بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اين اينترنتم چند مدت داره اذيتم مي كنه. يه مدل خاصي قطعي داره!!! چراغ اينترنت و دي اس ال مودم روشن و سبز هستن ولي اينترنتم قطعه!!!! بايد مودم را يه بار خاموش و روشن بكنم!!!!
به نظرتون مشكل از isp هست يا از مودمه؟؟؟؟؟
اگه یه مودم دیگه دَمِ دست هستش باهاش یه تست بزن اگه نیست 100% باهاشون تماس بگیر

دیشب برای من تمام سرور های چیز پی ان بسته بودن.شما هم همینطور بودید؟
کاملاً تایید میشه ، پریشب هم واسه من این اتفاق افتاد حتی الآن هم دوباره قطع شد

1930287078.png

:smoke:

دوستان ، کسی میدونه ارور 10060 موقع اتصال بروکسی فایر واسه چیه ... ؟ دوروزه نمیتونم کانکت شم این ارور رو میده !
سلام
من از یکی از بچه ها که سرور داره این سوال رو پرسیدم گفت:احتمالاً برنامه داون شده باید سرور رو ری استارت کنه ، از اونجایی که تهیه کردین بهشون حتماً گزارش بدین درست میشه

1930287078.png

:smoke:

1930377088.png

:surrender:

آخرین ویرایش:
نظر منو بخوای این speedtest و امثال این فقط یک مشت عدد و ارقام نشون می دن و تصولا چرت محض هستند .واقعیت کیفیت اینترنت در عمل و کاری می خوای باهاش بکنی معلوم می شه به خصوص بازی .
ping و سرعت دانلود از داخل تنظیمات مودمتون اگر بتونید ببینید خیلی دقیق تر هست .

نظر منو بخوای این speedtest و امثال این فقط یک مشت عدد و ارقام نشون می دن و تصولا چرت محض هستند .واقعیت کیفیت اینترنت در عمل و کاری می خوای باهاش بکنی معلوم می شه به خصوص بازی .
ping و سرعت دانلود از داخل تنظیمات مودمتون اگر بتونید ببینید خیلی دقیق تر هست .
یه حرفی میزنی که!!!
اصلا میدونی پینگ و سرعت دانلود چیه که میگی از داخل تنظیمات مودم ببینی دقیق تره!
خواهشا از این کشف ها نکنید!

یه حرفی میزنی که!!!
اصلا میدونی پینگ و سرعت دانلود چیه که میگی از داخل تنظیمات مودم ببینی دقیق تره!
خواهشا از این کشف ها نکنید!
شما میتونی میزان سرعت دانلود و آپلودی که ISP برای شما باز گذاشته از داخل بخش Statics ببینید و همچنین نویز خط و ... ! پینگ رو هم با تریس گرفتن میتونین بهمین مشکل از کجاست ! من که با ISP مشکلی ندارم و با اروپا هم خوبه ! شبا میپکه که از سرور شرکت هست !

>:d

چشم حسود کور :d : با روسیه هم پینگم 85 هست ! b-)

اینم روسیه : ببینم 90 میتونم بگیرم :d

فکر کنم این خوب باشه :x :

اینم آخرش , آقایونی که تست پینگ میزارین برین کاسه کوزه رو جمع کنید باد بیاد b-):d

آخرین ویرایش:
دوستان من خودم صبا دارم حالا دارم جا به جا میشم می خوام بدونم بهتر از صبا هم هست؟؟اسیاتک بهم پیشنهاد دادن...چجوریه؟

هیچ موقع همچین اشتیاهی رو نکنی بیای اسیا تک افتضاح شده!!!!!!!!:(
لعنت به این اسیاتک

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or