در ضمن این تفاوت هایی که در سرعت دانلود بین دوستانی که سرویس های مشابه از پارس آنلاین گرفتم ناشی از مرکز مخابراتی هست که ازش سرویس میگیرن.برای مثال میگم بعضی مراکز مخابراتی تجهیزاتشون قدیمیه و نویز خط بالاست که همین عامل باعث افت سرعت میشه.
من اهواز هستم. مرکز مخابراتی که ازش سرویس میگیرم مرکز مخابرات دیجیتال گلستان هست.میشه بگی مرکز مخابراتیتون کجاست دوست عزیز ؟! من اشرفی اصفهانی هستم ولی متاسفانه آسیاتک با این مرکز مخابراتی خیلی مشکل داره.
دوستان عزیزم چرا اینقدر اختلاف هست بین دو کاربرا ، منکه گیج شدم .
حمید من قبلا یه پک برنامه داشتم ماله شرکت باران بود :d خیلی چیز خوفی بود . انگار اینم ماله همون شرکته پینگش اینقدر خوبه
![]()
---------- نوشته در 10:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 PM ارسال شده بود ----------
حمید من قبلا یه پک برنامه داشتم ماله شرکت باران بود :d خیلی چیز خوفی بود . انگار اینم ماله همون شرکته پینگش اینقدر خوبه
میشه بگی مرکز مخابراتیتون کجاست دوست عزیز ؟! من اشرفی اصفهانی هستم ولی متاسفانه آسیاتک با این مرکز مخابراتی خیلی مشکل داره.
ایول بابا. میگم این برنامه اسمش چیه ؟ به ما هم میگی ؟
به نظرم مسیر دیتا سنتر رو عوض کنیم ، تو پینگ پایین خیلی میتونه تاثیر داشته باشه .
چتد تا سوال :
ما منطقه 14 ایم :
به نظرت توتهران بهترین isp کدومه ؟
از نظر پینگ :
ازنظر سرعت وکیفیت و دانلود :
از نظر خدمات و امکانات و پشتیبانی :
از نظر گیر ندادن برای گرفتن خط 1 مگ !!! ( این مورد رو هر جایی میرم میگه قانون اجازه نمیده !!!! یعنی چی اخه !!! )
( فکر کن نو جواز داشته باشی ، نه کارت دانشجویی و .... !! اون وقت چه طوری میشه خط 1mg به بالا یا 1 mg گرفت ؟ )
---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:50 PM ارسال شده بود ----------
منم اشرفی اصفهانی ام !!! ولی نت ام شاتله !!! اونجا اسیا تک نمیدن انگار !! درسته ؟ یا میشه گرفت ؟
منم اشرفی اصفهانی ام !!! ولی نت ام شاتله !!! اونجا اسیا تک نمیدن انگار !! درسته ؟ یا میشه گرفت ؟
برای من سرعت دانلود رایگان مهمه که آسیاتک تو این چتد روز مسخره بوده اصلا بالاتر از 50-60 نرفته و اون قطعی 10-15 دقیقه ایش قبل از یک هم که دیگه اوج مسخره بازیه
تازه من سرعت 1 مگ گرفتم خیر سرشون!!