رو مخم.
پینگ 160 ه .تایم اوت هم نداره. اما پیج به زور باز میکنه . باید 100 بار رفرش کنم.به استیم و ایکس فایر و یاهو هم فقط با ****** وصل میشه. تازه اونم با 100 تا درد سر.
مشکل از ISPه ؟؟
مسئول اینترنت ما یه ادمه اسکله.هیچی بارش نیست. عمرا اگه بلد باشه PC رو روشن کنه.
خواهشا سریع جواب بدید دارم دیونه میشم.

سلام
پینگ 160 ه .تایم اوت هم نداره. اما پیج به زور باز میکنه . باید 100 بار رفرش کنم.به استیم و ایکس فایر و یاهو هم فقط با ****** وصل میشه. تازه اونم با 100 تا درد سر.
مشکل از ISPه ؟؟
مسئول اینترنت ما یه ادمه اسکله.هیچی بارش نیست. عمرا اگه بلد باشه PC رو روشن کنه.
مجید جان سلام به نظرِ من بهشون زنگ بزن بگو یه کارشناس بفرستن بیاد از نزدیک مشکل رو بررسی کنه اینجوری بهتره

اين اينترنتم چند مدت داره اذيتم مي كنه. يه مدل خاصي قطعي داره!!! چراغ اينترنت و دي اس ال مودم روشن و سبز هستن ولي اينترنتم قطعه!!!! بايد مودم را يه بار خاموش و روشن بكنم!!!!
به نظرتون مشكل از isp هست يا از مودمه؟؟؟؟؟

کارشناس کجا بود...
خونمون تو یه شهرکه سازمانیه.مسئوله فعلیش فرق دایل اپ با ADSL رو نمی دونه...
:d
__ _
بچه ها من این مشکل رو دارم کلاً از 24 ساعت، 12 ساعت اینجوریه بقیه ساعات هم یا خیلی خوبه یا میپُکه آخر نفهمیدم مشکل از منه یا isp :
ساعت 15:44 :

i323170_untitled3.png

:d
__ _
بچه ها من این مشکل رو دارم کلاً از 24 ساعت، 12 ساعت اینجوریه بقیه ساعات هم یا خیلی خوبه یا میپُکه آخر نفهمیدم مشکل از منه یا isp :
ساعت 15:44 :

i323170_untitled3.png
آخه اگه تو مشکلی داشتی که باید کل 24 ساعت اینطوری میشد ! تو که یهویی نمیری انگولک کنی که ! :d

سلام
مشکل از ISPه ؟؟
اصلا شک نکن که مشکل از isp هست .هر چی فکر کنی آخرش به این می رسی که مشکل از isp و شرکت ها .نیگاه نکن طرف اسکل یا نه .من شخصا تجربه دارم اینا هر کاری بخوانمی کنن ( اینا با چشم های خودم دیدم از نزدیک که طرف بهترین کیفیت اینترنت در دسترسش بود ولی وقتی به من وئ مشتری هاش رسیده بود شده بود فاجعه) می تونن بهترین کیفیت بهت بدن و عکسش! جایی دیگه دنبال مشکلت نگرد زیر دست همیناس.همه در حال دیوونه شدن هستیم چون این اروز باید به گور ببریم که یک روز بدون استرس از اینترنت استفاده کنیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or