بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این دیگه چه وضعشه ؟:((
tyf4v97ao3zwn3ex9me6.png

خوبه دیگه! :d=))
از منم بَدَک نی!!! :d باید خیلی بهتر باشه! :d
این با 4.2.2.6 الان که با اختلال هم مواجه هستم تازه! :">

:

47nc3y3ktao0ljw6dk6.jpg

ثبات پينگ ولي هيچ ارزشي براي گيم نداره...
IP 4.2.2.4 ملاک نیست با این پینگ ! تو تو سرور لیست بازی پینگ 140 هم داری ! من که این طور بودم !

---------- نوشته در 10:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:12 PM ارسال شده بود ----------

خوبه دیگه! :d=))
از منم بَدَک نی!!! :d باید خیلی بهتر باشه! :d
این با 4.2.2.6 الان که با اختلال هم مواجه هستم تازه! :">

:

47nc3y3ktao0ljw6dk6.jpg
والا احمد جان ! تو وایرلس داری منم دارم ! پولشم 150 تو هم همین حدودا ! سرویس 128 میگیری ما 1 مگ ! یعنی پول حتی بیشتر هم میدم به ISPم نسبت به تو ! ولی این همه تفاوت نمیدونم دیگه چرا ! آها شاید وقتی یه 3 با 15 تا صفر یه دفعه گم بشه اختلاف من و تو هم حساب نشه هیچ جا ! :|

والا احمد جان ! تو وایرلس داری منم دارم ! پولشم 150 تو هم همین حدودا ! سرویس 128 میگیری ما 1 مگ ! یعنی پول حتی بیشتر هم میدم به ISPم نسبت به تو ! ولی این همه تفاوت نمیدونم دیگه چرا ! آها شاید وقتی یه 3 با 15 تا صفر یه دفعه گم بشه اختلاف من و تو هم حساب نشه هیچ جا ! :|
درسته، همه ی حرفات را قبول دارم حمید جان. طوری نیست، فکرشو نکن! :x
یه سری چیزها مربوط به ISP میشه و یه سری چیزها هم نه! ;) تو شیراز هستی حمید جان و شیراز یعنی شهر شماره ی 1 الکترونیک کشور که توی ارتباطات هم خیلی پیشرفت داشتید.;;) به نظر من توی همین سیستم وایرلس ببین به چه شرکت های دیگه ای میتونی دسترسی پیدا کنی و اونهارو هم تحقیق کن چه جوری هستند و بعد امتحان کن.
خودت هم که داری میگی (و درستش هم همینه) که معیار بازی آنلاین پینگ 4.2.2.4 نیست بلکه معیار، زمان پینگ با سرور بازی هست!
زمان پینگ زیر 200 میلی ثانیه قابل قبوله اما ترجیحاً بهتره زیر 150 میلی ثانیه باشه.

حالا یه چیزی هم بگم بخندیم و اون اینکه یه مقاله میخوندم (انگلیسی) که زمان پینگ تا 300 میلی ثانیه را خوب و عالی نوشته بود و از 300 تا 400 میلی ثانیه را متوسط! :)):d
ولی دقت نکردم از کدوم کشور بود! :d چون توی کشورهایی که در زمینه ی اینترنت پیشرو هستند (مثل سوئد ، هلند و ...)، زمان پینگ زیر 50 میلی ثانیه هست که عالی به حساب میاد! (به طور کلی)

............

اینم دو تا تست! :

1553422634.png

1553429321.png

آخرین ویرایش:
بچه ها امروز دیگه رسما از دست شاتل خسته شدم میرم که قراردادمو فسخ کنم.میرم یه ۱۲۸ از مخابرات میگیرم حداقلش اینه دیگه حسرت اینو نمی خورم که پول میدم و خدمات نمی گیرم ۴ گیگ ترافیک ۱۰ هزار تومن.

این جریان [2] رو تو امضام توضیح دادم :d:d:d ! راستی خیلی خوش حالی ؟ نترس تا 2 3 هفته ای بیشتر اینجور نیست ! :d

نه به کوری چشم حسود همین جوری میمونه شما جوش خودت رو بزن :d

امضات هم از تخیلات خودته و خیلی بی مزه است :d

نه به کوری چشم حسود همین جوری میمونه شما جوش خودت رو بزن :d

امضات هم از تخیلات خودته و خیلی بی مزه است :d
بی مزه هست دیگه که اینطور عکس المعمل نشون میدی :d ! ایشاله همینطور بمونه ! :d

بحث رو کم کنی شد منم یه تست میزارم
مسعود فقط فحش نده :d

وایرلس 1 مگ خونگی :

:p
دیگه از این تست های بچه گونه نبینم ! تازه اصلنم راضی نیستم ازش ! :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند