S I G N A L
کاربر سایت
این دیگه چه وضعشه ؟![]()
![]()
خوبه دیگه! :d

از منم بَدَک نی!!! :d باید خیلی بهتر باشه! :d
این با 4.2.2.6 الان که با اختلال هم مواجه هستم تازه!

:
این دیگه چه وضعشه ؟![]()
![]()

IP 4.2.2.4 ملاک نیست با این پینگ ! تو تو سرور لیست بازی پینگ 140 هم داری ! من که این طور بودم !ثبات پينگ ولي هيچ ارزشي براي گيم نداره...
والا احمد جان ! تو وایرلس داری منم دارم ! پولشم 150 تو هم همین حدودا ! سرویس 128 میگیری ما 1 مگ ! یعنی پول حتی بیشتر هم میدم به ISPم نسبت به تو ! ولی این همه تفاوت نمیدونم دیگه چرا ! آها شاید وقتی یه 3 با 15 تا صفر یه دفعه گم بشه اختلاف من و تو هم حساب نشه هیچ جا !خوبه دیگه! :d
از منم بَدَک نی!!! :d باید خیلی بهتر باشه! :d
این با 4.2.2.6 الان که با اختلال هم مواجه هستم تازه!
:
![]()

درسته، همه ی حرفات را قبول دارم حمید جان. طوری نیست، فکرشو نکن!والا احمد جان ! تو وایرلس داری منم دارم ! پولشم 150 تو هم همین حدودا ! سرویس 128 میگیری ما 1 مگ ! یعنی پول حتی بیشتر هم میدم به ISPم نسبت به تو ! ولی این همه تفاوت نمیدونم دیگه چرا ! آها شاید وقتی یه 3 با 15 تا صفر یه دفعه گم بشه اختلاف من و تو هم حساب نشه هیچ جا !![]()

تو شیراز هستی حمید جان و شیراز یعنی شهر شماره ی 1 الکترونیک کشور که توی ارتباطات هم خیلی پیشرفت داشتید.
به نظر من توی همین سیستم وایرلس ببین به چه شرکت های دیگه ای میتونی دسترسی پیدا کنی و اونهارو هم تحقیق کن چه جوری هستند و بعد امتحان کن.
:d
این جریان [2] رو تو امضام توضیح دادم :d:d:d ! راستی خیلی خوش حالی ؟ نترس تا 2 3 هفته ای بیشتر اینجور نیست ! :dمن دوباره به اوج بازگشنم (2) >:d<
![]()
این جریان [2] رو تو امضام توضیح دادم :d:d:d ! راستی خیلی خوش حالی ؟ نترس تا 2 3 هفته ای بیشتر اینجور نیست ! :d
رو کم کنیه منم هستم
بی مزه هست دیگه که اینطور عکس المعمل نشون میدی :d ! ایشاله همینطور بمونه ! :dنه به کوری چشم حسود همین جوری میمونه شما جوش خودت رو بزن :d
امضات هم از تخیلات خودته و خیلی بی مزه است :d