بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یکیتون میگه پارس آنلاین بده یکی میگه عالیه ! یکی میگه شاتل افتضاحه، یکی میگه حرف نداره ! :d تو رو خدا یه جواب قانع کننده بدین. اگه شاتل خوبه که شاتل بگیریم
پارس انلاین رو نمی دونم ولی اصلا دور و بر شاتل نرو که افتضاحه.

من الان دقیقآ به ساز ــه کی باید برقصم ؟! :d یکیتون میگه پارس آنلاین بده یکی میگه عالیه ! یکی میگه شاتل افتضاحه، یکی میگه حرف نداره ! :d تو رو خدا یه جواب قانع کننده بدین. اگه شاتل خوبه که شاتل بگیریم. اگه پارس انلاین خوبه که بریم سراغش. و اگه جاهای دیگه ای رو میشناسین که خوبه و مرکز مخابراتی دیالمه رو پشتیبانی میکنه لطف کنید معرفی کنید.

بحث سره 14 روز علافی هست و نمیشه دقیقه به دقیقه ISP عوض کرد چون واقعآ عذاب آوره ! از بدبختی ُ دردسر هاش ُ کپی شناسنامه و قبض تلفن ُ این چیزا بگیرین برین بالا تا چیزای مهمتر ! با این قانونای مسخره ای هم که جدیدآ گذاشتن باید هفت خان ِ رستمُ رد کنی تا بتونی چس مثقال اینترنت داشته باشی ! :d

بابا 1000 بار گفتم که اینا شانسیه. باید از یکی بگیری ببینی چه جوریه. شانست خوب باشه

سلام بچه ها
از پنجشنبه تا صبح یکشنبه پینگم با آی پی ، آی اس پی شده بود 900 ، بهشون زنگ زدم گفتن شاید مشکل از تنظیماتِ اونور باشه گفتن مودمو خاموش روشن کن باز درست نشد گفتن شاید مشکل از مودم باشه صبح یکشنبه اومدم مودم رو ببرم پینگ دوباره آفتابی شد بر ما اما باز مودمو بردم گفتن دیگه لازم نیست احتمالا شاید نویزی باری افتاده رویه خطتون ، اما دوباره شبش همون آش اومد دمِ خونه تا امروز صبح پینگم 900 بود که کارشناسشون اومد باز پینگ آفتابی شد تا الآن عصر باز با آی پیِ آی اس پی باز 900 هستش گفتم شاید ایراد از سیم کشی باشه رفتم از اونجایی که اسپلیتر اومده یه سر کردم دیدم باز نشد :(( ، وقتی با خودِ آی اس پی این پینگمه دیگه چه برسه با سرورایه ایران و روسیه :(( به نظر شما چیکار کنم ؟

این پارس آنلاین 2 روزه که دیگه پوکیده مدام قطع و وصل میشه + سرعت دانلود به شدت اومده پایین میخوام بدونم این مشکل سراسری هست یا فقط برای من اینجوریه؟

این پارس آنلاین 2 روزه که دیگه پوکیده مدام قطع و وصل میشه + سرعت دانلود به شدت اومده پایین میخوام بدونم این مشکل سراسری هست یا فقط برای من اینجوریه؟
مال من که مثل همیشه هست ...
مثل اینکه تنها کسی که با پارس آنلاین مشکل نداره منم ....
از روزی که گرفتم تا حالا کاملا ثابت بوده

خوشبختانه از ساعت 11 شب به بعد همه چیز دوباره برای من به حالت اولیه برگشت احتمالا در حال تعمیرات سرورهاشون بودن.
دیگه کم کم داشتم میرفتم تو فکر تغییر ISP

چند روزه سرعت لود شدن پیج خیلی اومده پایین بعضی اوقات هم که اصلا پیغام میده ! در صورتی که پینگم خوبه و time out ندارم ! کسی دلیلشو میدونه ؟

نمیدونم نت اهواز پوکیده یا آسیا ترکیده یا کلاً همه جا پوکیده 1 شب به بعد اصلاً پیج هم باز نمیکنه time out , connection reset هم که میگن عادیه اینم از امروز:
1914415000.png

مثلاً اینترنت 4مگ دارم :
08920705774499907053.png

سلام
من پینگم با 4.2.2.4 حدوده 160ه.تایم اوت هم ندارم اما پیج به سختی باز میکنه .خیلی هم سخت به کلاینت ها جوین میشه.(یاهو, استیم, ایکس فایر, گارنا....)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or