بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان اونایی که اسیاتک مخصوصا دارن
باسه شما هم که مثلا شبا رایگانه تو یه ساعت خاصی مثل 12:55 یا اینطورا اینترنتتون قطع میشه؟ برای یه مدت 5 دقیقه ای

اره برای من هم همینطوره.
مثلا امروز بعد از ساعت 9 صبح،5 دقیقه قطع شد و وصل نمی شد.

Orbit Downloader
یکی بگه این سایت رو چرا مسدود کردن..)x...این که به کسی ضرر نمیرسونه....
اینا روزی 1000 تا سایت رو مسدود نکنند آخر ماه حقوق نمیگیرند....؟؟!!
الته خیلی وقته که این سایت رو مسدود کردن. و واقعا موندم چه دلیلی داشته که یک چنین کاری کردن.
به خدا این نت ما رو قطع کنن دیگه اینقدر حرص نخوریم.

الته خیلی وقته که این سایت رو مسدود کردن. و واقعا موندم چه دلیلی داشته که یک چنین کاری کردن.
به خدا این نت ما رو قطع کنن دیگه اینقدر حرص نخوریم.
اخرین آپدیت رو بدون مشکل گرفته بودم..الان آپدیت جدید اومد زدم چشام گرد شد....معمولا دو سه هفته یه آپدیت براش میاد...

من مشترک لایزر بودم که حالا زورکی دارم ازآسیاتک یا یکی از فروشنده هاش سرویس می گیرم، بله، برای من هم حدود 7 یا 8 دقیقه مونده به ساعت 1 شب سرویس قطع میشه و با خواهش و التماس بعد از یه 10 دقیقه ای وصل میشه!! واقعا افتضاحه، هم سرعتش و هم پینگش، اونقدر که این چند روز قید بازی آنلاین رو زدم.
والا تو garena که خوبه راحت میشه بازی کرد من باسه انلاین مشکلی ندارم پینگمم اونجا بین 150 تا 50 در تغییره ولی راضیم من
فقط شبا وسط بازی یهو قطع میشه همو 5 دقیقه به 1 بامداد اعصابمونو ریخته به هم ما نخوایم شبا مجانی باشه ولی قطع نشه کیرو باید ببینیم ؟!!!!!

ظاهرا به خاطر قضیه ه*ک سایت وزارن ن*ف**ت توسط آی پی یوزر شوتل:d ...!!!! کلهم شاتلیون از نعمت پرو*ک*سیفایر محروم شدند...!!! تسلیت...!!!

همین الان با Pr*xifier با شاتل دارم این پست رو می دم :)

شاتل برای این دشمن زیاد پیدا کرد چون شب ها زمان رایگان سرعتش پایینه و چون سیستم Routing اش کلا فرق داره پینگش بالاتر از بقیه ISP هاست در صورتی که من بنا به کارم باید با ISP های زیادی کار کنم و تا به حال پایدار تر از شاتل و مضخرف تر از صبانت و پارس آنلاین پیدا نکردم :)

دوستانی که شاتل دارن
واسه شما هم پ*ر*و*ک*س/ی کار نمیده ؟
واسه من یهو میبینی کار میده بعضی وقتا کار نمیده
بتل لاگ هم بعضی وقت ها باز میشه بعضی وقتا تا نیم ساعت باز نمیشه هرچی refresh میکنم و نت رو قطع و وصل میکنم فایده نداره
اعصاب ما رو خورد کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or