بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1745058781.png

http://www.speedtest.net/result/1745058781.png

1745066000.png

http://www.speedtest.net/result/1745066000.png
مخابرات استان مازندران!! تقریبا سرعت همیشه بین 160 تا 220 هست! حتی شبانه! 256 هشت گیگ ماهی 14 تومن !

والا خوش به حالت ! من که پوسیدم پشت این اینترنت زغالی !!!!

spe
با پیوستن به شاتل اینترنت دیال اپ رو تبدیل کردی به تلگراف !‌

فکر نکنم ماله من تکون بخوره !‌ روز 250 شبا 200 سرعت دانلود !‌ پینگ هم راضی هستم :‌ 250 با 4.2.2.4 با بعضی جاها هم 150 !
مگه چند روز دیگه چه خبره؟ اصلا کیفیت اینترنت ایران چه ربطی به تقویم داره؟ :|[2]

چی؟! اندازه پول خون ازم گرفته امکان نداره بد باشه. 400 تومن واسه 3 ماه دادم! راست می گی یه speedtest بزار.

spe

چی؟! اندازه پول خون ازم گرفته امکان نداره بد باشه. 400 تومن واسه 3 ماه دادم! راست می گی یه speedtest بزار.

مگه هرچی حیلی گرون باشه نمیتونه بد باشه ؟ :)) اگه شاتل داری بدون مزخرف ترین نت ایران رو داری و شاتل 2 ماه اول فقط خوب هست بقیش فقط پول میگیره نت نداری :))

دوستان من وایرلس مودممو وصل میکنم چراغ های مودم خاموش میشه و کلآ 2 تا pc نمیتونن استفاده کنن تا وایرلسو قطع کنم ...مشکل از ISP هست؟

بهش افتخار نكن الكيه من از 4224 پينگ 140 ميگيرم ميرم كه تانگل مدرن لولفار 3 بزنم240نشون ميده و .....
كلا ديگه به اينترنت تو ايراننااميد شدم...
با اون سوتي قبلي ...(كه بچه هاي دلير و روشنفكر در مورد عكس گلشيفته انجام دادن )به شدت منتظر ملي شدن اينترنت هستم
****************************************************************************************

مگه هرچی حیلی گرون باشه نمیتونه بد باشه ؟ :)) اگه شاتل داری بدون مزخرف ترین نت ایران رو داری و شاتل 2 ماه اول فقط خوب هست بقیش فقط پول میگیره نت نداری :))

آقا تروخدا اذیت نکن! من الان به خاطرشون چند روزه اینترنتم قطعه بعد قراره هفته دیگه احتمالا برام وصل کنه اگه بد باشه که زنده مرگ میشم :(
پینگش چطوره؟ :( نامحدود گرفتم

آقا تروخدا اذیت نکن! من الان به خاطرشون چند روزه اینترنتم قطعه بعد قراره هفته دیگه احتمالا برام وصل کنه اگه بد باشه که زنده مرگ میشم :(
پینگش چطوره؟ :( نامحدود گرفتم
بزرگ ترین اشتباه دنیا رو کردی!با قانون Fair Use Policy اگه زیاد دانلود کنی سرعت رو خیلی میارن پایین.اینجارو بخون
/www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy

بهش افتخار نكن الكيه من از 4224 پينگ 140 ميگيرم ميرم كه تانگل مدرن لولفار 3 بزنم240نشون ميده و .....
با اون سوتي قبلي ...(كه بچه هاي دلير و روشنفكر در مورد عكس گلشيفته انجام دادن )به شدت منتظر ملي شدن اينترنت هستم
****************************************************************************************
تو bf3 با پینگ زیر 110 بازی می کنم فکر کنم چون شرکتامون فرق داره کیفیت و ثباتشون هم فرق داره:)
در ضمن کی افتخار کرد؟الان ایران اگر پیشرفت می کرد باید مثل اروپا زیر 50 می گرفت تو بازیا! :):|

دوست من پینگتو با خودت بگیری 700به بالا هم نشون میده ولی اگه به یه نفر بگی پینگتو نگاه کنه 100به پایینه;)

بزرگ ترین اشتباه دنیا رو کردی!با قانون Fair Use Policy اگه زیاد دانلود کنی سرعت رو خیلی میارن پایین.اینجارو بخون
/www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy

من فکر نکنم به صورت میانگین در روز بیشتر از یه گیگ استفاده کنم. به نظرتون منم شامل میشه این قانون مسخره؟
پینگش با سرور های اروپا چطوره؟ می خوام WoW بازی کنم :((

دوستان آسياتك چطوره؟
چون شاتل ديگه واقعا داره حال منو بهم مي زنه!
آسياتك اگه خوب باشه از يه لحاظ ديگه كه تعداد مشتري هاش كم هستن توي شهر ما هم خوبه! اين شاتل تا الان به كسي نگفته ما ظرفيت نداريم و همچنان هركي مي ره راحت ثبت نام مي شه!! نمي دونم چندصد برار ظرفيت دارن اينا مشتري مي گيرن!!

دوستان آسياتك چطوره؟
چون شاتل ديگه واقعا داره حال منو بهم مي زنه!
آسياتك اگه خوب باشه از يه لحاظ ديگه كه تعداد مشتري هاش كم هستن توي شهر ما هم خوبه! اين شاتل تا الان به كسي نگفته ما ظرفيت نداريم و همچنان هركي مي ره راحت ثبت نام مي شه!! نمي دونم چندصد برار ظرفيت دارن اينا مشتري مي گيرن!!

من زنگ زدم آسیاتک گفتم پینگتون چنده گفت زیر 400 ! یه جور گفت زیر 400 انگار داره می گه زیره 100 ! حالا شاتل قرارداد بستم, دوستان هم که می گن آشغاله! آخه یکی بگه ما چیکار کنیم...

من فکر نکنم به صورت میانگین در روز بیشتر از یه گیگ استفاده کنم. به نظرتون منم شامل میشه این قانون مسخره؟
پینگش با سرور های اروپا چطوره؟ می خوام WoW بازی کنم :((

من 512 نامحدود گرفتم از شاتل.... اگه توماه 72گیگ دان کنم بر اساس قانون fair policy سرعتم میشه دایال آپ... بخاطر همین همیشه 71گیگ بیشتر دان نمی کنم... 1گیگم برا خودشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or