™PersiaWar
کاربر سایت
سرعت رو بیخیال پینگ بگیرین:
حالا به ذوق اومدم بعد از عمری پینگم زیر 200 هست.:d
امیدوارم بهتر هم بشه >:dسرعت رو بیخیال پینگ بگیرین:
![]()
دوستان میشه جواب ما رو هم بدینسلام دوستان، من از مخابرات سرویس می گیرم، میشه آموزش بزارین که وقتی مودم رو روشن کردم اتوماتیک به نت وصل شه مرسی
دوستان میشه جواب ما رو هم بدین
اون که آره ! ولی میتونی مثل من 1 مگ بگیری ماهی 20 تومن اینطور سرعت داشته باشه ! دیشب BF3 Review گیم تریلرز رو 220 مگ بود 10 دقیقه ای دانلود کردم کمتر ! ساعت رایگان ! تو هم امیدوارم به سرعت ورد نظر برسی به امید خدا! من 1 مگ بسمه ولی پینگ ندارم ! :dبه ترتیب زدن تو ذوق همدیگه!
حمید اون روز دور نیست که میام با 2000kb برات تست میذارم! l-)
:d

احمد خیلی بچه گلی هستیحمید جان، خوش به حالت سرعت اینترنتت اینقدر زیاد میشه!
ایشالا زمان پینگت هم خوب بشه....
من با اختلال مواجه هستم و پینگم از 97 شروع میشه! :d
![]()
ولی اگه یه باره دیگه اسم اختلال بیاری خودمو به انتن وایرلس بالای پشت بوم دار مزنم ! 
:dنه سرعت حمید بهتره!بنده در صدرم!
![]()

مثل اینه من بیام با تهران تست بزارم 80 باشه ! افتضاح میشه :d ! تو تست منو اون بالا دیدی ؟ راستی تو ایتالیا روم که پایتخته تو نباید پینگت بالای 25 میلی ثانیه باشه ! چیکار کردن با اینترنتت ؟بنده در صدرم!
![]()

اولا پینگ کوفتت بشه :d[2] اینو از بخش اعتبارات دریافت شده کپی پیست کردم ! :dنه سرعت حمید بهتره!
راستی این پسره که میخوام ازش اینرتنت بگیرم (مونواره ای) میگه پینگش 2 رقمی هست!! من خُل شدم یا اون؟
پینگ الانم:
![]()
میشه لینک عکسو براری نشون نمیده !بچه ها این سرویسی که تو عکس زیر مشخص کردم همون سرویس دیدکیتت هست؟
![]()
یعنی الان که پینگم از 4.2.2.6 میانگین 250 هست اگه اینو بگرم میره زیر 180؟

بفرما:http://up98.org/upload/server1/01/u/r9c61jo5o4w87z6ophz.jpgمیشه لینک عکسو براری نشون نمیده !![]()