sh@y@n
کاربر سایت
تا اونجایی که من فهمیدم توی منطقه ما بهترین پینگ و بهترین سرعت شبانه رو مخابرات داره و بس!وایرلس است ! راصد ADSL نداره !
فقط قراره نمایندگی داتک رو بگیره برای ADSL .
میخام برم 1مگ مخابرات بگیرم!
تا اونجایی که من فهمیدم توی منطقه ما بهترین پینگ و بهترین سرعت شبانه رو مخابرات داره و بس!وایرلس است ! راصد ADSL نداره !
فقط قراره نمایندگی داتک رو بگیره برای ADSL .
من الان دقیقآ به ساز ــه کی باید برقصم ؟! :d یکیتون میگه پارس آنلاین بده یکی میگه عالیه ! یکی میگه شاتل افتضاحه، یکی میگه حرف نداره ! :d تو رو خدا یه جواب قانع کننده بدین. اگه شاتل خوبه که شاتل بگیریم. اگه پارس انلاین خوبه که بریم سراغش. و اگه جاهای دیگه ای رو میشناسین که خوبه و مرکز مخابراتی دیالمه رو پشتیبانی میکنه لطف کنید معرفی کنید.
بحث سره 14 روز علافی هست و نمیشه دقیقه به دقیقه ISP عوض کرد چون واقعآ عذاب آوره ! از بدبختی ُ دردسر هاش ُ کپی شناسنامه و قبض تلفن ُ این چیزا بگیرین برین بالا تا چیزای مهمتر ! با این قانونای مسخره ای هم که جدیدآ گذاشتن باید هفت خان ِ رستمُ رد کنی تا بتونی چس مثقال اینترنت داشته باشی ! :d
، وقتی با خودِ آی اس پی این پینگمه دیگه چه برسه با سرورایه ایران و روسیه
به نظر شما چیکار کنم ؟این پارس آنلاین 2 روزه که دیگه پوکیده مدام قطع و وصل میشه + سرعت دانلود به شدت اومده پایین میخوام بدونم این مشکل سراسری هست یا فقط برای من اینجوریه؟
مال من که مثل همیشه هست ...این پارس آنلاین 2 روزه که دیگه پوکیده مدام قطع و وصل میشه + سرعت دانلود به شدت اومده پایین میخوام بدونم این مشکل سراسری هست یا فقط برای من اینجوریه؟
داداش مرورگرت چیه؟ و از چه ISP ای سرویس میگیری؟چند روزه سرعت لود شدن پیج خیلی اومده پایین بعضی اوقات هم که اصلا پیغام میده ! در صورتی که پینگم خوبه و time out ندارم ! کسی دلیلشو میدونه ؟
چند روزه سرعت لود شدن پیج خیلی اومده پایین بعضی اوقات هم که اصلا پیغام میده ! در صورتی که پینگم خوبه و time out ندارم ! کسی دلیلشو میدونه ؟