بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سرعت رو بیخیال پینگ بگیرین:

49265511.png

حالا به ذوق اومدم بعد از عمری پینگم زیر 200 هست.:d

• Like
Reactions: Good Guy Greg
دوستان میشه جواب ما رو هم بدین

دوست عزیز کافیه که توی تنظیمات مودم نحوه اتصال رو از حالت Bridge بزاری روی PPoE و یوزر و پسوورد رو داخل خود مودم وارد کنی و بعدش سیو کن و ریبوت بزن و مودم بدون نیاز به کانکشن داخل ویندوز وصل میشه :d

حالا من خودم زیاد مهندس نیستم اما اگه نتونستی بگو وارد جزییات میشیم :d

به ترتیب زدن تو ذوق همدیگه! =))
حمید اون روز دور نیست که میام با 2000kb برات تست میذارم! l-)
اون که آره ! ولی میتونی مثل من 1 مگ بگیری ماهی 20 تومن اینطور سرعت داشته باشه ! دیشب BF3 Review گیم تریلرز رو 220 مگ بود 10 دقیقه ای دانلود کردم کمتر ! ساعت رایگان ! تو هم امیدوارم به سرعت ورد نظر برسی به امید خدا! من 1 مگ بسمه ولی پینگ ندارم ! :d
ترتیبشم قشنگ بود ! الان من در صدر هستم b-) ! نبود ؟ :p:d

ویرایش : شوخی از نوع اینترنتی :

آخرین ویرایش:
حمید جان، خوش به حالت سرعت اینترنتت اینقدر زیاد میشه! :-/
ایشالا زمان پینگت هم خوب بشه....
من با اختلال مواجه هستم و پینگم از 97 شروع میشه! :d

enno6zptfu4e28vf4si4.jpg
احمد خیلی بچه گلی هستی :x ولی اگه یه باره دیگه اسم اختلال بیاری خودمو به انتن وایرلس بالای پشت بوم دار مزنم ! :((:)):d

بنده در صدرم :) !

1555346305.png
مثل اینه من بیام با تهران تست بزارم 80 باشه ! افتضاح میشه :d ! تو تست منو اون بالا دیدی ؟ راستی تو ایتالیا روم که پایتخته تو نباید پینگت بالای 25 میلی ثانیه باشه ! چیکار کردن با اینترنتت ؟ :-/

---------- نوشته در 01:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 AM ارسال شده بود ----------

نه سرعت حمید بهتره!
راستی این پسره که میخوام ازش اینرتنت بگیرم (مونواره ای) میگه پینگش 2 رقمی هست!! من خُل شدم یا اون؟ :((:))

پینگ الانم:

attachment.php
اولا پینگ کوفتت بشه :d[2] اینو از بخش اعتبارات دریافت شده کپی پیست کردم ! :d
اگه 2 رقمی هست من با کله میام ! فقط بگو 2 رقمیه ! به 128 کیلوبیتشم راضیم ماهی 30 تومن ! :dفقط پینگ 2 رقمی ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or