بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
من پینگم با 4.2.2.4 حدوده 160ه.تایم اوت هم ندارم اما پیج به سختی باز میکنه .خیلی هم سخت به کلاینت ها جوین میشه.(یاهو, استیم, ایکس فایر, گارنا....)

این dns ها رو وارد کن ببین بهتر میشه

Preferend DNS server : 188.34.0.4
alternate DNS server : 8.8.8.8

---------- نوشته در 08:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 PM ارسال شده بود ----------

کسی میتونه یه دلیل به من بده که چرا تو این ایام ... به نت گند میزنن ؟ دقیقا پارسال همین موقع هم این اتفاق افتاده بود:

http://forum.bazicenter.com/thread32235/page180/#post1371878

only GOd know

پس نت همه اهوازیا پوکیده ....

کاش همون شاتل مونده بودم پینگش افتضاح بود ولی خداییش سرعت دانلودش ثابت بود روزا 2مگ شبها 512 kb بیچاره زنه 3 بار ازم پرسید می تونم بپرسم چرا می خواین خطتون رو تخلیه کنید؟ روز اول گفتم: خط رو به کسی دیگه ای واگذار کردم روز دوم گفتم:خانم من می خوام کلاً از اهواز برم روز سوم قاط زدم گفتم: اصلاً دوست دارم می خوام تخلیه کنم پیگیرمی شید یا خودم پیگیر بشم؟

من الان دقیقآ به ساز ــه کی باید برقصم ؟! :d یکیتون میگه پارس آنلاین بده یکی میگه عالیه ! یکی میگه شاتل افتضاحه، یکی میگه حرف نداره ! :d تو رو خدا یه جواب قانع کننده بدین. اگه شاتل خوبه که شاتل بگیریم. اگه پارس انلاین خوبه که بریم سراغش. و اگه جاهای دیگه ای رو میشناسین که خوبه و مرکز مخابراتی دیالمه رو پشتیبانی میکنه لطف کنید معرفی کنید.

بحث سره 14 روز علافی هست و نمیشه دقیقه به دقیقه ISP عوض کرد چون واقعآ عذاب آوره ! از بدبختی ُ دردسر هاش ُ کپی شناسنامه و قبض تلفن ُ این چیزا بگیرین برین بالا تا چیزای مهمتر ! با این قانونای مسخره ای هم که جدیدآ گذاشتن باید هفت خان ِ رستمُ رد کنی تا بتونی چس مثقال اینترنت داشته باشی ! :d
فكر كنم بستگي به منطقه هم باشه مثلا براي من (دهكده المپيك هستم) از شهراد ميگيرم پينگش عاليه و با psn همه بازي ها رو مشكلي ندارم و راحت انلاين بازي ميكنم
سرعت دانلود هم از ٣٠٠ تا ٤٥٠ kb/s متغيره ( سرويس ١ مگابايت ميگيرم)

فكر كنم بستگي به منطقه هم باشه مثلا براي من (دهكده المپيك هستم) از شهراد ميگيرم پينگش عاليه و با psn همه بازي ها رو مشكلي ندارم و راحت انلاين بازي ميكنم
سرعت دانلود هم از ٣٠٠ تا ٤٥٠ kb/s متغيره ( سرويس ١ مگابايت ميگيرم)

سلام
من هم دهکده المپیک هستم.
پینگت دقیقا چنده با سرور های اروپا یا 4.2.2.4؟

دوستان اونایی که اسیاتک مخصوصا دارن
باسه شما هم که مثلا شبا رایگانه تو یه ساعت خاصی مثل 12:55 یا اینطورا اینترنتتون قطع میشه؟ برای یه مدت 5 دقیقه ای

خوش به حال شما!منطقه ما الان دو ساله که فیبر نوری شده و هیچ شرکت خصوصی نمیتونه به خونه ما سرویس بده!مجبور شدم مخابرات رو بگیرم;الان 512 نامحدود سرعت دان 50-60 ماهی 20 تومن،خوبه؟پینگشم هنوز امتحان نکردم

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

دوستان اونایی که اسیاتک مخصوصا دارن
باسه شما هم که مثلا شبا رایگانه تو یه ساعت خاصی مثل 12:55 یا اینطورا اینترنتتون قطع میشه؟ برای یه مدت 5 دقیقه ای

من مشترک لایزر بودم که حالا زورکی دارم ازآسیاتک یا یکی از فروشنده هاش سرویس می گیرم، بله، برای من هم حدود 7 یا 8 دقیقه مونده به ساعت 1 شب سرویس قطع میشه و با خواهش و التماس بعد از یه 10 دقیقه ای وصل میشه!! واقعا افتضاحه، هم سرعتش و هم پینگش، اونقدر که این چند روز قید بازی آنلاین رو زدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or