Hamed Vincent
Loyal Member
از امروز عصری قریب به اتفاق رفقام + خودم از موهبت مخابرات بهره مند شدیم. رسماً گند زده اند به کلیه خطوط !
تفاوت رو در یه پینگ گیری ساده ببینید !!!
تفاوت رو در یه پینگ گیری ساده ببینید !!!
جلوی Default Gateway ( چنتا بودن ) 0000 بود ! هنوز نتونستم پیدا کنم , پشتیبانی هم ج نمیده !
تاپیک مناسبی نیست واسه جواب دادن سوالام . از مدیران بابت کش اومدن موضوع عذر خواهی میکنم:d
فکر می کنم متوجه شدم مشکل کجاست.حمید جان ( تبرک ! :d) من چون روتر دارم و تو کانفیگ رادیو Ip ست کردم دیگه optain ip ( که تو عکس نشون دادی ) off کردم و مشکل الان اینجاست که ip یم چون تغییر کرده دیگه نمیدونم چجوری بیارمش :d
مشکل من باز نشدن و نداشتن آیپی ubnt هست وگرنه چند ساله که با یوزرو پَس و تنظیماتش کاملا آشنام![]()
سیگنال جان یه سوالی...ممکنه امواج پارازیت ماهواره روی کیفیت اینترنت وایرلس تاثیر بذاره..؟فکر می کنم متوجه شدم مشکل کجاست.
شما در حالت Bridge به اینترنت متصل میشید، درسته؟ حالا اگه هیچ IP خاصی توی کانکشن شبکه (توی ویندوز) ست نکرده باشید، روبروی Default Gateway چهار تا صفر می بینید. راه حلش اینه که توی کانکشن ویندوز IP ها را مثل همین که دوستمون حمید نشون داده ست کنید و بعد دوباره ipconfig /all و حالا ببینید IP جلوی Default Gateway چی نوشته شده. به احتمال زیاد الان دیگه میشه وارد صفحه ی تنظیمات شد. یا اینکه توی عکس بالا IP های قسمت اول و سوم را با هم برعکس کنید (از من برعکسه). باید این IP ها طوری ست بشه که با پیغام خطا مواجه نشید.
اگه مشکلتون حل شد لطفاً بگید:d منم دیگه راه حلی به ذهنم نمیرسه :d

آخ آخ آخ که دقیقا فکر می کردم یه همچین چیزی عمرا اینجا پیاده سازی بشه حالام که فکرم درست از آب درومد:dالانم معلوم نیست دلیلش همینی باشه که اینا میگن، تازه اگرم پیاده میشد احتمال زیاد چیزیش به ملت بی نوا نمی رسید اکثر پهنای باندش می افتاد دست خارجی ها که مبادا یه موقع ملت دستشون برسه بهش!توقف کامل پروژه تامین بخشی از پهنای باند اینترنت کشور از مسیر بندرعباس![]()
معاون شرکت ارتباطات زیرساخت از توقف پروژه تامین بخشی از پهنای باند اینترنت بین الملل کشور از مسیر بندرعباس که حدود یک سال پیش به یک شرکت اینترنتی سپرده شده بود به دلیل عدم همکاری طرف خارجی قرارداد، خبر داد.
شرکت ارتباطات زیرساخت اواخر سال 89 تامین بخشی از پهنای باند اینترنت کشور را طی قراردادی به کنسرسیوم پارس گیتی ارتباط (PGE ) واگذار کرد که قرار بود ایجاد این درگاه بینالمللی جدید توسط این بخش علاوه بر امکان افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت بینالملل، امنیت تامین اینترنت کشورمان را افزایش دهد.
براساس قرارداد منعقده میان شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت پارس گیتی ارتباط ، این شرکت مجری سرمایه گذاری در زمینه پهنای باند بینالملل در منطقه شد و در این راستا قرار بود شرکت پارس گیتی با همکاری شرکت اتصالات امارات متحده عربی به خریداری ظرفیت پهنای باند اقدام کرده و با قیمت روز آن را به شرکت ارتباطات زیرساخت بفروشد و در نهایت توزیع این پهنایباند در کشور توسط شرکت ارتباطات زیرساخت صورت گیرد.
احمد ****گ نیا معاون شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتگو با خبرنگار مهر از توقف این پروژه به دلیل عدم همراهی شرکت خارجی طرف قرارداد پارس گیتی ارتباط خبرداد و اظهار داشت: متاسفانه این پروژه به طور کامل متوقف شده است.
وی با بیان اینکه کنسرسیوم "پارس گیتی ارتباط" به عنوان مجری سرمایه گذاری در زمینه پهنای باند بین الملل با همکاری شرکت اماراتی باید نسبت به خرید ظرفیت پهنای باند اقدام می کرد، ادامه داد: متاسفانه این شرکت خارجی برخورد مناسبی با پارس گیتی ارتباط نداشت و به همین دلیل این پروژه در اجرا ناکام ماند.
****گ نیا تاکید کرد که شرکت ارتباطات زیرساخت برنامه های موردنظر برای تامین ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور را از طریق پروژه های دیگری پیگیری می کند.
به گزارش مهر، با امضای این قرارداد (Landing Party Agreement) برای ایجاد درگاه بینالمللی جدید در بندرعباس و اتصال به شاهراههای بینالمللی بین شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت پارس گیتی ارتباط طبق برنامه ریزیهای اولیه ظرفیت درنظر گرفته شده برای این پروژه بیش از 20 لینک STM64 بود که امکان افزایش آن نیز با ورود تکنولوژی های جدید وجود داشت.همچنین پیش بینی شده بود این پروژه که برای مدت 20 سال به بخش خصوصی سپرده شده بود بیش از 7 میلیون دلار برای دولت درآمدزایی داشته باشد.
با توجه به اهمیت ایجاد این درگاه بینالملل در رسیدن به اهداف ایران 1404 و در راستای تامین منافع استرتژیک ملی و حفظ استقلال کشور، تثبیت جایگاه ایران به عنوان هاب منطقهای برای ارتباطات زیرساختی مخابراتی و انتقال دیتا یکی از برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجرای این پروژه عنوان شده بود.
منبع

بله چون چند روز پیش نت بد شد گذاشتمش رو حالت bridge بد isp آیپی رو چنج کرد:d نه بازم پیداش نکردم ! ubnt discovery رو نصب کردم ( پیشنهاد isp ) اما دکمه scan رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفتهفکر می کنم متوجه شدم مشکل کجاست.
شما در حالت Bridge به اینترنت متصل میشید، درسته؟ حالا اگه هیچ IP خاصی توی کانکشن شبکه (توی ویندوز) ست نکرده باشید، روبروی Default Gateway چهار تا صفر می بینید. راه حلش اینه که توی کانکشن ویندوز IP ها را مثل همین که دوستمون حمید نشون داده ست کنید و بعد دوباره ipconfig /all و حالا ببینید IP جلوی Default Gateway چی نوشته شده. به احتمال زیاد الان دیگه میشه وارد صفحه ی تنظیمات شد. یا اینکه توی عکس بالا IP های قسمت اول و سوم را با هم برعکس کنید (از من برعکسه). باید این IP ها طوری ست بشه که با پیغام خطا مواجه نشید.
اگه مشکلتون حل شد لطفاً بگید:d منم دیگه راه حلی به ذهنم نمیرسه :d
بله چون چند روز پیش نت بد شد گذاشتمش رو حالت bridge بد isp آیپی رو چنج کرد:d نه بازم پیداش نکردم ! ubnt discovery رو نصب کردم ( پیشنهاد isp ) اما دکمه scan رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
![]()
![]()
اینترنت من هم به فنا رفت با 4.2.2.4 از 250 تا 350 هست توی بازی هم تاخیر دارم
برای گوگل کروم همچین چیزی نیست ؟ این 9gag پدر من رو در آورده :dدوستان این یه برنامه خیلی عالی برای این که مصرف حجمتون بیاد پایین
اگه مرورگرتون فایر فاکسه به این صفحه برید و افزونه رو نصب کنید : firefox
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/13729
آخرین مرحله ثبت نام در سایت و :
http://fastun.com/registration/
ثبت نام کنید تو قسمت یوزر یوزرتون عدد یا حرف باشه و شامل علائم نباشه
رمز حداقل 5 حرف
ایمیتون و تمام
بعد از این مرحله برید به ایمیلتون و لینک فعال سازی رو بزنید
و در آخر تو سایت لاگین شید یعنی وارد شید
توی Add ons فایرفاکس رو Fastun راست کلیک کنید و Option رو بزنید و User و Pas که باهاش ثبت نام کردید رو وارد کنید
و در آخر ست کردن پروک سی مخصوص این افزونه هست
که در تنظیمات مرورگرتون اضافه میکنید
HTTP proxy: fastun.com Port: 7000
حواستون باشه که تیک Use this server proxy for all protocols رو ور دارید یعنی فقط برای پروتکل HTTPS ست کنید
بعد از چند روز که استفاده کرید برید تو سایتش و وارد شید و در قسمت Statics ببینید که چقدر حجم براتون Save کرده !!
من تو یه هفته حدود 100 مگ سیو کرد !!
سرويس 1 مگابايت دارم(دهكده المپيكم) دان توي روز 350 تا 400 هست شب ها هم 100 تا 150 هست گاهي اوقات هم كمتر ميكنن ، در مورد محدود كردن براي من تا حالا اتفاق نيوفتادهدوست عزیز شما از شهراد راضی هستی؟
چه سرویسی گرفتی؟؟ کدوم مرکز؟؟ دان روز و شبت چجوریه؟؟ اگه زیاد دان شب داشته باشی محدود میکنن؟؟
پشتیبانی خوبی داره؟؟
ممنون....
برای گوگل کروم همچین چیزی نیست ؟ این 9gag پدر من رو در آورده :d
پارامتری به نام Noise floor هست که مقدار سیگنال نسبت به نویز را به درصد نشون میده. مقدار این پارامتر در حالت خوب باید بیشتر از ۹۰ درصد باشه.سیگنال جان یه سوالی...ممکنه امواج پارازیت ماهواره روی کیفیت اینترنت وایرلس تاثیر بذاره..؟
راستش قبل از عید سمت ما پارازیت ماهواره نبود...نت منم مشکلی بابت تایم اوت و نوسان تو پینگ نداشتم...بعد عیدی به طور ناجوری پارازیت بارون شده سمت ما و دریغ از یه شبکه ماهواره ای...از اون موقع هم نتم داغون شده پینگ از 120 تا 1000 نوسان داره در لحظه....بار ها هم از شرکت اومدن و نفهمیدن مشکل از چیه...تا نهایت مسئول کل پشتیبانی شرکت رسانه که باهاش صحبت کردم میدونست که منطقه ما پارازیت زیاده و علت رو اون گفت...راست میگه یا نه... راهی هست...یا باید قید وایرلس رو بزنم..؟
تست های زیر رو ببین..
این هموم رسانه هست که پینگ 110 میداد....:d