بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم 512 Gold راصد دارم و با اینکه از دکل تقریبا فاصله زیاد دارم ولی سرعت دانلودم بین 170 تا 190 متغیره , پینگمم 150 یا 160 هست .

دوستان که اهوازن هنوز شما هم مشکل لود نشدن page رو دارین ؟! خیلی عجیبه که پینگ و سرعت DL عادیه ولی از 5 تا پیج یکیش باز میشه:|

احسنت آقا حامد ولی حتما فاصله شما با دکل وایرلس کم هست یا این که از آنتن قوی استفاده میکنید؟
بعد این سرعت روزانه است یا روز و شب ثابته سرعت دانلود؟

فاصله حدود یه کیلومتره ، آنتن هم نانو 5 مثل همه .
ثابت است ولی چون 70% Off میشه شب ازش استفاده میکنم بیشتر ...

منم 512 Gold راصد دارم و با اینکه از دکل تقریبا فاصله زیاد دارم ولی سرعت دانلودم بین 170 تا 190 متغیره , پینگمم 150 یا 160 هست .

دوستان که اهوازن هنوز شما هم مشکل لود نشدن page رو دارین ؟! خیلی عجیبه که پینگ و سرعت DL عادیه ولی از 5 تا پیج یکیش باز میشه:|

نه مشکلی ندارم من ... ایکی ثانیه پیج ها لود میشن واسم.

دوستان من ۲MB صبانت دارم پینگش بالاست و سرعت دانلود ۱۰۰ و آپلود ۲۰
خیلی‌ ناراضیم از سرویس دهی‌ می‌خوام یه ینت دیگه بگیرم با قابلیت هاستینگ بالا COD
پینگ پایین و ساعت آپلود و دانلود بالا قیمت هم مهم نیست

آخرین ویرایش:
سلام

این پینگم با 4.2.2.4

xy9w5q9ihnbhip1ooqve.png

پینگم که خوبه , تایم اوت هم نداره , پس چرا پیج هارو کند لود میکنه . به XFire و Steam و Garena هم وصل نمیشه ؟؟؟

سرعت دانلود هم 65 ه.

[FONT=&quot]سلام [/FONT]​
[FONT=&quot]این سایت [/FONT] جستجوگر ارتباط اینترنت :: صفحه اصلی[FONT=&quot]برای شهر های اصفهان ، شیراز، اهواز، تهران ، یزد ، مشهد ، تقریبا تمام شرکت هایی که [/FONT]ADSL [FONT=&quot]و [/FONT]wimax [FONT=&quot] دارند و با مناطق تحت پوشش میده. فقط وارد سایت شدید بالای سایت پیش شماره شهرستان و 3 رقم ائل کد تلفنتون رو وارد کنید تا ببینید. [/FONT]​

2 صفحه از ترد رو خوندم دیدم تفاوتها زیاده اونم خیلی منم نت 512 مخابرات دارم شب و روزم فرقی نداره سرعتم 400 تا 500 هست شبا هم از ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه شبا اگه حسشو داشته باشم تا 6 یا 7 گیگ dl میکنم مشکی نداره سرعتم پایین نمیاره.
اما میبینم بعضی از بچه که نت 2 mb مخابرات دارن میگن سرعت از 200 بالاتر نمیره این بستگی به مرکز مخابراتی داره اینجا که من هستم که داره خوب سرویس میده 512 رو 16 gig در ماه میده با سرعت خوب هزینشم خوبه 23تومن همینکه سرعت داره با پینگشم خوبه من بازی میکنم واسم بسته.

اقا اگه همچین اینترنتی تو ایران میشد پیدا کرد این بخش بحث و تباذل 700 صفحه جلو نمیرفت:d

حالا بهترینش برا بازی کردن چی‌ هست؟
صبانت خودم که پینگش روی ۱۰۰۰ میچرخه
از پتیاک می‌خواستم بگیرم ساختمون کوتاه بود
آسیا تک هم پینگش فضاس

دیگه نمیدونم چی‌ بگم

سلام

این پینگم با 4.2.2.4

xy9w5q9ihnbhip1ooqve.png

پینگم که خوبه , تایم اوت هم نداره , پس چرا پیج هارو کند لود میکنه . به XFire و Steam و Garena هم وصل نمیشه ؟؟؟

سرعت دانلود هم 65 ه.
4.2.2.4 پینگ اصلی شرکتی ازش می گیرید اگه به طور مثال اون شرکت اونور دنیا باشه(!) می تونید بگید پینگ خوبه و قطعی نداره نه وقتی بهتون نزدیک یا شهر خودتون!

---------- نوشته در 07:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:23 PM ارسال شده بود ----------

2 صفحه از ترد رو خوندم دیدم تفاوتها زیاده اونم خیلی منم نت 512 مخابرات دارم شب و روزم فرقی نداره سرعتم 400 تا 500 هست شبا هم از ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه شبا اگه حسشو داشته باشم تا 6 یا 7 گیگ dl میکنم مشکی نداره سرعتم پایین نمیاره.
اما میبینم بعضی از بچه که نت 2 mb مخابرات دارن میگن سرعت از 200 بالاتر نمیره این بستگی به مرکز مخابراتی داره اینجا که من هستم که داره خوب سرویس میده 512 رو 16 gig در ماه میده با سرعت خوب هزینشم خوبه 23تومن همینکه سرعت داره با پینگشم خوبه من بازی میکنم واسم بسته.
پهنای باند کلا بحث جدای خاص خودش داره و ارتباط مستقیمی با سرعت دانلود نداره !

دوستان من ۲MB صبانت دارم پینگش بالاست و سرعت دانلود ۱۰۰ و آپلود ۲۰
خیلی‌ ناراضیم از سرویس دهی‌ می‌خوام یه ینت دیگه بگیرم با قابلیت هاستینگ بالا COD
پینگ پایین و ساعت آپلود و دانلود بالا قیمت هم مهم نیست

من قبل از اینکه بیام پارس انلاین 128 از صبانت داشتم. 220 کیلوبایت دانلود بهم میداد و 70 اپلود. پینگم هم 240 بود.

مطمءني شما!?
512 که 500 تا دانلود نميده دوسته عزيز!?
حد اکثر 60 يا 70 تا بده
بعدم مخابرات محدوديت نداره کلا نا محدود ميفروشه
بالاي 128 ام با کلي دنگ و فنگ ميدن
يه توضيحي بده داداش اگر همچين چيزي وجود داره ما ام بگيريم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

مطمءني شما!?
حد اکثر 60 يا 70 تا بده

این دوستمون احتمالا تو مازندرانه! نه تهران! اینم تعرفه هاش!
البته سرعت دانلود تو شهرهای مختلف متفاوته! از 2مگ به بالا !!

مطمءني شما!?
حد اکثر 60 يا 70 تا بده

داداش باور کن اینجا اینجوریه اصلا با جاهای دیگه فرق داره میخوای من تست میگیرم عکسشم میزیرم واسه اون دوستی که گفت تا 60 70 میره میگم اینجا نامحدود نیست باور نمیکینه.

---------- نوشته در 09:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 AM ارسال شده بود ----------

این دوستمون احتمالا تو مازندرانه! نه تهران! اینم تعرفه هاش!
البته سرعت دانلود تو شهرهای مختلف متفاوته! از 2مگ به بالا !!
اره من مازندرنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or