Good Guy Greg
کاربر سایت
با بخش فروش یا پشتیبانی تماس بگیر بگو 128 ددیکیتد میخوام به شرط اینکه پینگش خوب باشه ! ببین چنده ؟ این فکر نکنم باشه ! خودتم ناراحت نکن ! :d
با بخش فروش یا پشتیبانی تماس بگیر بگو 128 ددیکیتد میخوام به شرط اینکه پینگش خوب باشه ! ببین چنده ؟ این فکر نکنم باشه ! خودتم ناراحت نکن ! :d
سرعتم که افت نداره همیشه روی 64 قفله فوقش 2 3 تا پایین بالا میشه.آخر ماه به اون سرویس تبدیلش میکنم چون اگه چند روز به پایان عضویت مونده باشه فقط در حد یکی دو تومن باید بدم تا به اون سرویس تغییرش بدن.بعد تست میکنم ببینم چجوریه.ددیکیت نیست! باید شیرینگش کم باشه! توی پینگ تاثیر داره اما اگر شما سرعتتون همین الان نوسان یا افت نداره ددیکیت هم بگیرین از همون شرکت پینگتون تکون نمیخوره!
....
اینم تریس الانم! مسیر خیلی خوبه!
![]()

نه مسیر یکی نیست!سرعتم که افت نداره همیشه روی 64 قفله فوقش 2 3 تا پایین بالا میشه.آخر ماه به اون سرویس تبدیلش میکنم چون اگه چند روز به پایان عضویت مونده باشه فقط در حد یکی دو تومن باید بدم تا به اون سرویس تغییرش بدن.بعد تست میکنم ببینم چجوریه.
--------------------------
مسعود مسیر منم که عین مسیر تو هست پس چرا اینقدر پینگم داغونه؟
![]()
مسعود قدر اینترنتت رو بدون من حاضرم تمام بازی های اورجینالم رو بدم اینترنت تو رو بگیرم
به امید اینکه با تکمیل پروژه epeg پینگم به زیر 180 برسه.>:d
نه سرعت حمید بهتره!
یادمه من یک سرعت 14 مگ گذاشتم !مثل اینه من بیام با تهران تست بزارم 80 باشه ! افتضاح میشه :d ! تو تست منو اون بالا دیدی ؟ راستی تو ایتالیا روم که پایتخته تو نباید پینگت بالای 25 میلی ثانیه باشه ! چیکار کردن با اینترنتت ؟
ولی چه فایده که پینگش مزخرف بود !

ماله من دیشب از مسیر تو گذشت پینگم رفت رو 2000 ! پهنای باند کمی ISP داره تو این مسیر !سرعتم که افت نداره همیشه روی 64 قفله فوقش 2 3 تا پایین بالا میشه.آخر ماه به اون سرویس تبدیلش میکنم چون اگه چند روز به پایان عضویت مونده باشه فقط در حد یکی دو تومن باید بدم تا به اون سرویس تغییرش بدن.بعد تست میکنم ببینم چجوریه.
--------------------------
مسعود مسیر منم که عین مسیر تو هست پس چرا اینقدر پینگم داغونه؟
![]()
مسعود قدر اینترنتت رو بدون من حاضرم تمام بازی های اورجینالم رو بدم اینترنت تو رو بگیرم
به امید اینکه با تکمیل پروژه epeg پینگم به زیر 180 برسه.>:d

:d
به نظرت یعنی اگه این پروژه تکمیل بشه مسیر ارتباطی ما مثلا الان که روس تلهکام هست یا ترک تلهکام اون موقع از این مسیر میره دیگه؟مسلما بهتر از دو مسیر قبلی که گفتم هست؟سلام...:d
این عکس در مورد پروژه ی EPEG را امروز دیدم:
![]()
همان طور که مشخصه و انتظار میرفت، در ایران توی تهران این کابل کنترل روی اون وجود داره و ما در داخل ایران از اینجا هست که امکان داره از طریق کابل جدیدِ EPEG ارتباطمون با سرورهای خارج از کشور برقرار بشه (از مسیر کشور آذربایجان).
به امید نِتی بهتر! :d (به قول یه نفر!)
لول ! از Warszawa لهستان هم میگذره ! اونجا هم سرور گیم ارائه میدن فک کنم با اونجا دیگه حد اکثر 50 میلی ثانیه بگیریم b-)سلام...:d
این عکس در مورد پروژه ی EPEG را امروز دیدم:
![]()
همان طور که مشخصه و انتظار میرفت، در ایران توی تهران این کابل کنترل روی اون وجود داره و ما در داخل ایران از اینجا هست که امکان داره از طریق کابل جدیدِ EPEG ارتباطمون با سرورهای خارج از کشور برقرار بشه (از مسیر کشور آذربایجان).
به امید نِتی بهتر! :d (به قول یه نفر!)

اگه اون مسیر ها رو تخته کنن خیلی عالی میشه چونکه براشون هیزینه بردار هست و گرون . و این یکی پهنای باند بالاست و مشکلی ندارن در ضمن ارزون تر بهتر کیفیت بالاتر . یعنی اگه نخوان این کارو کنن .... ! )xبه نظرت یعنی اگه این پروژه تکمیل بشه مسیر ارتباطی ما مثلا الان که روس تلهکام هست یا ترک تلهکام اون موقع از این مسیر میره دیگه؟مسلما بهتر از دو مسیر قبلی که گفتم هست؟

آقا پینگم من 150 بشه راضیم:dیعنی همینم نمیشه؟باز خوشی زد زیر دل چند نفر :d بخش عمده ای از پهنای باند IPM از همین مسیر دقیقا میره . یعنی میره باکو ، روسیه ، اکراین و بعد لهستان از اونجا هم پخش میشه . اصلا فکر اینکه بتونید پینگ پایین بگیرید رو از سرتون بیرون کنید . همین الان مسیر های کوتاه تر از اینم وجود دارند(مسیر ترکیه مثلا) اما 99% افراد پینگ بالا 150 دارند . اگر این پروژه عملی شد و این پهنای باند به کشور های همسایه فروخته نشد ، بنده اسمم رو عوض میکنم :d بالا بودن پینگ در ایران ربطی به مسیر ها اصلا نداره .
آقا پینگم من 150 بشه راضیم:dیعنی همینم نمیشه؟
بالا بودن پینگ بخاطر کم بودن پهنای باند هست که اگه با عملی شدن پروژه به پهنای باند ایران اضافه بشه پینگ 100% پایین میاد !باز خوشی زد زیر دل چند نفر :d بخش عمده ای از پهنای باند IPM از همین مسیر دقیقا میره . یعنی میره باکو ، روسیه ، اکراین و بعد لهستان از اونجا هم پخش میشه . اصلا فکر اینکه بتونید پینگ پایین بگیرید رو از سرتون بیرون کنید . همین الان مسیر های کوتاه تر از اینم وجود دارند(مسیر ترکیه مثلا) اما 99% افراد پینگ بالا 150 دارند . اگر این پروژه عملی شد و این پهنای باند به کشور های همسایه فروخته نشد ، بنده اسمم رو عوض میکنم :d بالا بودن پینگ در ایران ربطی به مسیر ها اصلا نداره .