عزیزان یعنی دیگه عصر انتقال داده ها 512 محدودش به درد نمی خوره ؟؟ لطفا سریع جواب بدید برای PSN !
منم که تو گیلان هستم خوشحال شدم چون تو اون مطلبی که سیگنال عزیز تو چند صفحه قبل گزاشته بود قرار بود یکی از مسیر ها از شهرستان خودم (بندر انزلی) رد بشه.>:d<من فکر میکنم اون مسیر پشتیان هم قسمتیش از ایران رد میشه.یه نگاه به عکس بندازید.اون قسمت شمال ایران مطمئنم که مسیرپشتیبان ازش رد میشه.(نمی دونم درست دیدم یا نه :d)
پس در کل میشه دو کابل که قراره از ایران رد بشه.

اینترنت من امروز ر*ی*د*هسلام ...
دوستان امروز كسي مشكل قطعي نداره ... ؟ نت من تقريبا هر 20-30 دقيقه قطع ميشه تا 10 دقيقه بعدش هم به هيچ وجه وصل نميشه دوباره كه وصل ميشم بعد 30 دقيقه دوباره قطع ميشه ! از ظهر تا حالا اين مشكل دارم ...


نمیدونم این جاش اینجاست یا نه اما به هرحال:
استفاده از فیل.تر شکن به موجب قانون جرایم رایانه ای جرم است
وزیر ارتباطات در پاسخ به فارس:
استفاده از فیل.ترشکن به موجب قانون جرایم رایانه ای جرم است
خبرگزاری فارس: وزیر ارتباطات در پاسخ به فارس که آیا استفاده از ******* تخلف است، گفت: استفاده از فیل.ترشکن طبق قانون جرایم رایانه ای تخلف و غیرقانونی است.
![]()
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این پرسش فارس که آیا استفاده از ******* جرم است یا خیر، گفت: استفاده از فیل.تر شکن براساس قانون جرایم رایانه ای تخلف و جرم است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص استفاده از ******* گفت: هر کشور برای استفاده از اینترنت مقررات مخصوص به خود را دارد و در کشور ما استفاده از ******* برابر قانون ممنوع است.
وی ادامه داد: در زمانی که مجلس و قانون گذار قانونی را تصویب و ابلاغ می کنند دستگاه ها باید همکاری کنند و موظف به اجرا هستند.
به گفته تقی پور، استفاده از فیل.تر شکن تخلف و غیرقانونی است و راه های مبارزه با آن را نیز با توجه به توان فنی موجود در کشور وجود دارد.

ممنون از تحلیلت سیگنال عزیز.
چیزی که مشخصه اگر ایران تنها یک مسیر از این ارتباط کابلی بود و برداشتی از این کابل نداشت همانند اکراین و لهستان در عقد قرار داد نقشی نداشت و لازم نبود حتی این قرارداد در تهران امضا بشه! فوقش با یک موافقت نامه با زیر ساخت این کابل رو از ایران عبور میدادن! این از این!
نکته بعدی اینکه خود مسئولین در اخبار قبلی گفته بودن این پروژه سهم بزرگی از اینترنت ایران روتامین میکنه و مارو برای سالیان سال بی نیاز میکنه! پس دیگه شکی از سهم ایران در این پروژه باقی نمیمونه.
طبق تعریفی که شده پینگ یک مشترک در عمان با فرانکفورت در قلب اروپا 90 میلی ثانیه خواهد بود! اگر سر انگشتی حساب کنیم مثلا منکه در آ.غ هستم و تقریبا کمی کمتر از نصف این مسیر با فرانکفورت فاصله دارم باید پینگ 40 50 داشته باشم!
هرچند که دیشب وقتی عکس رو دیدم به کل نا امید شدم! دقیقا این پروژه به نفع هموطنان مرکز به شرق کشور هست! چون کسی از غرب کشور از درگاه آذربایجان مسیر نداره! همه از ترکیه رد میشیم! البته قبلا گفته بودید که ربطی نداره و همه در زیر ساخت پخش میشن و... اما چیزی که در عمل میبینم استان های غربی از درگاه آذربایجان رد نمیشن!
بحرحال امیدوارم تاثیر خوبی داشته باشه هرچند که تا وقتی پهنیا باند ایران چندین برابر حد معقول به مردم فروخته میشه هیچگونه امیدی نیست! هروقت شب خوابیدید و صبح خبر رو من گذاشتم توی این تاپیک که رئیس زیر ساخت گفته پهنای باند در ایران قیمتش یک دهم شد شاید کل ایران پینگ 50 60 بگیرن! وگرنه تا قیامت اگه 100 هزار تا کابل از دستشویی منزل ماهم رد کنن چیزی عاید ملت بدبخت ایران نمیشه.
سلام...منم که تو گیلان هستم خوشحال شدم چون تو اون مطلبی که سیگنال عزیز تو چند صفحه قبل گزاشته بود قرار بود یکی از مسیر ها از شهرستان خودم (بندر انزلی) رد بشه.>:d<
البته شاید فقط رد بشه و به زیر ساخت ما متصل نشه.
دوستان متخصص نظر شما چیه؟یعنی ممکمه پینگ ما گیلانی ها بخاطر این مسیر که از داخل استان میگذره بهتر بشه؟یا ربطی نداره و فقط از این مسیر گذر میکنه و متصل نمیشه؟
حالا که استفاده از وی پی ان یا ***** شکن غیر قانونیه و جزء جرایم رایانه ای محسوب میشه جرمش چیه ؟ نکنه بیان در خونه بگیرنمون ! حالا جولو ننه بابامون چی بگیم ؟ راستی یه دفعه تو خارج یه نفر به رفیقش میگه یه نفرو تو ایران به علت دسترسی یا رفتن به سایت فیسبوک دستگیر کردن ؟ به نظرتون عکس العمل اونا چیه ؟ جفتشون به هم میخندن و با حالتی تمسخر آمیز به هم میگن : Epic Fail !
خوشحالی ؟ این کار رو کردن که Vp*n رو گرون کنن ، مال ِ خودشونه ؛ روش میخوان بیشتر سود کنن ، علاوه بر اینکه تمام اطلاعاتت هم مستقیم میره تو دیتابیس حالشو میبرن ، به صورت کاملا Decrypt شده .حالا که استفاده از وی پی ان یا ***** شکن غیر قانونیه و جزء جرایم رایانه ای محسوب میشه جرمش چیه ؟ نکنه بیان در خونه بگیرنمون ! حالا جولو ننه بابامون چی بگیم ؟ راستی یه دفعه تو خارج یه نفر به رفیقش میگه یه نفرو تو ایران به علت دسترسی یا رفتن به سایت فیسبوک دستگیر کردن ؟ به نظرتون عکس العمل اونا چیه ؟ جفتشون به هم میخندن و با حالتی تمسخر آمیز به هم میگن : Epic Fail !
این دیگه چه نوع پینگیه ؟ تو تهران هست و این از خط انتقال دیتاش از جنوب رد میشه ! بعد پینگش اینه ! هوتن تریسرتتم یه جورایی از یه جاهایی که ماله ما رد میشه رد نمیشه ها ! :d
