بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

جلوی Default Gateway ( چنتا بودن ) 0000 بود ! هنوز نتونستم پیدا کنم , پشتیبانی هم ج نمیده !
تاپیک مناسبی نیست واسه جواب دادن سوالام . از مدیران بابت کش اومدن موضوع عذر خواهی میکنم:d

حمید جان ( تبرک ! :d) من چون روتر دارم و تو کانفیگ رادیو Ip ست کردم دیگه optain ip ( که تو عکس نشون دادی ) off کردم و مشکل الان اینجاست که ip یم چون تغییر کرده دیگه نمیدونم چجوری بیارمش :d
مشکل من باز نشدن و نداشتن آیپی ubnt هست وگرنه چند ساله که با یوزرو پَس و تنظیماتش کاملا آشنام ;)
فکر می کنم متوجه شدم مشکل کجاست.
شما در حالت Bridge به اینترنت متصل میشید، درسته؟ حالا اگه هیچ IP خاصی توی کانکشن شبکه (توی ویندوز) ست نکرده باشید، روبروی Default Gateway چهار تا صفر می بینید. راه حلش اینه که توی کانکشن ویندوز IP ها را مثل همین که دوستمون حمید نشون داده ست کنید و بعد دوباره ipconfig /all و حالا ببینید IP جلوی Default Gateway چی نوشته شده. به احتمال زیاد الان دیگه میشه وارد صفحه ی تنظیمات شد. یا اینکه توی عکس بالا IP های قسمت اول و سوم را با هم برعکس کنید (از من برعکسه). باید این IP ها طوری ست بشه که با پیغام خطا مواجه نشید.

اگه مشکلتون حل شد لطفاً بگید:d منم دیگه راه حلی به ذهنم نمیرسه :d

شما در حالت Bridge به اینترنت متصل میشید، درسته؟ حالا اگه هیچ IP خاصی توی کانکشن شبکه (توی ویندوز) ست نکرده باشید، روبروی Default Gateway چهار تا صفر می بینید. راه حلش اینه که توی کانکشن ویندوز IP ها را مثل همین که دوستمون حمید نشون داده ست کنید و بعد دوباره ipconfig /all و حالا ببینید IP جلوی Default Gateway چی نوشته شده. به احتمال زیاد الان دیگه میشه وارد صفحه ی تنظیمات شد. یا اینکه توی عکس بالا IP های قسمت اول و سوم را با هم برعکس کنید (از من برعکسه). باید این IP ها طوری ست بشه که با پیغام خطا مواجه نشید.

سیگنال جان یه سوالی...ممکنه امواج پارازیت ماهواره روی کیفیت اینترنت وایرلس تاثیر بذاره..؟
راستش قبل از عید سمت ما پارازیت ماهواره نبود...نت منم مشکلی بابت تایم اوت و نوسان تو پینگ نداشتم...بعد عیدی به طور ناجوری پارازیت بارون شده سمت ما و دریغ از یه شبکه ماهواره ای...از اون موقع هم نتم داغون شده پینگ از 120 تا 1000 نوسان داره در لحظه....بار ها هم از شرکت اومدن و نفهمیدن مشکل از چیه...تا نهایت مسئول کل پشتیبانی شرکت رسانه که باهاش صحبت کردم میدونست که منطقه ما پارازیت زیاده و علت رو اون گفت...راست میگه یا نه... راهی هست...یا باید قید وایرلس رو بزنم..؟
تست های زیر رو ببین..:((
این هموم رسانه هست که پینگ 110 میداد....:d

توقف کامل پروژه تامین بخشی از پهنای باند اینترنت کشور از مسیر بندرعباس
1.png

معاون شرکت ارتباطات زیرساخت از توقف پروژه تامین بخشی از پهنای باند اینترنت بین الملل کشور از مسیر بندرعباس که حدود یک سال پیش به یک شرکت اینترنتی سپرده شده بود به دلیل عدم همکاری طرف خارجی قرارداد، خبر داد.
شرکت ارتباطات زیرساخت اواخر سال 89 تامین بخشی از پهنای باند اینترنت کشور را طی قراردادی به کنسرسیوم پارس گیتی ارتباط (PGE ) واگذار کرد که قرار بود ایجاد این درگاه بین‌المللی جدید توسط این بخش علاوه بر امکان افزایش ظرفیت پهنای‌ باند اینترنت بین‌الملل، امنیت تامین اینترنت کشورمان را افزایش دهد.

براساس قرارداد منعقده میان شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت پارس گیتی ارتباط ، این شرکت مجری سرمایه گذاری در زمینه پهنای باند بین‌الملل در منطقه شد و در این راستا قرار بود شرکت پارس گیتی با همکاری شرکت اتصالات امارات متحده عربی به خریداری ظرفیت پهنای باند اقدام کرده و با قیمت روز آن را به شرکت ارتباطات زیرساخت بفروشد و در نهایت توزیع این پهنای‌باند در کشور توسط شرکت ارتباطات زیرساخت صورت گیرد.
احمد ****گ نیا معاون شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتگو با خبرنگار مهر از توقف این پروژه به دلیل عدم همراهی شرکت خارجی طرف قرارداد پارس گیتی ارتباط خبرداد و اظهار داشت: متاسفانه این پروژه به طور کامل متوقف شده است.
وی با بیان اینکه کنسرسیوم "پارس گیتی ارتباط" به عنوان مجری سرمایه گذاری در زمینه پهنای باند بین الملل با همکاری شرکت اماراتی باید نسبت به خرید ظرفیت پهنای باند اقدام می کرد، ادامه داد: متاسفانه این شرکت خارجی برخورد مناسبی با پارس گیتی ارتباط نداشت و به همین دلیل این پروژه در اجرا ناکام ماند.
****گ نیا تاکید کرد که شرکت ارتباطات زیرساخت برنامه های موردنظر برای تامین ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور را از طریق پروژه های دیگری پیگیری می کند.
به گزارش مهر، با امضای این قرارداد (Landing Party Agreement) برای ایجاد درگاه بین‌المللی جدید در بندرعباس و اتصال به شاهراه‌های بین‌المللی بین شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت پارس گیتی ارتباط طبق برنامه ریزی‌های اولیه ظرفیت درنظر گرفته شده برای این پروژه بیش از 20 لینک STM64 بود که امکان افزایش آن نیز با ورود تکنولوژی های جدید وجود داشت.همچنین پیش بینی شده بود این پروژه که برای مدت 20 سال به بخش خصوصی سپرده شده بود بیش از 7 میلیون دلار برای دولت درآمدزایی داشته باشد.
با توجه به اهمیت ایجاد این درگاه بین‌الملل در رسیدن به اهداف ایران 1404 و در راستای تامین منافع استرتژیک ملی و حفظ استقلال کشور، تثبیت جایگاه ایران به عنوان هاب منطقه‌ای برای ارتباطات زیرساختی مخابراتی و انتقال دیتا یکی از برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجرای این پروژه عنوان شده بود.

منبع
آخ آخ آخ که دقیقا فکر می کردم یه همچین چیزی عمرا اینجا پیاده سازی بشه حالام که فکرم درست از آب درومد:dالانم معلوم نیست دلیلش همینی باشه که اینا میگن، تازه اگرم پیاده میشد احتمال زیاد چیزیش به ملت بی نوا نمی رسید اکثر پهنای باندش می افتاد دست خارجی ها که مبادا یه موقع ملت دستشون برسه بهش! /:)

آخرین ویرایش:

بله چون چند روز پیش نت بد شد گذاشتمش رو حالت bridge بد isp آیپی رو چنج کرد:d نه بازم پیداش نکردم ! ubnt discovery رو نصب کردم ( پیشنهاد isp ) اما دکمه scan رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته

بله چون چند روز پیش نت بد شد گذاشتمش رو حالت bridge بد isp آیپی رو چنج کرد:d نه بازم پیداش نکردم ! ubnt discovery رو نصب کردم ( پیشنهاد isp ) اما دکمه scan رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته

خیلی کار رو پیچیده کردی برای خودت، یه IP پیدا کردن دیگه اینقدرا هم سخت نیست، از این برنامه استفاده کن، هر چی توی محدوده ی IP خودت باشه نشون میده.

1925290519.png
1925303439.png

اینترنت من هم به فنا رفت با 4.2.2.4 از 250 تا 350 هست توی بازی هم تاخیر دارم

دوست عزیز شما از شهراد راضی هستی؟
چه سرویسی گرفتی؟؟ کدوم مرکز؟؟ دان روز و شبت چجوریه؟؟ اگه زیاد دان شب داشته باشی محدود میکنن؟؟
پشتیبانی خوبی داره؟؟
ممنون....

دوستان این یه برنامه خیلی عالی برای این که مصرف حجمتون بیاد پایین

اگه مرورگرتون فایر فاکسه به این صفحه برید و افزونه رو نصب کنید : firefox

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/13729

آخرین مرحله ثبت نام در سایت و :
http://fastun.com/registration/

ثبت نام کنید تو قسمت یوزر یوزرتون عدد یا حرف باشه و شامل علائم نباشه
رمز حداقل 5 حرف
ایمیتون و تمام

بعد از این مرحله برید به ایمیلتون و لینک فعال سازی رو بزنید

و در آخر تو سایت لاگین شید یعنی وارد شید

توی Add ons فایرفاکس رو Fastun راست کلیک کنید و Option رو بزنید و User و Pas که باهاش ثبت نام کردید رو وارد کنید

و در آخر ست کردن پروک سی مخصوص این افزونه هست

که در تنظیمات مرورگرتون اضافه میکنید

HTTP proxy: fastun.com Port: 7000
حواستون باشه که تیک Use this server proxy for all protocols رو ور دارید یعنی فقط برای پروتکل HTTPS ست کنید
بعد از چند روز که استفاده کرید برید تو سایتش و وارد شید و در قسمت Statics ببینید که چقدر حجم براتون Save کرده !!
من تو یه هفته حدود 100 مگ سیو کرد !!

دوستان این یه برنامه خیلی عالی برای این که مصرف حجمتون بیاد پایین

اگه مرورگرتون فایر فاکسه به این صفحه برید و افزونه رو نصب کنید : firefox

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/13729

آخرین مرحله ثبت نام در سایت و :
http://fastun.com/registration/

ثبت نام کنید تو قسمت یوزر یوزرتون عدد یا حرف باشه و شامل علائم نباشه
رمز حداقل 5 حرف
ایمیتون و تمام

بعد از این مرحله برید به ایمیلتون و لینک فعال سازی رو بزنید

و در آخر تو سایت لاگین شید یعنی وارد شید

توی Add ons فایرفاکس رو Fastun راست کلیک کنید و Option رو بزنید و User و Pas که باهاش ثبت نام کردید رو وارد کنید

و در آخر ست کردن پروک سی مخصوص این افزونه هست

که در تنظیمات مرورگرتون اضافه میکنید

HTTP proxy: fastun.com Port: 7000
حواستون باشه که تیک Use this server proxy for all protocols رو ور دارید یعنی فقط برای پروتکل HTTPS ست کنید
بعد از چند روز که استفاده کرید برید تو سایتش و وارد شید و در قسمت Statics ببینید که چقدر حجم براتون Save کرده !!
من تو یه هفته حدود 100 مگ سیو کرد !!
برای گوگل کروم همچین چیزی نیست ؟ این 9gag پدر من رو در آورده :d

دوستان می خواستم ببینم پینگ تو سرویس های اداری از سرویس های خانگی پایین تره((بهتره)) چون شاتل 512 دارم می خوام 1 بزارم به نظرتون میصرفه, کسی شاتل 1 داره؟

دوست عزیز شما از شهراد راضی هستی؟
چه سرویسی گرفتی؟؟ کدوم مرکز؟؟ دان روز و شبت چجوریه؟؟ اگه زیاد دان شب داشته باشی محدود میکنن؟؟
پشتیبانی خوبی داره؟؟
ممنون....
سرويس 1 مگابايت دارم(دهكده المپيكم) دان توي روز 350 تا 400 هست شب ها هم 100 تا 150 هست گاهي اوقات هم كمتر ميكنن ، در مورد محدود كردن براي من تا حالا اتفاق نيوفتاده
پشتيباني خوبه اما اگه پينگت بد باشه تا صبح هم با هاش حرف بزني هيچ غلطي نميكنه:دي
قبلا پارس انلاين داشتم اما اين شهراد نسبت به پارس خيلي خوبه فقط چند روزيه پينگ رفته بالا

سیگنال جان یه سوالی...ممکنه امواج پارازیت ماهواره روی کیفیت اینترنت وایرلس تاثیر بذاره..؟
راستش قبل از عید سمت ما پارازیت ماهواره نبود...نت منم مشکلی بابت تایم اوت و نوسان تو پینگ نداشتم...بعد عیدی به طور ناجوری پارازیت بارون شده سمت ما و دریغ از یه شبکه ماهواره ای...از اون موقع هم نتم داغون شده پینگ از 120 تا 1000 نوسان داره در لحظه....بار ها هم از شرکت اومدن و نفهمیدن مشکل از چیه...تا نهایت مسئول کل پشتیبانی شرکت رسانه که باهاش صحبت کردم میدونست که منطقه ما پارازیت زیاده و علت رو اون گفت...راست میگه یا نه... راهی هست...یا باید قید وایرلس رو بزنم..؟
تست های زیر رو ببین..:((
این هموم رسانه هست که پینگ 110 میداد....:d
پارامتری به نام Noise floor هست که مقدار سیگنال نسبت به نویز را به درصد نشون میده. مقدار این پارامتر در حالت خوب باید بیشتر از ۹۰ درصد باشه.

این پارامتر کیفیت سیگنال ارتباطی را مشخص می کنه. فرضاً اگه پارازیتی هم وجود داشته اشه باید مقدار این پارامتر خیلی پایین باشه.

وای-فای روی دو باند فرکانسی ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز هست و با باند فرکانسی امواج ماهواره ای متفاوت هست. پارازیت ها باید روی فرکانس های باند فرکانسی مخصوص امواج ماهواره ای اثر کنه و در ارتباطات بی سیم دیگه اختلالی ایجاد نکنه.

نتیجه اینکه اگه پارازیتی هم وجود داشته باشه خودش را توی کیفیت سیگنال نشون میده و این موضوع در صفحه ی تنظیمات رادیو مشخص هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or