بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ددیکیت نیست! باید شیرینگش کم باشه! توی پینگ تاثیر داره اما اگر شما سرعتتون همین الان نوسان یا افت نداره ددیکیت هم بگیرین از همون شرکت پینگتون تکون نمیخوره!
....
اینم تریس الانم! مسیر خیلی خوبه!
attachment.php

آخرین ویرایش:
ددیکیت نیست! باید شیرینگش کم باشه! توی پینگ تاثیر داره اما اگر شما سرعتتون همین الان نوسان یا افت نداره ددیکیت هم بگیرین از همون شرکت پینگتون تکون نمیخوره!
....
اینم تریس الانم! مسیر خیلی خوبه!
attachment.php
سرعتم که افت نداره همیشه روی 64 قفله فوقش 2 3 تا پایین بالا میشه.آخر ماه به اون سرویس تبدیلش میکنم چون اگه چند روز به پایان عضویت مونده باشه فقط در حد یکی دو تومن باید بدم تا به اون سرویس تغییرش بدن.بعد تست میکنم ببینم چجوریه.
--------------------------
مسعود مسیر منم که عین مسیر تو هست پس چرا اینقدر پینگم داغونه؟

blw5hg7ehtzzvwk4jja.jpg

مسعود قدر اینترنتت رو بدون من حاضرم تمام بازی های اورجینالم رو بدم اینترنت تو رو بگیرم:(
به امید اینکه با تکمیل پروژه epeg پینگم به زیر 180 برسه.>:d

سرعتم که افت نداره همیشه روی 64 قفله فوقش 2 3 تا پایین بالا میشه.آخر ماه به اون سرویس تبدیلش میکنم چون اگه چند روز به پایان عضویت مونده باشه فقط در حد یکی دو تومن باید بدم تا به اون سرویس تغییرش بدن.بعد تست میکنم ببینم چجوریه.

blw5hg7ehtzzvwk4jja.jpg

مسعود قدر اینترنتت رو بدون من حاضرم تمام بازی های اورجینالم رو بدم اینترنت تو رو بگیرم:(
نه مسیر یکی نیست! :دی

نه سرعت حمید بهتره!

مثل اینه من بیام با تهران تست بزارم 80 باشه ! افتضاح میشه :d ! تو تست منو اون بالا دیدی ؟ راستی تو ایتالیا روم که پایتخته تو نباید پینگت بالای 25 میلی ثانیه باشه ! چیکار کردن با اینترنتت ؟ :-/
یادمه من یک سرعت 14 مگ گذاشتم ! :( ولی چه فایده که پینگش مزخرف بود ! :(

راستش و بخواید من اصلا اوون سرعت رو ندیدم ! :(

blw5hg7ehtzzvwk4jja.jpg

ماله من دیشب از مسیر تو گذشت پینگم رفت رو 2000 ! پهنای باند کمی ISP داره تو این مسیر ! ;)

سلام...;):d
این عکس در مورد پروژه ی EPEG را امروز دیدم:

pjm25m1tf85zjwvhk6d4.png

همان طور که مشخصه و انتظار میرفت، در ایران توی تهران این کابل کنترل روی اون وجود داره و ما در داخل ایران از اینجا هست که امکان داره از طریق کابل جدیدِ EPEG ارتباطمون با سرورهای خارج از کشور برقرار بشه (از مسیر کشور آذربایجان).

به امید نِتی بهتر! :d (به قول یه نفر!)

pjm25m1tf85zjwvhk6d4.png

همان طور که مشخصه و انتظار میرفت، در ایران توی تهران این کابل کنترل روی اون وجود داره و ما در داخل ایران از اینجا هست که امکان داره از طریق کابل جدیدِ EPEG ارتباطمون با سرورهای خارج از کشور برقرار بشه (از مسیر کشور آذربایجان).

به نظرت یعنی اگه این پروژه تکمیل بشه مسیر ارتباطی ما مثلا الان که روس تلهکام هست یا ترک تلهکام اون موقع از این مسیر میره دیگه؟مسلما بهتر از دو مسیر قبلی که گفتم هست؟

pjm25m1tf85zjwvhk6d4.png

لول ! از Warszawa لهستان هم میگذره ! اونجا هم سرور گیم ارائه میدن فک کنم با اونجا دیگه حد اکثر 50 میلی ثانیه بگیریم b-):>
یه چیزه دیگه با کل اروپا پینگمون میشه زیر 100 جر اونایی که از شاتل سرویس میگیرن =)):|

به نظرت یعنی اگه این پروژه تکمیل بشه مسیر ارتباطی ما مثلا الان که روس تلهکام هست یا ترک تلهکام اون موقع از این مسیر میره دیگه؟مسلما بهتر از دو مسیر قبلی که گفتم هست؟
اگه اون مسیر ها رو تخته کنن خیلی عالی میشه چونکه براشون هیزینه بردار هست و گرون . و این یکی پهنای باند بالاست و مشکلی ندارن در ضمن ارزون تر بهتر کیفیت بالاتر . یعنی اگه نخوان این کارو کنن .... ! )x:|

سلام
یه سوال داشتم من می خوام سرویس نامحدود از پارس انلاین بگیرم نه از اون جدیدا که شیرش 1 به 10 از اون گرونه می خوام بگیرم

در مورد سرعت دانلود می خوام اطلاع بگیرم !

از خودشون که می رسم میگن مثل محدوده یعنی بیش از اون پهنای باندیه که می خوام؟!

می خوام ببینم کسی تجربشو داشته ؟

ا

باز خوشی زد زیر دل چند نفر :d بخش عمده ای از پهنای باند IPM از همین مسیر دقیقا میره . یعنی میره باکو ، روسیه ، اکراین و بعد لهستان از اونجا هم پخش میشه . اصلا فکر اینکه بتونید پینگ پایین بگیرید رو از سرتون بیرون کنید . همین الان مسیر های کوتاه تر از اینم وجود دارند(مسیر ترکیه مثلا) اما 99% افراد پینگ بالا 150 دارند . اگر این پروژه عملی شد و این پهنای باند به کشور های همسایه فروخته نشد ، بنده اسمم رو عوض میکنم :d بالا بودن پینگ در ایران ربطی به مسیر ها اصلا نداره .

باز خوشی زد زیر دل چند نفر :d بخش عمده ای از پهنای باند IPM از همین مسیر دقیقا میره . یعنی میره باکو ، روسیه ، اکراین و بعد لهستان از اونجا هم پخش میشه . اصلا فکر اینکه بتونید پینگ پایین بگیرید رو از سرتون بیرون کنید . همین الان مسیر های کوتاه تر از اینم وجود دارند(مسیر ترکیه مثلا) اما 99% افراد پینگ بالا 150 دارند . اگر این پروژه عملی شد و این پهنای باند به کشور های همسایه فروخته نشد ، بنده اسمم رو عوض میکنم :d بالا بودن پینگ در ایران ربطی به مسیر ها اصلا نداره .
آقا پینگم من 150 بشه راضیم:dیعنی همینم نمیشه؟

بالا بودن پینگ بخاطر کم بودن پهنای باند هست که اگه با عملی شدن پروژه به پهنای باند ایران اضافه بشه پینگ 100% پایین میاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or