BLACK.HAWK
کاربر سایت
مبین نت که بدتره!!!فعلا صبر کن شاید موقتی باشه این مشکل چون تاحالا سابقه نداشته تو این 5 سالی که من ازشون سرویس میگیرم اگر هم نشد برو سمت مبین نت یا ایرانسل
مبین نت که بدتره!!!فعلا صبر کن شاید موقتی باشه این مشکل چون تاحالا سابقه نداشته تو این 5 سالی که من ازشون سرویس میگیرم اگر هم نشد برو سمت مبین نت یا ایرانسل
بیا کیا جان ببین اینا به کارت میاد...از دوستان ایالت البرز کسی وایرلس خوب میشناسه ؟!![]()
نه فقط شما می دونید چی ما شنیدیم یک چیز شبیه چغندر با اندازه بزرگتر یکمم خوشمزه تر!یه حرفی میزنی که!!!
اصلا میدونی پینگ و سرعت دانلود چیه که میگی از داخل تنظیمات مودم ببینی دقیق تره!
خواهشا از این کشف ها نکنید!
نه فقط شما می دونید چی ما شنیدیم یک چیز شبیه چغندر با اندازه بزرگتر یکمم خوشمزه تر!
مرد مومن این speed test امثال این یک مشت مزخرفات که بیشتر جنبه سرکاری داری حداقل می خوای پینگ بگیری با گوگل بگیرید پینگ دقیق تر پیش روتون بزاره! مودم های قابلیت های خوبی در نشون دادن پینگ و سرعت دارن .download rate که مودم نشون می ده به مراتب دقیق تر از این نرم افزار های سه نقطه هست .با وارد کردURL or IP خودتون در قسمتخاصی از مودم که ممکن برای مودم های مختلف متفاوت باشه میانگین پینگ خیلی دقیق داده می شه .چی این نرم افزار های مزخرف .این speed test قابلیت مزخرفش وقتی معلوم می شه که در فرستادن Internet Control Message Protoco یا همون ICMB و دریافت پاسخ این اطلاعات خیلی دقیق عمل نمی کنه و نوعی تقریب هست .
بعدشم سر قضیه 4.2.24 که طرف عشق می کنه مثلا 4.2.2.4 پینگش شده 100 .4.2.2.4 هم سرور اصلی شرکت خودتون هست و دیگر هیچ .حالا این 4.2.2.4. جایی خوب عمل می کنه که سرورتون تو حیاط خونتون نباشه!
این قضیه چغندر که شما خیلی خوب می شناسیش تا به مرحله عمل و کارایی نرسه فقط یک دل گرمی الکی هست و بس ! از خوردنش با اعداد کنارش لذت ببرید اونم با طعم SPEED TEST!
مبین نت که بدتره!!!

دوست عزیر پسر خوب اقا اولا ادب رعایت کن بعدش گوش کن!4.2.2.4 سرور اصلی شرکت خودمونه !؟
Are u F*ucking Kidding me !?
همینه واسه منماقا سلام
من دو روزه ping میگیرم میزنه 50 ولی به اینترنت وصل نمیشه خودش خود به خود قطع میشه.
میخواستم ببینم که برا شما هم همینجوریه؟
همینه واسه منمپشتیبانی هم اندازه ... حالیش نیست،میگم به جز Leader.ir جای دیگه نمیره میگه DNS هارو عوض کن
![]()
فکر کنم چون بار معنوی سایتش ریاده به راحتی باز میشه

آخه اون موقع leader.irم وا نمیکرد.leader.ir رو که مثه باد وا میکنه.فکر کنم چون بار معنوی سایتش ریاده به راحتی باز میشه
![]()

leader.ir رو که مثه باد وا میکنه. فکر کنم چون بار معنوی سایتش ریاده به راحتی باز میشه